3D εκτύπωσης: να ανακαλύψουν τα μυστικά της λήψης Sculpteo


3D εκτύπωση γαλλικά online υπηρεσία έχει ανοίξει τις πόρτες του εργοστασίου της κοντά στο Παρίσι. Ποδηλασία, κόσμημα, skateboarding, τμήματα του κινητήρα ... η ποικιλία των αντικειμένων που έχουν σχεδιαστεί συνεχώς επεκτείνεται.

Η πρώτη λειτουργική 3D τυπωμένο ποδήλατο παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας. Ενώ μεταλλικό και πολυμερή, το κόστος μόνο 5.000 ευρώ. Ένα μικρό τεχνικό κατόρθωμα και βελτιστοποίηση. Αυτό είναι ένα από τα τελευταία επιτεύγματα της Sculpteo, ένας Γάλλος 3D υπηρεσίες εκτύπωσης που ξεκίνησε το 2009.

Η διάσημη μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας.01net.com- Η διάσημη μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας.Η εταιρεία άνοιξε ένα εργοστάσιο στην Villejuif το 2014 και ένα άλλο στην Καλιφόρνια τον επόμενο χρόνο. Επισκεφθήκαμε τις σκηνές του πρώτου στην περιοχή του Παρισιού. 800 m² χώρων που στεγάζουν 45 άτομα: χειριστές, τεχνικούς και μηχανικούς. «Οι διαδικασίες παραγωγής μας τυποποιημένο, αλλά ακόμα πολλοί εγχειρίδιο παρεμβάσεις, έτσι ώστε όλοι να έχουν πολύ παραδοσιακή άποψη,» σημειώσεις μας υποδέχεται Clément Moreau, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Sculpteo.Εκτυπωτές'atelier.01net.com- εκτυπωτές Workshop.

Ένα απλό σφουγγάρι μπορεί να εξουδετερώσει έναν εκτυπωτή

Μπαίνουμε τους τεχνικούς δωμάτιο πάνω από το εργαστήριο χημείας. Αλλά η καρδιά του φυτού είναι το εργαστήριο. Ένα μεγάλο φωτεινό υπόστεγο στέγασης 10 μηχανές, πιο αφοσιωμένοι από τη σύντηξη με λέιζερ ειδικότητα Sculpteo. Της σκόνης πολυμερές απλώνεται πάνω στο δίσκο εκτυπωτή και ένα λέιζερ σκληραίνει και συγχωνεύει στρώση με στρώση το επιθυμητό σχήμα. Κάθε μηχάνημα κοστίζει μεταξύ 200 000 και 300 000 ευρώ. Και ένα απλό σφουγγάρι μπορεί να μειώσει σε τίποτα. Αρκεί να πω ότι το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση.

Ένας τεχνικός καθαρίζει έναν εκτυπωτή μετά την παρασκευή'un objet.01net.com- Ένας τεχνικός καθαρίζει έναν εκτυπωτή μετά την πραγματοποίηση ενός αντικειμένου.Επίσης, δεν χωρίς Sculpteo εισέρχεται σε μια λευκή μπλούζα και τεχνικοί παρέχονται με προστατευτικές μάσκες, τα υλικά είναι πολύ ασταθής. Στο περιθώριο των εργασιών του εργαστηρίου, ένας μικρός χώρος είναι αφιερωμένο στην συσκευασία και αποστολή των στοιχείων.ο'espace conditionnement.01net.com- Ο χώρος της συσκευασίας.

4 έως 5 ημέρες για ένα πλαστικό αντικείμενο

Ο πελάτης στέλνει το αντικείμενο που επιθυμεί με τη μορφή ενός αρχείου 3D. Το πρωί πριν τις 10:00, όλες οι εντολές διανέμεται από παρτίδες, ανάλογα με τα υλικά και σχήματα. Στη συνέχεια, αυτό είναι το στάδιο της ωοτοκίας, ένας αυτόματος προϊόντα συναρμολόγηση σε εικονικό δοχεία προκειμένου να οργανωθεί ορθολογικά η κατασκευή του δίσκου, όπως φαίνεται παρακάτω.

ο'étape de l'assemblage.01net.com- Το βήμα για τη συναρμολόγηση.

Η εντύπωση τότε ξεκίνησε και μηχανήματα λειτουργούν χωρίς επιτήρηση για δύο ημέρες. Είναι λείανση, χρώση και γυάλισμα με το χέρι. «Εγγυόμαστε την παραγωγή ενός πλαστικού αντικειμένου σε 4 έως 5 ημέρες. Είναι λίγο πιο περίπλοκο για το μέταλλο με διάρκεια 5 έως 10 ημέρες «, προσθέτει ο Clément Moreau.

Καθαρό, άμμος και βερνίκι αντιπροσωπεύει περισσότερες από τις χειρωνακτικές εργασίες.01net.com- Καθαρό, άμμος και βερνίκι αντιπροσωπεύει περισσότερες από τις χειρωνακτικές εργασίες.Ανοικτό σε όλους, όμως Sculpteo λειτουργεί σήμερα κυρίως για τους επαγγελματίες: start-ups, βιομηχανικές, γραφεία και κάποιους καλλιτέχνες. «Οι μισοί από πλαστικό παραγωγής μας παρέχει χρήσιμα μέρη. Οι ημέρες κατά τις 3D εκτύπωσης χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να παρέχει πρωτότυπα είναι πίσω μας «, δήλωσε ο Clément Moreau υπερηφάνεια. Στο μέλλον, η γαλλική εταιρεία υπολογίζει στην άφιξη των πιο ισχυρών εκτυπωτών για μείωση του χρόνου παραγωγής.Το εύκαμπτο πλαστικό TPU.01net.com- Από εύκαμπτο πλαστικό TPU.

Μηχανικές ιδιότητες των όλο και περισσότερο ποικιλόμορφες

Πλαστικά, ρητίνες και μέταλλο (τιτάνιο, αλουμίνιο, χάλυβας), Sculpteo διαφοροποιηθεί επίσης υλικά. Αυτά θα πρέπει να γίνει ακόμη πιο μηχανικές ιδιότητες εξασφαλίζοντας περισσότερο ή λιγότερο ανθεκτικά προϊόντα, ευέλικτη και ανθεκτική. Η εταιρεία έχει ήδη κάνει υπερ πλαστικό φούστες ευέλικτη TPU και να εξετάσουμε εκ του σύνεγγυς καινοτομίες, όπως 3D άνθρακα που έχει κάνει πάνινα παπούτσια για Adidas επιτρέποντας ιδιαίτερα απορρόφηση των κραδασμών. Μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο, όπως απαιτείται από τον πελάτη, εκτός από τις διαστάσεις που εξαρτώνται από τους εκτυπωτές μέγεθος. Skateboarding, κοσμήματα, μοντέλο, τμήματα του κινητήρα, το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αποθηκεύονται από Sculpteo καταθέσουν.

Clément Moreau στο εργοστάσιό της στο Villejuif.01net.com- Clément Moreau στο εργοστάσιό της στο Villejuif.