Barter νησί γίνεται Troc.com και τη διάθεση στην Virtual Παρακαταθηκών


Η μάρκα άλλαξε το όνομά του και ανοίγει μια νέα ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιλαμβάνουν να πουλήσουν την περιουσία τους.

Το 2004, σύμφωνα με τον συνάδελφό μας Micro Weekly, η περιοχή Troc.com ( «Χάος με την εμφάνισή του και να δούμε μια cheesy» σκέλος) ήταν πολύ κερδίσει όλες τις ψηφοφορίες.Ευτυχώς, αυτό το «χώρο φυλλάδιο», χωρίς μεγάλη ανακούφιση είναι σήμερα δίνει το πλεονέκτημα ενός πραγματικού εμπόρου, μια τεράστια εικονική Παρακαταθηκών, πίστευε καλύτερο αντιπροσώπευαν τις φιλοδοξίες των καταστημάτων Internet Barter νησί καιTroc International, 180 καταστήματα σε επτά χώρες. Και για την περίσταση, τα δύο εμπορικά σήματα μετονομάστηκε σε νέα Troc.com.Sur Troc.com, οι χρήστες μπορούν τώρα να πουλήσει την περιουσία του (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές, τηλεφωνία, την τέχνη, που χρησιμοποιείται κρεβάτι ... ). Ένα λίγα κλικ. Η απόσπαση είναι δωρεάν. αλλά ανη πώληση γίνεται, τέλος Troc.com σχεδόν το 30% της συνολικής τιμής της συναλλαγής. Μια επιτροπή μπορεί να φαίνεται υψηλό σε σύγκριση με εκείνες που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές (eBay και το κεφάλι PriceMinister) Internet.Sur στο eBay προμήθεια (η οποία κυμαίνεται 1,5 έως 5,25%) αφαιρείται από την τελική τιμή του αντικείμενο πλειστηριασμό. Όταν οι προμήθειες που ασκείται από σειρά PriceMinister από 1 έως 15% .Για να δικαιολογήσει τις σχετικά υψηλές τιμές για το Διαδίκτυο (αλλά μερικές φορές είναι στα καταστήματα του) Troc.com αναδεικνύει μια από τις υπηρεσίες πολιτικής δεν είναι πάντα βρίσκονται στο διαγωνισμό. Το δίκτυο πωλήσεων της Κατάθεσηςαποτελεί αξιόπιστο τρίτο μεταξύ αγοραστή και πωλητή του ακινήτου, δηλαδή, που εγγυάται την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της συναλλαγής. Σε αυτό το πλαίσιο, ιδίως Troc.com παρέχει βοήθεια για να αξιολογήσει την καλύτερη τιμή πώλησηςμια προσθήκη objet.De, 800 εμπειρογνώμονες του δικτύου εργαζόμενοι ασκούν, σύμφωνα με διδάσκει, συνεχή παρακολούθηση των αντικειμένων προς πώληση. Τέλος, όλα τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά για να περάσει κάποια στιγμή από τα καταστήματαφυσικό να αποτρέψει το πρόβλημα παραποίησης, απόκρυψης ή μη συμμόρφωση του αντικειμένου σε σχέση με τη διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Ενημέρωση σε θέματα πραγματικό χρόνο διαθέσιμο στα καταστήματα

Ορισμένοι περιορισμοί μεγέθους παραμένουν στην ευθύνη του πωλητή. Εντός του εικονικού κατάθεσης, το τμήμα αποθήκευσης γίνεται στο σπίτι πωλητή. Αλλά αν βρει έναν αγοραστή, ο πωλητής πρέπει να παρέχει το στοιχείο στο κατάστημαπιο κοντά στο σπίτι. Επόμενο επιχειρηματικές πρακτικές Troc.com, ένα προϊόν που πωλείται στο διαδίκτυο θα προσφέρει μια σταθερή τιμή για τις πρώτες δύο εβδομάδες (κατά δύο μήνες σε καταστήματα), πριν να δει ακρωτηριασμένο τιμή πώλησης του10% το καθένα semaine.Au πέρα ​​από την εικονική αποθετήριο διαχειρίζεται ένα άτομο, φυσικά καταστήματα για να ακούσετε Troc.com επωφεληθούν πλήρως από τη νέα Παρακαταθηκών online πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από το εμπορικό σήμα. Και εδώ είναι τη διάθεσηεντυπωσιακή. Σε τελική ανάλυση, δηλαδή όταν το φορτίο τοποθετημένο ιστοσελίδα (το οποίο δεν συμβαίνει σήμερα), ο χρήστης θα είναι πράγματι σε θέση να βρείτε online και σε πραγματικό χρόνο όλους εκατοντάδες χιλιάδες αντικείμενα που προσφέρονται σεφυσικά καταστήματα διαδικασία marque.Le είναι απλή: κάθε φορά που ένα προϊόν τίθεται σε πώληση σε ένα κατάστημα, καθορίζεται ένα λεπτομερές φύλλο και μερικές φωτογραφίες που ελήφθησαν με τη χρήση ενός PDA, όλες μεταδίδονται από Wi -Fi στους διακομιστές Troc.com, συμπεριλαμβανομένωνη ιστοσελίδα ενημερώνεται κάθε δεκαπέντε minutes. τρίτη λειτουργία της αγοράς με τη μορφή δημοπρασίας χορηγούνται απευθείας από το κατάστημα είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα. Επί του παρόντος, τα γαλλικά και ολλανδικά Troc.com θα μεταφραστεί στις επόμενες εβδομάδες στα ισπανικά,Αγγλικά και Γερμανικά. Τελικά, οι ηγέτες της ιστοσελίδας προβλέπουν μηνιαία κίνηση των 3 εκατομμυρίων συνδέσεων.