Κάρυ κοτόπουλο με σάλτσα Cookeo (ενημέρωση βίντεο)


Cookeo Το Connect είναι ένα από τα πρώτα χύτρες ταχύτητας υπό πίεση συνδέεται bluetooth υπέγραψε Moulinex. Jerome και Francis δοκιμάζονται από την εκτέλεση μιας κάρι κοτόπουλο (βίντεο παρακάτω).

Μπορείτε συμπλέκονται στην κουζίνα; Η Cookeo Connect είναι για σας. Αυτή η συνδεδεμένη κουζίνα θα σας υποστηρίξει σε όλη συνταγές σας. Δεν χρειάζεται να βασανίσει το μυαλό σας για να βρείτε μια συνταγή, δεδομένου ότι μια σειρά από μαγειρευτά πιάτα τόσο διαφορετικά όπως διασκέδαση σας περιμένει για την εφαρμογή «cookeo μου».

Το εγχειρίδιο είναι πολύ απλή: επιλέξτε συνταγή σας για την εφαρμογή, τον αριθμό των επισκεπτών, στη συνέχεια, συνδέστε cookeo σας που θα συνδεθεί με το smartphone σας. Καθώς δύο μάγειρες μαθητευόμενος μας, που διατίθενται στην ποδιά σας, ετοιμάστε τα υλικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συνταγής ... Στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τα βήματα που θα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο στην οθόνη του cookeo σας ( προθέρμανση, αμαύρωση, μαγείρεμα, καρύκευμα) Όταν οθόνη cookeo σας «καλή όρεξη», μπορείτε να εξυπηρετήσει ένα γευστικό πιάτο το κάπνισμα!

Θα καταλάβετε τα πλεονεκτήματα αυτής της χύτρας ταχύτητας συνδέεται διαμένουν στην απλότητα και ιδιαίτερα την ταχύτητα (3 λεπτά το μαγείρεμα) της διαδικασίας. Ένα πραγματικό όφελος για τους μικρούς κουζίνα!

Ωστόσο, cookeo δεν είναι ένα ρομπότ: δεν θα μαγειρέψει για σας, και θα έχετε μια ελάχιστη εμπειρία για να προετοιμάσει τα συστατικά σας και να δοκιμάσετε τα καρυκεύματα σας. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν αντικαθιστούν την κάρυ με κουρκούμη και Jerome και Francis, και ακολουθήστε τη διαδικασία κατά γράμμα! Χωρίς αισθητήρες, cookeo σας δεν θα μπορούσε να ανιχνεύσει οποιοδήποτε από τα λάθη σας ... Ακόμη χειρότερα, μπορεί να συμβεί σ 'αυτόν να εξαπατήσει τον εαυτό του!

Ένα δώρο ακόμα τελειοποιήσιμος 300 ευρώ για όσους επιθυμούν να πάρουν στα χέρια τους τη ζύμη.

δείτε: Όλα Ημέρα Βίντεο