Νέα 2ΔΣ XL, η Nintendo κυκλοφόρησε τελικά το DS αναμενόταν


Nintendo δεν έχει σχέδια να εγκαταλείψει την οικογένεια 3DS. Το νέο κορίτσι θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούλιο και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μόνο που αναμενόταν από την πρώτη 3DS.

Ως περαιτέρω απόδειξη. Η επιτυχία του διακόπτη και το γεγονός ότι περισσότερα παραπλανήσουν ως φορητή μερικές φορές αφήνει να φανταστεί ότι η Nintendo θα μπορούσε να εγκαταλείψει το φάσμα 3DS / 2ΔΣ. Αλλά Big Ν μόλις παρέχονται αδιάψευστη απόδειξη ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές κονσόλες της. Είναι μόλις ανακοίνωσε ένα νέο μέλος της οικογένειας 3DS: Νέο Nintendo 2DS XL. Αυτή είναι η στροφή της οικονομικής κατάστασης που ο διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής μάρκας παρουσίασε αυτήν την κονσόλα που δεν αναμένεται.

«Αυτή η νέα εταιρεία δείχνει τη δέσμευσή μας για την αγορά φορητών, δήλωσε ο Reggie Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo Αμερικής. Έχει ένα όμορφο σχεδιασμό και τη βαλβίδα παρέχει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ τιμής και απόδοσης. "

Nintendo-

Nintendo διορθώνει τα λάθη

Ανακοινώθηκε από την έκπληξη και τόσο απρόσμενο, ήταν παραδόξως πολυαναμενόμενο επειδή μοιάζει πολύ με αυτό που θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι 3DS κατά την εκτόξευση.

Έτσι, εξωτερικά, μοιάζει περισσότερο με το 3DS XL στην πρώτη 2ΔΣ, αν και είναι επίσης στερείται στερεοσκοπική 3D - η οποία από μόνη της δεν είναι ένα ελάττωμα, ή μάλλον ένα πλεονέκτημα.

Επιπλέον, αυτή η αλλαγή σχεδιασμού είναι καλή είδηση ​​επειδή το σύστημα κλεισίματος της βαλβίδας θα προστατεύει τις οθόνες κατά την διάρκεια των φάσεων μεταφοράς, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συναντήσεις τον πυθμένα του σάκου.

Στη συνέχεια αναδίπλωση της οθόνης, η οποία είναι η μεγαλύτερη, είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή των 3DS (4,88 ίντσες). Για την ιστορία, η πρώτη 2ΔΣ προσφέρεται μόνο 3.53 ιντσών για την ανώτερη οθόνη του.

Τέλος, καθιστώντας σχεδόν το 3DS αναμενόταν πάντα, σημειώνουμε με ευχαρίστηση ότι δανείζεται από την τελευταία 3DS C Stick, χρήσιμα σε ορισμένους τύπους παιχνιδιού και λείπουν τα πρώτα 3DS γενιές, αν και εργονομία είναι λίγο αμφίβολη.

Το νέο Nintendo 2DS XL θα είναι ελαφρύτερο από το 3DS XL, όπως έχει εξαγγελθεί για 260 γραμμάρια βάρος 329 γραμμάρια, αλλά θα πρέπει να είναι τόσο ισχυρό.

Για να συνοψίσουμε: καμία περιττή 3D και κουραστική για τα μάτια, ένα άπαχο και καλά σχεδιασμένη σχεδιασμό και ένα δεύτερο stick, αυτή η Νέα 2ΔΣ XL θα μπορούσε να έχει ελκυστική. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε amiibo σας, επειδή διαθέτει έναν αναγνώστη NFC.

Άφιξη στην Ευρώπη στις 28 Ιουλίου

πλευρά του παιχνιδιού, μπορεί να τρέξει όλα τα 3DS τίτλους σε 2D και θα ξεκινήσει την ίδια μέρα ότι δύο νέοι τίτλοι: Γεια σου! Pikmin και Miitopia.

Ο πρώτος τίτλος θα επιτρέψει με χαρά ο καπετάνιος Olimar και Pikmin του γοητευτικό. Ενώ η τελευταία προτίθεται να ζήσει τρελές περιπέτειες με το Mii σας ... πολύ χαριτωμένο χωρίς αμφιβολία, για όσους ενδιαφέρονται.

Η 2ΔΣ XL θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και τυρκουάζ ή λευκό και πορτοκαλί με μια γραφίδα, μια κάρτα 4 GB μνήμης microSD, έξι κάρτες επαυξημένης πραγματικότητας και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις 13 Ιουλίου στην Ιαπωνία και 28 Ιουλίου στην Ευρώπη και και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως πάντα με τη Nintendo, η τιμή του ευρώ δεν αποκαλύπτεται. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα κοστίσει 14.980 γιεν, ή 123 ευρώ κατά τη διάρκεια της ημέρας και 149,99 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικά Γαλλικά σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές προσφέρουν ήδη προ-παραγγελία σε 159,90 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της οικονομικής κατάστασης, η Nintendo δήλωσε επτά εκατομμύρια 3DS πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου οικονομικού έτους και ότι ήλπιζε να πουλήσει έξι εκατομμύρια φέτος. Big Ν ανέφερε, επίσης, την ελπίδα να πουλήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια Switch κατά το πρώτο έτος της εμπορευματοποίησης. Ένας στόχος που δεν είναι αδιανόητο. Σε λιγότερο από δύο μήνες, ήταν 2.740.000 υβριδικά κονσόλες που πωλούνται στον κόσμο.

πηγή:
Nintendo