Top 10: Οι καλύτερες smartphones στην εικόνα (Αύγουστος 2017)


Όπως και τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, το smartphone σας πιθανώς να γίνει κύρια κάμερα σας. Εδώ είναι το Top 10 καλύτερα μοντέλα φωτογραφία δοκιμαστεί μέχρι τον Αύγουστο του 2017.

Είναι smartphones πραγματικές κάμερες; Το ερώτημα δεν έχει καν θέτει περισσότερα: αυτό είναι ηλικίας ότι η πιο δημοφιλής μηχανή στην πλατφόρμα Flickr είναι πλέον υπογράφεται Canon ή Nikon. Και ενώ η αγορά φωτογραφία την επικέντρωση στα μοντέλα επαγγελματίες και ειδικούς, το ευρύ κοινό συμπαγές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί υπέρ των smartphones, που βλέπουν τους όγκους των πωλήσεών τους - και τους προϋπολογισμούς τους για την Ε&Δ - εκραγούν.

Η φωτογραφική σημείο ενός smartphone έχει αποκτήσει κρίσιμη σημασία σε σημείο που ένα εμπορικό σήμα, όπως η Huawei έχει συνεργαστεί με τη γερμανική Leica νωρίτερα αυτό το χρόνο για να εδραιώσει την αξιοπιστία της. Ένας γάμος που έχει περάσει από το λογότυπο της κυκλοφορίας για την πρώτη Huawei P9 για την οικοδόμηση ενός πραγματικού κέντρου της Ε&Leica D για τη θέσπιση κοινών γης σε Wetzlar, Γερμανία.

Η ποιότητα της μονάδας της κάμερας είναι τώρα ύψιστης σημασίας για πολλούς αγοραστές σημαίνει smartphones και high-end. Φυσική είναι αυτό που είναι, οι κατασκευαστές δεν μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν καινοτομίας, ιδίως όσον αφορά τα συστατικά ακαταστασία. Ένα όριο που επιβάλλεται από την τάση, που ανταγωνίζονται στη φωτογραφία για την παραγωγή smartphones ολοένα και πιο λεπτή.

Από τη στιγμή που δεν μπορούν να ενσωματώσουν μεγάλους αισθητήρες και εντυπωσιακά οπτικά, οι κατασκευαστές αναζητούν άλλους τρόπους βελτίωσης: πρόσθεσε μια δεύτερη αισθητήρα εικόνας, τεχνικές σταθεροποίησης της ενσωμάτωσης (οπτική, μηχανική, ηλεκτρονικά), οπτική ολοένα φωτεινό επεξεργασία λεπτότερα σήματος, κλπ Αλλά αν όλες οι μάρκες προχωρά, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίσοι. Κυκλοφόρησε ιδανικές συνθήκες στο φως της ημέρας, με πολύ διαφορετικό να συμβεί ακόμη και μεταξύ συσκευών σε περισσότερους από 500 ευρώ.

AF: άνιση ισορροπία

Στο φως της ημέρας, όλα τα smartphones που παρατίθενται εδώ - ακριβά high-end μοντέλα - προσφέρει όμορφα πλάνα. Έχουμε σίγουρα διακρίσεις, αλλά η ανάλυση μικροσκόπιο: το χρώμα ερμηνεία, αξιολόγηση 100% ευκρίνεια της εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης οπτικών ελαττωμάτων στις άκρες της εικόνας, κλπ ... Έτσι παίξαμε οι nit-εργάτες - ότι είναι ο ρόλος μας - αλλά είναι σαφές ότι οι εικόνες που παράγονται από αυτές τις συσκευές είναι καθόλου ικανοποιητική.

Αυτό που είναι λιγότερο σαφές είναι η ανάπτυξη της ταχύτητας: στο φως της ημέρας μεταβλητή αυτόματης εστίασης αυτές smartphones περνά πολύ άνιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με το μοντέλο. Σε αυτές τις διαφορές, προστίθεται ότι η ικανότητα να δεσμεύουν τα γυρίσματα, χωρίς προβλήματα πέψης κάποιο κινητό, ενώ άλλοι παίρνουν το χρόνο να αφομοιώσει κάθε εικόνα, η οποία μπορεί να είναι ενοχλητικό σε σκηνές δράσης, για παράδειγμα.

Η πρόκληση της lowlights

Αν η οπτική γίνονται όλο και πιο φωτεινή, οι συσκευές εξακολουθούν να απαιτούνται, ανάλογα με την κατάσταση, σπρώχνοντας την ευαισθησία (ISO) για να παρέχει σωστή έκθεση της εικόνας. Αυτή η αύξηση του ISO ως ένα αρνητικό αποτέλεσμα της αποικοδόμησης όχι μόνο τις λεπτομέρειες αλλά και τα χρώματα. Πώς να ερμηνεύσει ένα υποβαθμισμένο σήμα είναι μια δύσκολη επιστήμη, γιατί κάθε ζευγάρι «επεξεργαστή εικόνας Αισθητήρας +» αντιδρά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το μοντέλο.

Και σε αντίθεση με αυτόματη εστίαση, αντικειμενική μέτρηση της απόδοσης του - το πιο θα πάει πιο γρήγορα, καλύτερα - τα χρώματα υπόκεινται σε ερμηνείες από την αντίληψή μας δεν εξαρτάται μόνο από τη γενετική, αλλά και ο πολιτισμός της ατομικά.

Το ενδιαφέρον του διπλού αισθητήρα

Η προσθήκη μιας δεύτερης μονάδας της κάμερας είναι ένας από τους τρέχοντες τομείς της βελτίωσης. Προς το παρόν, δύο φιλοσοφίες συγκρούονται: η δεύτερη ενότητα είναι είτε ενεργούν ως «δεκανίκι» της κύριας μονάδας για να προσθέσετε λειτουργίες (υπόβαθρα θολούρα, βελτιωμένη αυτόματη εστίαση, μαύρο & λευκό) ή φέρνει μια διαφορετική εστίαση.

Η πρώτη προσέγγιση είναι η Huawei, η οποία προσθέτει έναν αισθητήρα μονόχρωμη με τις συσκευές της, η Apple και η LG προτιμούσα το δεύτερο τρόπο. Αυτά έχουν πράγματι επιλεγεί δύο διαφορετικά εστιακά μήλο μια «κανονική» εστιακή απόσταση, κατάλληλο για λεπτομέρειες και πορτραίτα (mm ισοδύναμο 56), LG γωνία εξαιρετικά ευρύ που επιδεικνύει τα τοπία (16 mm ισοδύναμο).

A. B. / 01net.com- Ο δεύτερος αισθητήρας του iPhone 7 Plus σας επιτρέπει να αναδείξει τα πορτρέτα όπως πάντα μεταξύ των smartphones.

Η προσθήκη μιας δεύτερης εστίασης, όπως κάνει η Apple και η LG, πιστεύουμε ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Γιατί αν μαύρη εμφάνιση & Λευκό Huawei είναι μια μικρή εγκοπή πάνω από ό, τι οι ανταγωνιστές μπορεί να παράγει όχι μόνο την ανάπτυξη της εικόνας του λογισμικού σας επιτρέπει να αποκτήσουν σχεδόν ισοδύναμα αποτελέσματα, αλλά κυρίως το δεύτερο εστιακό φέρνει ένα άλλο οπτικό πεδίο που παρέχει καλή πιο δημιουργικό δυναμικό.

Απόδειξη της εκλαΐκευση του διπλού αισθητήρα: πέντε τερματικά 10 είναι εξοπλισμένα. Μόλις το 50% των smartphones θα είναι εξοπλισμένο με διαφορετικό εστιακό ενότητες κάμερες, εμείς discriminerons όσους έχουν κάνει την επιλογή του ενιαίου μονάδας (ακόμη και εκείνοι που έχουν διπλό το ίδιο εστιακό μονάδα) και το γεγονός της ύπαρξης δύο διαφορετικές γωνίες θέασης είναι μια μεγάλη προσθήκη.

μέθοδος αξιολόγησης μας

Σε αντίθεση με προηγούμενες κατατάξεις όπου υπόψη μόνο την ποιότητα των εικόνων, ταξινόμηση αυτή τη φορά βασίζεται σε τρία στοιχεία: την ποιότητα της εικόνας, την ταχύτητα αυτόματης εστίασης και εργονομία λογισμικού. Η καθαρή ποιότητα της εικόνας είναι καλή, αλλά αν το τηλέφωνο είναι αργή ως ένα σαλιγκάρι και έχει περίπλοκη μενού, είναι δύσκολο να επωφεληθούν πλήρως.

Ως εκ τούτου κατατάσσονται smartphones και έχουν διατεθεί τα σημεία ανάλογα με την κατάταξή τους σε κάθε δοκιμή: τα πρώτα 10 πόντους, δεύτερο 9, κ.λπ. Η ποιότητα της εικόνας και την ταχύτητα του AF αξιολογήθηκε σε δύο περιπτώσεις, στο φως της ημέρας και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού - μερικές φορές καλό συσκευών στο φως της ημέρας δείτε την ποιότητα της εικόνας και την ανταπόκριση κατάρρευση τους όταν το φως που λείπει.

Φωτογραφία οδηγοί 01net.com

- Διαχειριστείτε τις φωτογραφίες πορτρέτο σας
- Διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας από κινούμενα θέματα
- Διαχειριστείτε τοπία σας
- Διαχειριστείτε τις φωτογραφίες συναυλία σας

Σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε το δικό σας ιδέα και να αξιολογήσει την ποιότητα της εικόνας, σύμφωνα με τα κριτήριά σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Flickr άλμπουμ μας, όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τις εικόνες δοκιμής σε πλήρη ανάλυση.

Τελευταία ακρίβεια: να εξοπλιστεί με το καλύτερο smartphone του ανταγωνισμού δεν θα σας κάνει μια καλύτερη φωτογράφος. μετρούν μόνο το μάτι, το χρονοδιάγραμμα και την εργασία. Έτσι, ακούμε τη σοφία των αρχαίων: «Φωτογραφία τίθεται στην ίδια γραμμή της όρασης το κεφάλι, το μάτι και η καρδιά.» (Henri Cartier-Bresson).

10. Huawei P10 Plus, πολύ μπλα

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Η ναυαρχίδα της Huawei μας έχει απογοητεύσει είναι να πούμε το λιγότερο: η αυτόματη εστίαση είναι μαλακό και η ποιότητα της εικόνας μακριά, πολύ μακριά από αυτό που υπόσχεται Leica σήμα περήφανα εμφανίζεται. Τα χρώματα είναι τόσο ήπιος, όπως το iPhone 7, η οποία φαίνεται να εμπνέεται τερματικό Huawei. Αν το ίδιο το τερματικό είναι αρκετά, εργονομία λογισμικού είναι και πάλι απόλυτα: αν πρέπει να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο σε κάθετη λειτουργία για να αποκτήσετε πρόσβαση εμφανιστεί το παράθυρο εντελώς απρόσιτα σε οριζόντια λειτουργία. Η προεπιλογή είναι ήδη παρόντες στην P9 ότι η Huawei δεν έκρινε σκόπιμο να διορθώσει. Αλλά είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να έχει ήδη εξετάσει την αυτόματη εστίαση και την ποιότητα της εικόνας.

Τιμή κατασκευαστή: 699 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Huawei P10 Περισσότερα

09. Asus Zenfone Zoom S, καθυστερήσεις

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Το ζουμ 5x ζητηθεί από Zenfone Zoom S είναι σίγουρα ψηφιακή, αλλά μπορεί να βοηθήσει. Στην πραγματική ζωή, θα περιορίσει το ζουμ x2.3 που αντιπροσωπεύει το πραγματικό οπτικό ζουμ. Η μεγαλύτερη εστιακή απόσταση αντιστοιχεί σε 58 mm, που μόλις και μετά βίας στενότερο από το iPhone 7 Plus και είναι πολύ κατάλληλο για πορτραίτα ... στο φως της ημέρας και για θέματα που θέτουν, αυτόματη εστίαση σαφώς δεν είναι το σημείο ισχυρή αυτού του κινητού! Αυτή η βραδύτητα της AF βρίσκεται στα γυρίσματα σειρά: ο χρόνος μεταξύ κάθε εικόνα είναι αρκετά τυχαία, αλλά περισσότερο από τον ανταγωνισμό, ακόμη και με αξιοσημείωτη κάμψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Asus θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας και το FA από το λογισμικό, αλλά αυτό δεν γίνεται, η Zenfone Zoom S μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από δύο εστιακά μήκη, ωστόσο επιλεγεί σωστά (25 χιλιοστά και 58 χιλιοστά ). Τελευταία ενοχλητική, η κακή ποιότητα της οθόνης: στο φως της ημέρας, οι μαύροι είναι πολύ μαύρο, άσπρο Cramer γρήγορα.

Τιμή κατασκευαστή: 499 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Asus Zenfone Zoom S

08. Sony Xperia Premium XZ, απογοήτευση

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Οι σκιές είναι κακή, πολύ κακή η τελευταία ναυαρχίδα κινητό από τη Sony: η ποιότητα της εικόνας και αυτόματη εστίαση κατάρρευση φορά τα φωτόνια είναι ο κορμός. Εάν η ποιότητα της ημέρας εικόνα είναι καλή, είναι μακριά από την κορυφή του ανταγωνισμού, η οποία εξακολουθεί να είναι μια ντροπή όταν το όνομά σου είναι η Sony και ότι παρέχει περισσότερο από το 50% των αισθητήρων CMOS με το κόσμο της φωτογραφίας! Σε αυτό προστίθεται μια εσφαλμένη εργονομία λογισμικού: το σύστημα αλλαγής λειτουργία (αυτόματη φωτογραφία, οδηγίες φωτογραφία, βίντεο) είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά που είναι, ο εικονικός τροχός λειτουργεί άσχημα και οδηγεί σε πολλές απογοητεύσεις.

Τιμή κατασκευαστή: 799 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Sony Xperia Premium XZ

07. Τιμή 8 Pro, άκαρδος

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Όμορφη και καλά τελειώσει, η Honor 8 Pro δεν είναι ίσως το ίζημα αδελφός Leica Huawei P10, αλλά παράγεται καλύτερες εικόνες στις δοκιμές μας και βρήκε πολύ πιο γρήγορα. Ακόμη και αν ξεπερνά το P10, δεν είναι μια Rolls, μόνο η δύναμή του είναι καλής ποιότητας λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (AF, αλλά στη συνέχεια, λίγο μαλακό). Η χρωματική απόδοση είναι αξιοπρεπής, αλλά υποφέρει από μια τάση για υπερβολική έκθεση πυροβολισμούς. Το περιβάλλον εργασίας του λογισμικού είναι παρόμοια με P10, δηλαδή, πιστεύεται ότι χρησιμοποιούν μια κάθετη και όχι οριζόντια - θα πρέπει να επανεξετάσει τα πάντα. Κρίμα. Ευτυχώς γι 'αυτόν, ο σχεδιασμός της συσκευής και εύκολο στη χρήση.

Τιμή κατασκευαστή: 549 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της τιμής 8 Pro

06. Xiaomi MI6, το μικρό γρήγορο

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Εμείς δεν περιμέναμε πολλά από αυτό το Ε6 - ένα αφιέρωμα στον Τζέιμς Μποντ; - αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη από την αυτόματη εστίαση της, πολύ αποτελεσματικό και πολύ συνεπής ως πυροβολούν στο φως της ημέρας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μια σπάνια ποιότητα, η οποία επιτρέπει την εικόνα με κάθε κόστος. Αν καθαρή ποιότητα εικόνας δεν είναι στο top 5, το διαμέρισμα δεν είναι γελοίο (το αντίθετο μάλιστα) και η ποιότητα / ταχύτητα / τιμής είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Η δεύτερη ενότητα ισοδύναμη με μια φωτογραφική μηχανή 52 mm αποτελεί κατάλληλη για πορτραίτα. Μια ευχάριστη έκπληξη παρά μια μικρή ενόχληση: το υδατογράφημα «Shot στο Mi Ε6 Dual Camera» ήταν ενεργοποιημένο από προεπιλογή και επιτυπωμένα σε όλες τις εικόνες μας. Φανταστείτε τι θα συμβεί στις φωτογραφίες των διακοπών ...

Τιμή κατασκευαστή: 490 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Xiaomi Ε6

05. Apple iPhone 7 Plus εστιάζει στην καλοπληρωμένη δουλειά του πατέρα

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Εάν η επεξεργασία χρώμα του iPhone 7 Πλέον δεν είναι τόσο κολακευτικό, όπως αυτές prédécents τερματικά, εξακολουθεί να έχει το δεύτερο αισθητήρα της εστιακής απόστασης «κανονική» 56 χιλιοστά f / 2.8. Μια μονάδα της κάμερας που παρέχει ταυτόχρονα ένα 2x ζουμ (οπτικό-ψηφιακή) αλλά επίσης ένα κομβικό προσαρμοσμένο σε αυστηρότερους πορτραίτα και κορνίζες. Ποια η OLED λιγότερο, η οθόνη LCD του smartphone είναι πιο φωτεινή από τη γενιά 6S Plus και το περιβάλλον εργασίας του λογισμικού εξακολουθεί να είναι απλό. Ακόμη και απλοϊκή: οι επιλογές είναι κακή, σχεδόν μηδενικές μεταβολές των παραμέτρων, η λείπει χειροκίνητη λειτουργία και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να ανακτήσετε το αρχείο RAW. Η Apple μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα για τους φωτογράφους.

κατασκευαστής Τιμή: 1129 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του iPhone της Apple 7 Plus

04. HTC U11, η νέα ποιότητα εικόνας αναφοράς

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Τι απόδοση! Καλή τελευταίο του top 10 μας Δεκέμβριο του 2016 10, HTC προσφέρει την καλύτερη U11 υψηλή ποιότητα εικόνας και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μια παράσταση για την οποία δεν περιμέναμε. Αν έχει την ίδια ανάλυση εικόνας όπως το iPhone 7/7 Plus, η U11 προσφέρουν όχι μόνο λεπτομέρειες, πιο ανάγλυφο (ευκρίνεια) αλλά και πιο φυσικά χρώματα - η προοπτική είναι στην κορυφή και η επεξεργασία εικόνας παίζει το φυσικό χάρτη. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι άθικτος: εικόνες του σχεδίου δοκιμής μας είναι από τους λίγους για να επιτρέψει όπως πολλά ονόματα των πόλεων στις άκρες της κάρτας. Το περιβάλλον εργασίας του λογισμικού είναι από τις καλύτερες, ενώ είναι πολύ πρωτότυπο. Η μόνη αδυναμία του U11 είναι αυτόματη εστίαση, μαλακή γόνατο καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε χαμηλό φωτισμό. Αλλά ευτυχώς, είναι το στοιχείο πιο εύκολο για τη βελτίωση του λογισμικού: μια μικρή ενημέρωση του κ HTC;

Τιμή κατασκευαστή: 759 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της U11 HTC

3ο. OnePlus 5, γρήγορο και δυνατό

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

OnePlus νοιαζόταν για αντιγραφή του για 5, πρώτο τερματικό μάρκα διπλό αισθητήρα του: το τμήμα της εικόνας διαγράφει την κακή ποιότητα των OnePlus3 / 3T και πλησιάζει την OnePlus 2, το οποίο είχε τοποθετηθεί στην εποχή του, στην κορυφή της κατάταξης . Οι εικόνες είναι όμορφες, τίποτα λιγότερο από ό, τι ραμμένο LG και HTC G6 U11, αλλά κυρίως στον τομέα της αυτόματης εστίασης που OnePlus αυξήθηκε κατά την δεύτερη θέση στο διαγωνισμό σε αυτόν τον τομέα, κάτω από την αναφορά το Galaxy S8. Η οθόνη είναι πολύ άνετα και πολύ φωτεινά, και εργονομία λογισμικού καλά μελετημένη και αποτελεσματική. Αν ο δεύτερος αισθητήρας φέρνει λίγο περισσότερο, εστιακή 32 χιλιοστά του δεν έχει σφίξει αρκετά για να σκοράρει μια πραγματική διαφορά στην μεγάλη κύρια μονάδα.

Τιμή κατασκευαστή: 559 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση των OnePlus 5

2ο LG G6 τελικά ώριμη

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

LG είναι πίσω στην κορυφή 3 με την G6, μια βελτιωμένη έκδοση του G5 που τοποθετείται έκτη στο τέλος του περασμένου έτους. Σε σύγκριση με τον παππού του, ο G6 βρίσκεται σε καλύτερη επεξεργασία εικόνας που του επιτρέπει να εμφανίσετε μεγάλο αισθητήρα 13 Megapixel του. Η εργονομία λογισμικού θα ενθουσιάσει τους φωτογράφους εμπειρογνωμόνων και επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στις βασικές (έκθεση, ISO, κλπ) και δημιουργικές λειτουργίες. Χωρίς να είναι η καλύτερη FA είναι τελικά καλή, η ποιότητα της εικόνας είναι η δεύτερη σε HTC U11 και οθόνη υψηλής ποιότητας σας επιτρέπει να πλαισιώσει ακόμη και όταν ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ της. δεύτερη ενότητα υπερ-ευρυγώνιο φακό του είναι ένα όπλο της επιλογής για τοπία, ένα μοναδικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό, παρόλο που θα προτιμούσε μια αυστηρότερη εστίαση για το πορτρέτο. Μια μεγάλη επιτυχία.

Τιμή κατασκευαστή: 749 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της LG G6

01. Samsung Galaxy S8 Plus ασφαλές στοίχημα

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Πάντα τόσο γρήγορα όσο το Galaxy S7, S8 της μονάδας κάμερας Galaxy δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από ό, τι η αντιγραφή / επικόλληση του προκατόχου του. Καλό για την ταχύτητα αυτόματης εστίασης της, όπως υψηλή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αφήνοντας ολόκληρο το διαγωνισμό. Η ποιότητα της εικόνας είναι ακόμα καλά, πιο μικτή και εξομαλύνεται τα πλάνα της HTC και η LG, η οποία, ωστόσο, φαίνεται πιο φυσικό. Η σχεδόν στιγμιαία φύση της σκοποβολής είναι το όπλο της επιλογής για τους φωτογράφους δρόμου. Το υλικό (οθόνη, κατασκευές) είναι μια άψογη και το λογισμικό εργονομία είναι καλή, ακόμα και αν πάμε στο μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες (RAW εγγραφή). Σούπερ αποτελεσματική, είναι η συσκευή της επιλογής για τη λήψη καθαρών παιδί φωτογραφίες, που είναι αναμφίβολα το πιο απαιτητικούς φωτογραφικό πειθαρχία!

Τιμή κατασκευαστή: 909 €
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Samsung Galaxy S8 Περισσότερα

Κατάταξη Δεκέμβριο του 2016

1. Galaxy S7
2. Asus Zenfone 3 Deluxe
3. Apple iPhone 7 Plus
4. Apple iPhone OS
5. Sony Xperia XZ
6. LG G5
7. Huawei Mate 9
8. OnePlus 3T
9. Μοτοσικλέτα Lenovo Z
10. HTC 10

Κατάταξη Μάιος 2016

1. OnePlus 2
2. Samsung Galaxy S6
3. Samsung Galaxy S7
4. LG G4
5. Apple iPhone 6s Περισσότερα
6. LG G5
7. Huawei P9
8. Sony Xperia Z5
9. Περισσότερες Oppo F1
10. HTC 10

Οι εικόνες δοκιμής!

Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις εικόνες δοκιμής, κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο που οδηγεί στο Flickr άλμπουμ μας.

διαφήμιση

Πουλήστε το κινητό σας

Συνέχιση παλιό κινητό σας έως 500 € με 01net

Υπολογίστε την αξία του κινητού σας

Ανακυκλώστε Galaxy της - Πώληση iPhone - Ανακύκλωση Nokia Lumia της