Radiohead: kaikki albumit Spotify lopuksi vastaan ​​nousu piratismia?

Vaikka hän oli lähes kokonaan hävinnyt internetistä kiinnittää huomiota hänen uusi albumi, bändi Radiohead on vihdoin palannut kostamaan. Todistetta, täydellinen diskografia ryhmän tulee olemaan ensimmäinen saatavilla Spotify.

Taiteilija sivu Radiohead musiikkia tilausvideopalvelu näyttää viime päivinä, että yhdeksäs albumi Kuun muotoinen allas se on saatavilla kesäkuusta 17 Tämä julkaisu on sama kuin levyn kaupallisesti.

Työ on varattu hieman yli kuukausi Apple Music, Google Play Musiikin ja vuorovesi. Kolme musiikin tilausvideopalvelut joka toisin kuin Spotify, pääsee vain tilauksesta. Mutta Radiohead ja muita kuten Taylor Swift uskovat, että Spotify ei maksa taiteilijoille oikeudenmukainen näytelmiä kautta sen ilmaisen tarjouksen.

Aiheeseen liittyvät uutiset: Spotify vastaan ​​Taylor Swift: palkkioista taiteilijoiden kysymyksessä?

Radiohead kuun muotoinen allas
Joka tapauksessa, viimeinen albumi ei ollut ainoa puuttuva. Täydennä diskografia, Radiohead tänään julkaissut hänen seitsemäs albuminsa Spotify, kuuluisa in Rainbows julkaistiin vuonna 2007 ja jakoi vapaat hinnat. Kahdeksannessa albumiksi sillä välin, Kuningas raajojen, oli kuitenkin jo saatavilla.

Yksinoikeudella vastaan ​​tuottamattomat?


Ehkä taiteilijat ja teollisuuden he ovat tietoisia merkin tuottamattomat vastaan ​​leviämisen yksinoikeudella. TorrentFreak uutissivuston, jakaminen erikoistuvan myös viimeisen jakson hänen podcast Steal This Show. Puhujat paljastaa, että he ovat nähneet nousun musiikki piratismi koska nousu tämän ilmiön.

Silti on selvää: ei kuluttaja ostaa useita tilauksia, lähes täysin tarpeeton, täyttää pienen osan puuttuvan luettelo.

Sitä paitsi, diskografia Radiohead valitettavasti edelleen toivottoman poissa Deezer.

Lue myös:
Thom Yorke (Radiohead) tarjoaa ensimmäisenä maksaa albumin BitTorrent
Moby: jälkeen vapaata musiikkia, avoimen lähdekoodin musiikki


Sivu Radiohead artisti Spotify 10 kesäkuu 2016Muokattu 10.06.2016 kello 11:54