Προσπαθήσαμε το πλαίσιο 4G Bouygues Telecom


Δοκιμάσαμε μια προεπισκόπηση 4G ασφαλείας ξεκίνησε αυτή την Δευτέρα 23 Γενάρη σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας. Μια υπόθεση που αξίζει περισσότερο για την εμπορική προσφορά της με απεριόριστη δεδομένων για την τεχνολογία της.

Τιμολογείται ως «τεχνολογικό επίτευγμα» για τα εδάφη, 4G ασφαλείας Bouygues Telecom έχει ωφεληθεί από την έναρξη των μέσων ενημέρωσης αυτή την Παρασκευή 20 του Γενάρη από Neuville-de-Poitou, μια μικρή πόλη 5.000 κατοίκων της Βιέννης. Η υπόσχεση; Φέρτε εξαιρετικά γρήγορη ευρυζωνική στις αγροτικές οικογένειες μέσω ενός χειριστή 4G δίκτυο Wi-Fi με βάση. Για να επωφεληθείτε από δύο προϋποθέσεις: να είναι σε μια περιοχή όπου η ίνα δεν θα πρέπει να αναπτυχθούν γρήγορα και κινητά κάλυψη του χειριστή είναι ικανοποιητική.

Bouygues Telecom εξακολουθεί να είναι 10 εκατομμύρια επιλέξιμους πελάτες Μαρτίου 2017. «Ο χρόνος που φυτικές ίνες έρχεται, εμείς έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να αναλάβει ADSL είναι ακόμη ανεπαρκής τεχνολογία ροής «δήλωσε με υπερηφάνεια Διευθύνων Σύμβουλος Olivier Bouygues Telecom Roussat.

Διευθύνων Σύμβουλος Olivier Bouygues Telecom Roussat κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του 4GBox 20η Ιανουαρίου 2017.01net.com- Διευθύνων Σύμβουλος Olivier Bouygues Telecom Roussat κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του 4GBox 20 Ιανουαρίου, 2017.

Άρωμα Γυναίκας, έχουμε δοκιμαστεί αυτό το 4GBox στο Παρίσι. Η κατάσταση αυτή δεν είναι προφανώς αντιπροσωπευτικό του τι θα πρέπει να είναι κανονική χρήση, δεδομένου ότι ζούμε σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, ενώ είναι για τις αγροτικές περιοχές.

Τα περιεχόμενα της συσκευασίας 4Gbox.01net.com- Το περιεχόμενο του πακέτου 4Gbox.

Ένα απλό router 4G

Πρώτη παρατήρηση, η 4GBox είναι ένα απλό router Huawei 4G: LTE 4G μοντέλο κύβου E5180, διαθέσιμα για λίγα χρόνια στο εμπόριο. Κοστίζει περίπου 150 ευρώ για την αγορά των διαφόρων e-commerce sites. Έρχεται με μια κάρτα SIM, ένα καλώδιο τροφοδοσίας και το καλώδιο δικτύου για να συνδέσετε έναν υπολογιστή απευθείας στο κουτί.

απλά'insérer une carte SIM 4G avant de brancher la box sur le secteur.01net.com- Απλά τοποθετήστε την κάρτα SIM 4G πριν συνδέσετε το κουτί με το ηλεκτρικό δίκτυο.

Η σύνδεση είναι μινιμαλιστικό: ένα βύσμα δικτύου έτσι μια θύρα τροφοδοσίας και μια θύρα φωνής για να συνδεθείτε με ένα τηλέφωνο. Αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη από Bouygues Telecom. Στην αριστερή πλευρά μπορεί κανείς να συνδέσει μία εξωτερική κεραία να ενισχυθεί το σήμα. Στο μπροστινό μέρος, δύο LED δείχνουν την ένταση του σήματος 4G και Wi-Fi. Στην κορυφή του περιβλήματος, ένα μεγάλο τετράγωνο κουμπί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το παράθυρο.

Η σύνδεση του 4Gbox.01net.com- Η σύνδεση του 4Gbox.

Ο σκοπός αυτού του πλαισίου είναι η παροχή μιας σύνδεσης στο Internet. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνει triple play. Μην περιμένετε τα κλασικά χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το πλαίσιο της συνήθους δικτύου: καμία διεπαφή για την προβολή συνδεδεμένου εξοπλισμού, καμία υπηρεσία cloud, όχι σκληρά αποθήκευσης. Όπως για WiFi, δύναμη δεν είναι τίποτα εξαιρετικό: πρόκειται για ένα WiFi 802.11 b / g / n, ένα 2,4 GHz μπάντα με δύο κεραίες εκπομπής και δύο παραλαβή.

01net.com-

το επίπεδο του σχεδιασμού, το σύνολο είναι αρκετά επιτυχής: το λευκό περίβλημα είναι πολύ συμπαγής (7X11X7 cm έως 250 γραμμάρια) και κομψή, ενώ το κουμπί λειτουργίας εκπέμπει ένα όμορφο μπλε φως όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη για την παραλαβή: Απλά συνδέστε το 4G ασφαλείας των τροφίμων και σε δύο δευτερόλεπτα το δίκτυο 4G συλλαμβάνεται και Wi-Fi στο σπίτι. Μένει μόνο να εισάγετε τον κωδικό που φαίνεται στο κουτί. Μπορεί να συνδεθούν έως και 32 συσκευές ταυτόχρονα.

Ένα μικρό αλλά εντυπωσιακό κατεβάσετε αποστολής

απόδοση ρυθμό όπως λαμβάνεται με την εφαρμογή Test 01net.com Ταχύτητα λαμβάνονται με προσοχή, δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να δοκιμαστεί η 4Gbox σε ένα μέρος μόνο για δύο ημέρες. Bouygues Telecom υπόσχεται έως και 115 Mbit / s download και 30 έως 40 Mbit / s upload. Από την πλευρά μας, η προς τα κάτω ροή δεν είναι μεγαλύτερη από εκείνη της καλής μας παλαιάς γραμμής ADSL. Ή μεταξύ 9 και 11 Mbit / s. Broadband, αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ υψηλής ταχύτητας (θυμηθείτε ότι ο ορισμός του τελευταίου είναι τουλάχιστον 30 Mbit / s). Το ποσό απόδοσης, όμως, μας εντυπωσίασε. Κατά τη διάρκεια των διαφόρων δοκιμών που έχουμε κάνει, ανεβάστε συνέπεια φτάσει πάνω από το διπλάσιο της λήψης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε στα αριστερά της απόδοσης επιτυγχάνεται με το smartphone μας μέσω Wi-Fi ADSL, και το δικαίωμα σε Wi-Fi 4G.

Σύγκριση ασύρματη απόδοση με σύνδεση ADSL μας και 4G.01net.com- Σύγκριση των επιδόσεων Wi-Fi με σύνδεση ADSL μας και 4G.υπολογιστής μας συνδέεται ενσύρματα στο κουτί 4G ακόμη φτάσει πάνω από 25 Mbit / s μεταφόρτωσης (δεξιά κάτω) κατά 0,88 Mbit / s ενσύρματο συνδέεται με ADSL (αριστερά κάτω):01net.com-

Αποτέλεσμα, ακόμα και βίντεο, το πλαίσιο παρέχει 4G. Netflix, το YouTube ή Μολότοφ, δεν είχαμε την εμπειρία υστέρηση ή να παγώσει το περιεχόμενο. Το ίδιο πράγμα κατά τη λήψη μεγάλων αρχείων: η ταχύτητα και η σταθερότητα είναι στο ραντεβού. Αλλά δεν μετράνε, όμως, να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσουν τηλεόραση. «Το 4G ασφαλείας δεν προορίζεται να αντικαταστήσει ένα κουτί τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες OTT. Είναι κατασκευασμένο για να παρακολουθήσετε βίντεο σε smartphone οθόνη, το tablet ή τον υπολογιστή. Όχι σε ένα σπίτι την τηλεόραση «, είπε ο Βενέδικτος μας Torloting, βοηθός γενικός διευθυντής της αγοράς των καταναλωτών και υπέρ της Bouygues Telecom.

Απεριόριστη δεδομένων: η μεγάλη δύναμη αυτής της εμπορικής προσφοράς

Bouygues Telecom προσφέρει αυτό το 4G Box € 29.99 ανά μήνα € 3 ενοικίασης. Η καλή έκπληξη είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός της χρήσης (P2P επιτρέπεται, για παράδειγμα), ή ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό για τον περιορισμό των δεδομένων.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα, όμως: αυτό είναι ένα «καθιστική» κουτί. Παρά την προφανή νομαδισμό του, αυτό το κουτί προσφέρει μόνο σταθερό υπηρεσιών Διαδικτύου συνδέεται σε μια διεύθυνση που πρέπει να είναι στην επιλέξιμη περιοχή. Γι 'αυτό μην φανταστείτε να πάει διακοπές με! Αν προσπαθήσετε φορά, θα πάρετε αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα:

το μήνυμα'avertissement de Bouygues Telecom si vous tentez d'utiliser votre box ailleurs que chez vous.01net.com- Η προειδοποίηση Bouygues Telecom, εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το κουτί σας έξω από το σπίτι σας.

Με την πρώτη ματιά, 32.99 ευρώ το μήνα για μία μόνο σύνδεση στο Διαδίκτυο, αυτό μπορεί να φαίνεται ακριβό. Αλλά οι προσφορές 4G δρομολογητές -όπως BBox Nomad 4G-παρουσιάζουν ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό και δεν προσφέρουν απεριόριστη δεδομένων. 4G ασφαλείας γεμίζει έτσι μια πραγματική ανάγκη με ένα πρακτικό, απλό και αποτελεσματικό σε περιοχές όπου η αλιεία ADSL και όπου ινών δεν προβλέπεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Bouygues Telecom είναι ο πρώτος φορέας για να προσφέρουν αυτόν τον τύπο για την παροχή ευρείας ζώνης και υψηλής ταχύτητας σε αγροτικές περιοχές. Γι 'αυτό χαιρετίζουμε αυτή την πρωτοβουλία.

Ζημιά, όμως, ότι ο φορέας εκμετάλλευσης δεν έχει λάβει ένα τεχνολογικό βήμα παραπέρα, προσφέροντας ένα κουτί υβριδικό DSL / 4G, όπως υπάρχει ήδη στη Γερμανία, για παράδειγμα, να επωφεληθεί τόσο από τη σύνδεση της ποιότητας και της λειτουργικότητας των ένα τριπλό κουτί παιχνίδι.

διαφήμιση

Προσφορές

code-promo.01net.com

Απολαύστε αφιερώματα με 01net

Εκπτώσεις Boulanger - Darty Κουπόνια - Κουπόνια Bouygues Telecom