Δωρεάν: Νέο ιδιωτικό πώληση για το Crystal Freebox σε 1,99 ευρώ


Μόνο τέσσερις μήνες μετά την τελευταία προσφορά φλας, ISP destocks πάλι Freebox κρυστάλλου με μια δελεαστική προσφορά για το μόνο 1,99 ευρώ για ένα χρόνο. Η ευκαιρία να απολαύσουν μια έκπτωση στο κινητό σχέδιο.

Δύο με τρεις φορές το χρόνο, το ξεπούλημα κουτί της δωρεάν Κρύσταλλο στον ιδιωτικό χώρο πώλησης. Αυτό είναι και πάλι η περίπτωση 19:00 απόψε, με μια προσφορά μόνο 1,99 ευρώ ανά μήνα για ένα χρόνο, αντί για 31.98 ευρώ (επιλογή τηλεόραση included). Μια προσφορά που περιλάμβανε περισσότερα από 200 κανάλια, internet και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε πάνω από 100 προορισμούς.

ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Κατ 'αρχάς, να εγγραφείτε σε αυτή η προσφορά είναι δυνατή μόνο μέχρι τις 14 Μαρτίου 2017. Στη συνέχεια, θα σας δεσμεύει σε ένα χρόνο και θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τέλη τερματισμού που ισχύουν είναι 49 ευρώ. Τέλος, η προσφορά δεν ισχύει για τα άτομα με μια γραμμή στην αδεσμοποίητη περιοχές και είναι επιλέξιμα για την υπηρεσία τηλεόρασης. Να θυμάστε, επίσης, ότι η τελευταία ISP Δωρεάν δεν είναι να περάσει το ενοίκιο πλαίσιο για τους πελάτες.

Πρόκειται για μια υπόθεση εξαιρετικής στις τηλεπικοινωνίες. Επισήμως, η Freebox κρύσταλλο αντικαταστάθηκε το Φεβρουάριο του 2015 Freebox Mini 4K. Δεν είναι πλέον προσφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ωστόσο, Δωρεάν συνεχίζει να πουλήσει πολλά αντίτυπα αυτού του περιβλήματος entry-level. Κυρίως μέσα από τα διάσημα προσφορές, οι οποίες εξακολουθούν να δελεάσει τον πελάτη. Γιατί να αλλάξει μια συνταγή της επιτυχίας;

Να θυμάστε ότι η προσφορά αυτή θα επιτρέψει επίσης σε σας για να εγγραφείτε σε 4G 50GB με δωρεάν πακέτο για 15,99 ευρώ. Δύσκολο να κερδίσει μια τετραπλή προσφορά παιχνίδι με 17,98 ευρώ.