Hva er den beste antivirus? Vår komparativ 2017

År etter år, antivirus sikkerhetsløsninger fortsetter å utvikle seg og gi nye tjenester og funksjoner. Enten gratis eller betalt, kan ingen av dem hevder å være ufeilbarlig, men nå tilbyr et godt nivå av sikkerhet. Til syvende og sist, suiter stå på sine priser, antall lisenser, tverrplattformledelsen og flere eller færre defensive skjold og beskyttende egenskaper.

Noen sikkerhetsprogrammer understreke en måte påtrengende, automatisert beskyttelse, mens andre gir større formbarhet for de som ønsker å holde kontroll.

De felles pott utgivere i 2017

Videre et beskyttelsesnivå som pågår i flere år, alle løsningene vi har testet har en svært moderat innvirkning på ytelsen. Selv de mest omfattende suitene på markedet som Norton, Kaspersky, McAfee eller Bit Defender er nå optimalisert slik de genererer lite nedgangen, blant annet på små maskiner. Når det gjelder beskyttelse, gratis antivirus er ikke så omfattende som de betalte utgaver og ikke alltid beskytte mot spam, spyware og tilstrekkelig mot phishing.

De er også mindre relevant for intelligent atferdsanalyse, avgjørende for å kjempe mot de nye truslene. Mange dekning alternativer er reservert for betalte suiter: foreldrekontroll, bank beskyttelse, antispam, URL verifikasjon, avansert brannmur, etc. Viktige punkter å vurdere særlig for de mindre erfarne brukere som ønsker full beskyttelse. De fleste utgivere tilby en studie for å prøve sine produkter gratis .

Føl deg fri til å prøve forskjellige sikkerhetsprogrammer for å se hvilken som passer deg best.


Viruset mest på

Solutions Bit Defender Antivirus Plus 2017 og Kaspersky Antivirus 2017 er blant de mest betryggende. De to selskapene har en svært avansert atferdsanalyse motor basert på store databaser av brukerdata og den nyeste maskinlæringsteknologi. Så lenge man bruker sin virtuelle nettleseren Safepay, gir Bit Defender økt sikkerhet på Internett for shopping, sjekk dine bankkontoer, etc. Fra dette synspunkt, viser resultatet av Bit Defender derfor ideelt for nybegynnere uvitende om risikoen, men paradoksalt grensesnittet vises litt for komplisert for dem.

Kaspersky løsningen forblir like effektiv mot alle typer trusler, inkludert de nyeste. Som en bonus, har en integrert VPN og en av de mest omfattende foreldre kontrollsystemer. Denne suiten er egnet for både nybegynnere og erfarne surfere.

Bitdefender Total Security 2017 Multi DeviceKaspersky Total Security 2017

Antivirus enkleste

I bruk, F-Secure SAFE er klart skiller seg fra konkurrentene når det gjelder enkelhet. Den sikkerhetspakke finske forlaget er likevel en av de mest pålitelige og effektive markedet. Den nesten totale fravær av innstillingsmuligheter kan være frustrerende for eksperter, men ideelt for de som ønsker ikke å bekymre deg om noe.

Som Windows Defender, er det helt glemt hver dag utenfor bank beskyttelse modul som automatisk starter og stopper ekstern kommunikasjon når du sjekker kontoene dine eller foreta kjøp online.

Legg merke til at redaktøren tilbyr nå en premie løsning Total Sikkerhet og personvern inkludert en VPN med avanserte funksjoner.

F-Secure SAFE

Den letteste antivirus

Den tyske utgiveren G dATA posisjonerer fortsatt i år i de tryggeste antivirus å kjempe mot alle typer trusler. Med et grensesnitt bemerkelsesverdig enkelhet med avanserte godt skjult alternativer, er den egnet for både nybegynnere og eksperter. En av de viktigste fordelene er å foreslå to heuristiske og atferdsanalyse motorer som kan brukes uavhengig av hverandre.

Å kunne bruke en motor både minimerer innvirkningen på ytelsen under et søk på en beskjeden maskin, for eksempel. 2017 utgivelsen inneholder endelig et passord manager, men er fortsatt i stampe over en VPN eller en sikker nettleser hjem.

G DATA 2017

Den beste abonnement for en rekke solo sikkerhet

Med et årlig abonnement for PC mindre enn 20 euro, Bit Defender Antivirus Plus 2017 er den mest attraktive løsningen. Med en base på 500 millioner brukere over hele verden, fortsetter utgiveren å stige i kraft år etter år. Som Total Security versjon Multi-Device, dette abonnementet gir fordeler til alle innlosjert på Security Suite: beskyttelse av banktransaksjoner, beskyttelse mot phishing og svindel, passord manager, sikker nettleser, etc. Et sikkert kort.

Bitdefender Antivirus Plus 2017

De beste antivirus for en familie sikkerhetspakke

Norton Security 2017 og McAfee Antivirus Plus 2017 er de to beste løsninger for bruk i familien. Med et abonnement tilbud inkludert tilgang til et ubegrenset antall enheter, vil McAfee Internet Security forføre mange familier. Hans løsning er i tillegg kompatibel med alle populære OS: Windows, Mac, Android og iOS.

Når det gjelder ergonomi og ytelse, men det ble slått av Norton Security Premium konkurrent. Det endelige resultatet Symantec er spesielt relevant for familie bruk takket være sin Identity Safe modul (identitet beskyttelse), dens sosiale nettverk analysesystem, av sikkerhetskopieringsfunksjonen på en sikker sky, eller kapasitet å gjenkjenne de mest sofistikerte truslene.

Premien ett års abonnement inkluderer en lisens for 10 fly.

Norton NSv3 10D MMBox FRbisMcAfee Antivirus

BoutiquePrixDétails
Fnac Market€ 19,95utstilling
Amazon Marketplace€ 25,69utstilling
BoutiquePrixDétails
Fnac Market€ 24,95utstilling
Amazon Marketplace€ 39,89utstilling
BoutiquePrixDétails
Fnac Market€ 26,15utstilling
< forrige Redigert på 09/21/2017 ved 10:12