iPhone OS: θα πρέπει να προτιμάμε τα 6s iPhone;


Το μικρό μέγεθος της Apple είναι μια καλύτερη διαπραγμάτευση από ό, τι το μοντέλο που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο;

Μικρότερες, ισχυρό και φθηνότερα. Αυτά είναι τα τρία επίθετα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να διαφοροποιούν την SE του iPhone iPhone 6s. Αν οπαδούς της μάρκας Apple θα μπορούσε να φοβούνται μια ελάχιστη τιμή διαμόρφωση και έναν γείτονα από τα πιο ακριβά μοντέλα - όπως συνέβη με το iPhone 5γ, η Apple έχει ξεκινήσει επιτέλους μια τεχνική πολύ κοντά μονάδας μεγάλα μεγέθη. Ένα σχεδόν άμεσο ανταγωνισμό για το iPhone 6s.

Μια πραγματική πτώση των τιμών

Η πιο αναμενόμενη είδηση ​​της βραδιάς ήταν φυσικά η τιμή που θα προσφερθεί τη μονάδα. Από αυτή την πλευρά, η Apple αποθέματα μειώθηκαν συνεπεία των τιμών σε σχέση με το iPhone 6s. Πωλήθηκε από 489 ευρώ, το iPhone OS προσφέρει μια σχεδόν πανομοιότυπη διάταξη για 260 ευρώ λιγότερα. Με το κλειδί ισοδύναμη ισχύ και παρόμοιο φωτογραφική μηχανή. Μια τιμή που θα μπορούσε να προσελκύσει όσους δεν θέλουν να ξοδέψετε μια περιουσία απολαμβάνοντας μια παράσταση από τη συσκευή της Apple.

μήλο-

Μικρό, ελαφρύ και ανθεκτικό ...;

Με 4 ιντσών του iPhone OS αναβιώνει την ιδέα ενός smartphone που ταιριάζει στο χέρι. Ενώ όλοι οι κατασκευαστές στοιχήματα για phablet, πολλοί χρήστες επιθυμούν να παραμείνουν στην μειωμένη μορφές. Και μηχανική, η τελευταία συσκευή της Apple προσφέρει ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα, δηλαδή ελαφρότητα. Με 113 γραμμάρια, ζυγίζει τριάντα λιγότερο από ό, τι το iPhone 6s. Τι μπορεί να κάνει να ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε τσέπη χωρίς να γίνει πάρα πολύ προφανές.

Διαβάστε: iPhone OS: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο smartphone της Apple

Το άλλο πλεονέκτημα του μικρού αυτού θα μπορούσε να επηρεάσει την αυτονομία της μονάδας. Με μια οθόνη 4-ιντσών, μπορούμε να αναμένουμε χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αυξημένη αντοχή σε σύγκριση με μεγάλα μεγέθη. Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Apple είναι αντιφατικές: το iPhone OS θα είναι πιο ασθενής από τους πρεσβύτερους του κατά τη διάρκεια συνεδριών surf αλλά μικρότερη αναμονή ... Σε κάθε περίπτωση, εάν η αύξηση της αυτονομίας επιβεβαιώνεται στην πράξη - και μέσω της επερχόμενες δοκιμές μας, το iPhone OS θα μπορούσε να προσελκύσει όσους δεν θέλουν να μεταφέρουν περίπου ένα φορτιστή για αυτούς.

Ένα σχέδιο που θα απευθύνονται σε νοσταλγική

Οι πρώτες φήμες πρότεινε ένα iPhone 6γ, και θα καταλάβετε γιατί η Apple δεν τελικά επέλεξε αυτό το όνομα. Μακριά από το iPhone 6δ, το iPhone OS περιλαμβάνει τα κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης 5S ξεκίνησε το 2013. Ένα σχέδιο που έχει το μερίδιό της των οπαδών, που αντιμετωπίζει το στρογγυλεμένο τελευταίας γενιάς iPhone. Η πίσω πλευρά μπορεί τελικά να είναι ένα από τα καλύτερα όπλα της νέας συσκευής.

μήλο- 3D αφής που προορίζεται για το iPhone 6s

Μερικές λεπτομέρειες σε λιγότερο

Παρόλα αυτά, οι iPhone 6s φυλάνε τα όπλα για να δικαιολογήσει το κόστος του. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε τη λειτουργία αφής 3D, το οποίο καταγράφει τα διαφορετικά επίπεδα της πίεσης στην οθόνη για να προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη. Ήταν η μεγάλη είδηση ​​του ομιλία του το 2015, και εκείνων που επιλέγουν για το iPhone SE θα το εγκαταλείψουν. Θα κάνει επίσης με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πριν τελευταίας γενιάς, και ως εκ τούτου είναι λίγο πιο αργή από ό, τι τις τελευταίες συσκευές.

Α (re) δύσκολη προσαρμογή;

θα πρέπει να προκύψουν δύο περιπτώσεις. Για εκείνους που χρησιμοποιούν σήμερα ένα μικρό μορφή - και που βλέπουν 3D αφής ως εξάρτημα, το iPhone OS θα μπορούσε γρήγορα να καθιερωθεί ως μια οικονομικά πολύ σχετική επιλογή. 

Για εκείνους που άλλαξαν σε μεγάλο φορμά, οπισθοδρόμηση μπορεί να είναι δύσκολη. Εάν χρησιμοποιείτε ένα χέρι είναι ένα πλεονέκτημα, οι μεγάλοι παίκτες ή βίντεο καταναλωτής μπορεί να δυσκολευτεί να αναπροσαρμόσουμε το μέγεθος 4 ιντσών. Ίσως το μόνο επιχείρημα που πράγματι υπέρ των iPhone 6s, αλλά ένα ισχυρό επιχείρημα.