Top 10: Οι καλύτερες Hybrid φορητούς υπολογιστές (Αύγουστος 2017)


Hybrid PC προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση των Windows, έτσι προσαρμογή στις πολλές χρήσεις. Ποιο να επιλέξω; Εδώ είναι τα δέκα καλύτερα μοντέλα της στιγμής, σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιούνται από την 01net.com εργαστήριο.

Οριακή πριν από την άφιξη των Windows 8 και 8.1, υβριδικά PC εισέβαλε περιοχές οικοδόμοι σε δύο χρόνια. Τα Windows 10 και επιτάχυνε την κίνηση. Πράγματι, η Microsoft έχει σχεδιαστεί τελευταίο λειτουργικό σύστημα της να ελέγχεται σχεδόν αποκλειστικά με τα δάχτυλα. Οι οικοδόμοι είχαν για πρώτη φορά την ιδέα, όπως η Lenovo και η γιόγκα, να σχεδιάζονται οι συσκευές των οποίων η οθόνη έχει τοποθετηθεί σε μεντεσέδες που επιτρέπουν να περιστρέφεται 360 ° γύρω από το πληκτρολόγιο. Η οθόνη και εύκολα βρήκε το πίσω μέρος του μηχανήματος, επιτρέποντας μια χρήση τύπου ταμπλέτας ...

Στη συνέχεια, η γόνιμη φαντασία των μηχανικών γέννησε φορητοί υπολογιστές εξοπλισμένοι με μια αποσπώμενη οθόνη αφής, μισό δισκίο, το μισό υπολογιστή, ελπίζοντας να προσφέρει τα καλύτερα των δύο κόσμων. Ένα στοίχημα περισσότερο ή λιγότερο φως, ανάλογα με τα μοντέλα και μάρκες.

Dell XPS 12 πρώτης γενιάς- Η πρώτη XPS 12 της Dell, ένα καλό παράδειγμα ενός υβριδικού στην αναζήτηση της αγοράς ... και τους πιθανούς αγοραστές της

Αληθινή PC για τον έλεγχο αυτής δάχτυλο;

Είτε «υβρίδιο», «μετατρέψιμου», «2 σε 1» ή «4 σε 1», όλοι οι υπολογιστές έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι του οθόνη αφής, τρίτο τροχό πλοήγησης. Διότι, είναι σαφές ότι μετά από αρκετές ώρες χρήσης χωρίς κάποια κλειδιά για να πάρει κάτω από τα δάχτυλα, είναι αδύνατο να κατανοήσουν σωστά και μεγάλα κείμενα γρήγορα. Η αφή, όπως σε ένα δισκίο, βρίσκει χρησιμότητα της όταν σερφάρουν στο Internet, ή ότι εμφανίζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τους φίλους σας.

Δεύτερη κοινή σε όλες αυτές τις μηχανές, είναι απολύτως ικανή να τρέχει οι βασικές εφαρμογές, χωρίς να επιβραδύνουν ή ακόμα και την ίδια στιγμή για κάποιες αναφορές.

Ωστόσο, για τα μεγάλα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών ή βίντεο, θα πρέπει να επικεντρωθεί στις πιο high-end μοντέλα όπως είναι συνήθως εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i3 σε Core i7 χαμηλή κατανάλωση. Αν το πολυπόθητο μετατρέψιμο ενσωματώνει ένα άτομο ή πυρήνα m, οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες.

Αντοχή παραμένει ότι από υπολογιστές, δεν είναι απλό ράφια

Τέλος, να αντιμετωπίσουν το ευαίσθητο θέμα της αυτονομία. Αν το tablet Android ή το iPad έρχονται να προχωρήσει σε περισσότερες από δέκα ώρες χωρίς να ανησυχείτε, αυτό δεν είναι γενικά η περίπτωση της αγαπημένης υβρίδια των Windows μας. Τεράστια πρόοδος έχει σημειωθεί από την έναρξη αυτού του παράγοντα μορφής, αλλά λίγοι από αυτούς καταφέρνουν σε μερικά ultrabooks.

Διεξάγουμε αρκετές δοκιμές, που προσομοιώνουν όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο μηχάνημα, με μεγαλύτερη ή μικρότερη ένταση φωτισμού και ανταλλαγών δικτύου, ή πολύ μικρή υποστήριξη. Αποτέλεσμα, αποσπώμενο είναι ως επί το πλείστον λιγότερο ανθεκτικό από το κινητό Contortionists PC.

Ακόμη και η Apple έχει βάλει το!

Μεταμορφώστε ένα iPad (Air ή όχι) ή ένα iPad Mini σε μικρές «υπολογιστή» ήταν δυνατή με την προσθήκη ενός πληκτρολογίου Bluetooth ή κάλυψη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Αλλά με το iPad 9,7 ιντσών Pro και το νέο iPad Pro 10,5 ιντσών της Apple δανείζεται επίσης τον τρόπο μετατρέψιμων ... παρόλο που ο ίδιος αρνείται, ενώ διαλαλούν τις συσκευές της, όπως παρουσιάζονται απομίμηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στις διαφημίσεις της. Έτσι, η Microsoft ανταγωνιστή της, την πλάκα Cupertino βιβλίο «Pro» χωρίς πληκτρολόγιο, αλλά και χωρίς γραφίδα. Και τα δύο εξαρτήματα να αγοράσετε επιπλέον.

Apple iPad Pro 12-inch- Apple iPad Pro 12-inch

Δεν Mac OS X εδώ, αλλά το iOS 10, το ίδιο σύστημα με πλάκες και τα smartphones της μάρκας. Ως εκ τούτου, εξακολουθεί να περιορίζεται στο πάρκο εφαρμογή του App Store. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άφιξη του αεροσκάφους δίνει ιδέες για μεγάλους εκδότες και ανεξάρτητη για να επιτρέπει στους χρήστες iPad Pro πλήρως εκμεταλλευτεί τη δύναμη της εργασίας, αλλά και τη δύναμη των συστατικών που περικλείεται στην πλάκα.

Παρά την κυκλοφορία του iPad Pro, απουσιάζει από την κορυφή 10 επειδή είναι αδύνατο να ελεγχθεί για τα Windows 10 και ως εκ τούτου να έχουν μια κοινή βάση για τη σύγκριση με τον υπολογιστή, το μετατρέψιμο παραμένει μόνο ... PC. Έτσι, εδώ είναι μας Top 10, με βάση μόνο τα μηχανήματα ελεγχθεί με μας. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι από τη στιγμή που οι αναφορές δεν πωλούνται απευθείας από τους εμπόρους τόπους ανοίγματα (Μέρη Αγορά όλα τα είδη των πραγμάτων αποκλείονται), μπορούμε να κάνουμε από την κορυφή.

Τέλος, σημειώστε ότι το Samsung Galaxy βιβλίο και η νέα έκδοση του Surface Pro της Microsoft επί του παρόντος δοκιμάζονται σε Labo. Ταξινόμηση ως εκ τούτου, ενδέχεται να κινηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

10. Spin Acer 7

Acer Spin 7 (SP714-51-M37P)LM / 01net.com- Acer Spin 7 (SP714-51-M37P)

Στην υβριδική φορητούς υπολογιστές, Acer είναι πολύ παραγωγικός. Το μετατρέψιμο Spin 7 είναι ένα από τα τελευταία high-end δημιουργίες της μάρκας, συνδυάζοντας τη φινέτσα και ωραία τελειώματα. Κατά την πρώτη, το Spin μοιάζει με φορητό υπολογιστή 13,3 ίντσες και να υιοθετήσουν τα συνήθη μέτρα. Αλλά το πράγμα του να του είναι να προσφέρει μια οθόνη 14 ιντσών (φυσικά αφής) να συνεργαστεί με όλες τις ανέσεις. Μια σημαντική προσοχή που δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να αναφέρω τις αμέτρητες αδυναμίες της μηχανής που έλαβε δοκιμής (SP714-51-M37P). Σημειώστε, τώρα οδήγησε σε ορισμένες λιανικής πώλησης, τις τιμές μεταξύ 1050 και 1100 ευρώ, ακολουθώντας τις πινακίδες.

Σημείωση: 5.92 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: Ευρώ το 1400 | ανάγνωση Πλήρης δοκιμή Acer Spin 7 (SP714-51-M37P)

9. Huawei MateBook M3

Huawei MateBook M3LM / 01net.com- Huawei MateBook M3

Huawei δεν είναι ένα εμπορικό σήμα που έχουμε συνηθίσει να βρείτε στον κόσμο του υπολογιστή. Ο Κινέζος κατασκευαστής είναι πράγματι περισσότερο γνωστή για τα smartphones της, όσο το δυνατόν δημιουργίες με τα Windows 10 και φυσικό πληκτρολόγιο. Είναι ένα μείγμα από περιέργεια και το ενδιαφέρον που έχουμε δοκιμαστεί το MateBook Μ3. Μαζεύοντας περισσότερο ή λιγότερο, η έννοια του Galaxy S Samsung TabPro (ο τρέχων αριθμός 1), η MateBook δεν είναι τόσο καλή όσο η Κορεατική υβρίδιο. τέλειο φινίρισμα του, συμπαγές και οθόνη καλής ποιότητας είναι τα τρία σημεία που του επιτρέπουν να φθάσουν στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Σημείωση: 6/10 | Τιμή κατασκευαστή: 900 ευρώ περίπου. | ανάγνωση η πλήρης δοκιμή της Huawei MateBook M3

8. Αλλαγή Acer Άλφα 12

Acer Αλλαγή της Alpha 12Lionel Morillon / 01net.com- Αλλαγή Acer Άλφα 12

Ο διακόπτης 12 Acer Άλφα, όπως το μετασχηματιστή 3 Pro από την Asus (το ενδέκατο της συνεχιζόμενης συγκριτικά μας) ένα σχεδόν ακριβές αντίγραφο του Surface Pro 4, συν την προσθήκη ενός πτυσσόμενο πόδι, το οποίο είναι εμπνευσμένο το x2 HP φάντασμα. Ένα αστείο μίγμα που λειτουργεί αρκετά καλά και περιλαμβάνει όλους τους κωδικούς του είδους, με σημαντική κλίση της οθόνης, του πληκτρολογίου (παρέχεται) Αποσπώμενη και ακόμη και μια γραφίδα για να γράψετε στην πλάκα. Η σχέση τιμής-απόδοσης παραμένει ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτού του μηχανήματος, ειδικά αφού η τιμή του έχει μειωθεί περαιτέρω τις τελευταίες εβδομάδες, 800 έως 700 ευρώ.

Σημείωση: 6.1 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: 1000 ευρώ | ανάγνωση η πλήρης αναθεώρηση του διακόπτη Acer Άλφα 12

7. Toshiba Satellite Ακτίνα 12

Toshiba Satellite Ακτίνα 12LM / 01net.com- Toshiba Satellite Ακτίνα 12 (P20W-C-104)

Αυτός είναι ένας από τους βετεράνους του Top μας! Κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016, η όμορφη και λεπτή ακτίνα 12 Toshiba είναι ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους της σειράς καταναλωτικών κορυφή PC της ιαπωνικής μάρκας σε ευρωπαϊκό έδαφος. Θυμηθείτε, η Toshiba έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα PC (καταναλωτές) στη χώρα μας, αλλά Ακτίνα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο εμπόριο, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Η διαμόρφωση δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο το τι θα καταλήγουν να παίζουν κόλπα πάνω του και σπρώξτε τον ίδιο, σιγά-σιγά, με την απελευθέρωση της κατάταξης μας.

Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των μηχανών αυτού του top 10 είναι ένα μετατρέψιμο μισό δισκίο και μισό PC. Της οθόνης 12,5 ιντσών είναι πραγματικά καλό, από τις καλύτερες της κατάταξης, ιδανικό για να απολαύσετε βίντεο και εικόνες χωρίς παραμόρφωση των εικόνων ή χρώματα. Μόνο ανησυχία, σε μειονεκτική θέση για τα κινητά μηχανήματα, αντοχή δεν είναι αρκετά σε τιμή του.

Σημείωση: 6.36 / 10 | κατασκευαστής τιμή : Από 899 ευρώ (Βρείτε μια καλύτερη τιμή) | ανάγνωση η πλήρης αναθεώρηση της Toshiba Satellite Ακτίνα 12

6. Spin Acer 5

Acer Spin 5 (SP513-51-32S1)LM / 01net.com- Acer Spin 5 (SP513-51-32S1)

Στα χαρτιά, το Spin 5 έχει τα πάντα για να κάνει ένα χαρτόνι: μια κορυφαία διαμόρφωση στο Spin 7 (αριθμός 10 του Top), ένα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και μια πραγματικά τιμή του βαρελιού. Στην πράξη είναι λίγο για την πείνα μας. Βεβαίως, η μονάδα έχει τελειώσει, προσφέρει μια ευρεία συνδεσιμότητα και παρέχει κατά μέσο όρο αντοχής. Αλλά η εμπειρία του χρήστη δεν είναι πάντα στην κορυφή και ορισμένα τεχνικά στοιχεία δεν μας έπεισε. Σημειώστε ότι η διαμόρφωση που δοκιμάσαμε (SP513-51-32S1) φέρει πλέον το όνομα του κώδικα SP513-51-33RB και βλέπει ανανεωμένη επεξεργαστή του: ο πυρήνας i3-6100U δίνει τη θέση της σε ένα πυρήνα i3-6006U, αλλά αργότερα λιγότερο ισχυρός (downclocké 1,7 GHz 2.3 GHz κατά προηγουμένως).

Σημείωση: 6.7 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: 600 ευρώ | ανάγνωση η πλήρης αναθεώρηση της Acer 5 Spin

5. Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4LM / 01net.com- Microsoft Surface Pro 4

Το Surface Pro tablet 4 Microsoft αποτελεί τη δεύτερη βετεράνος αυτό το top 10: ο ανταγωνισμός εξακολουθεί να αγωνίζεται για να καλύψουν τη διαφορά. Και παρόλο που η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη από τα μέσα Ιουνίου, η Microsoft συνεχίζει να εμπορεύεται το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκδιώξουν τάξη μας!
Το μικρό του μέγεθος 12,3 ίντσες και η καλή ποιότητα της οθόνης του όμως δεν του παρέχει το βάθρο! Το υλικό βασίζεται σε έναν καλό επεξεργαστή και αρκετή μνήμη RAM για να τρέξει πάνω από επιφάνεια εργασίας του λογισμικού. Δυστυχώς, η αυτονομία του δεν είναι ικανοποιητική για μια φωτογραφική μηχανή της τιμής αυτής. Για να μην αναφέρουμε ότι το πληκτρολόγιο είναι πάντα μια επιλογή. Έτσι, προσθέστε 150 ευρώ με την τιμή του Pro επιφάνειας 4 για ένα ultraportable υβριδικό άξια του ονόματός της. Η δοκιμή έλαβε μοντέλο του περασμένου έτους έχει δει πρόσφατα πτώση των τιμών του 1450-1350 ευρώ.

Συνολική βαθμολογία: 6.85 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 999 € - € 1350 για το μοντέλο που έχει δοκιμαστεί + € 150 για το πληκτρολόγιο (Βρείτε μια καλύτερη τιμή) | ανάγνωση δοκιμή μας το Surface Pro 4 Microsoft

4. Η Microsoft "Νέα" Living Βιβλίο

Microsoft Surface Βιβλίο- Microsoft Surface Βιβλίο

Ένας νεοεισερχόμενος στην κατάταξη του μήνα του Ιουλίου, το Living Book Edition 2017 Microsoft! Και χρειάζεται μια γενιά. Η συγκεκριμένη μορφή δεν αλλάζει. Το μηχάνημα παραμένει ένα μετατρέψιμο ultraportable υπολογιστή, του οποίου η οθόνη χωρίζει από το πληκτρολόγιο για να μετατραπεί σε tablet των Windows 10 εξαιρετικά ισχυρό.
Η έκδοση μηχάνημα δοκιμάζεται εδώ είναι το πιο πολυτελές σήμερα για την πώληση και να δικαιολογήσει την τεράστια τιμή, η Microsoft έχει κάνει καλά για να μετακινήσετε την διαμόρφωση του υλικού σε σύγκριση με το 2016. Το ωμή δύναμη γραφικών διαθέσιμη στο πληκτρολόγιο είναι η άνοδος, καθώς η ποσότητα των SSD, διπλασιάστηκε (έναντι 1 TB 512 GB). Πιο ισχυρό, αλλά λιγότερο ασθενή; Ούτε καν! Η αυτονομία αυξάνεται πάνω από μια ώρα κατά μέσο όρο.

σημείωση 7.47 / 10 | κατασκευαστής τιμή : Από 1650 ευρώ (. 3650 ευρώ config δοκιμαστεί) | ανάγνωση η περιοχή δοκιμής Βιβλίου 2017 της Microsoft

3. Η HP φάντασμα X360 13 (13-w000nf)

HP φάντασμα X360 13 (13-w000nf)LM / 01net.com- HP φάντασμα X360 13 (13-w000nf)

Η HP είναι σε άριστη κατάσταση. Σχεδόν ένα από τα τελευταία πουλάρια του δοκιμάζεται, καθώς πρόκειται για την τρίτη θέση σε μας top 10. Ωστόσο, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, το φάντασμα 13 X360 δύσκολα αλλάζουν. Διατηρεί οθόνη αφής 13,3 ιντσών - τώρα σχεδόν χωρίς πλευρικές ακμές - τοποθετημένα σε ειδικό μεντεσέδες. Επιτρέπουν να περιστρέφεται μέσω 360 ° και να κολλήσει στο πίσω μέρος του μηχανήματος για να εισέλθουν στην «λειτουργία tablet». Η ευκολία της χρήσης θα μπορούσε να ήταν τέλειο αν το touchpad σε μαλακή επιφάνεια και «ο σκληρός κλικ» δεν ήρθε να αμαυρώσει το τραπέζι. Στο κάτω μέρος, υπάρχει αλλάξει με την υιοθέτηση των νέων Intel-based πλατφόρμα επεξεργαστών Kaby λίμνη και κυρίως με πολύ ανθεκτική μπαταρία.

Σημείωση: 7.91 / 10 | Τιμή: από 850 ευρώ (1.300 ευρώ config δοκιμαστεί.) | ανάγνωση η πλήρης αναθεώρηση της HP Specter 13 X360

2. Dell XPS 13 2-σε-1

Dell XPS 13 2-σε-1LM / 01net.com- Dell XPS 13 2-σε-1

Φτάνοντας στην Dell κυμαίνεται κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017, η Dell XPS 13 2-σε-1 παραμένει στην δεύτερη φάση του top 10 καλύτερες ultraportable υβριδικό απόκλιση μας αυτή τη στιγμή (το Dell XPS 13), PC παίρνει όλα τα καλά εργονομικό έσοδα από τα μεγάλα αδέλφια του (πληκτρολόγιο, touchpad και την ανταπόκριση της οθόνης αφής) και τα οικοδομικά υλικά. Αλλά μετατρέψιμο κατάσταση τον ανάγκασε να γίνουν ορισμένες προσαρμογές συστατικό πλευρά. Τίποτα δεν πάρα πολύ δυσάρεστο όμως! Η διαμόρφωση καταφέρνει να τρέξει εφαρμογές και την καθημερινή λογισμικού χωρίς την παραμικρή ανησυχία και αυτό για 9 ώρες συνεχώς. Μόνο οι χρήστες της εικόνας και επεξεργασίας βίντεο σουίτες μπορεί να δοκιμάσει σοβαρά τα στοιχεία και δεν βρίσκουν λογαριασμό τους.

Σημείωση: 7.94 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 1400 ευρώ (1600 ευρώ config δοκιμαστεί.) | ανάγνωση η πλήρης αναθεώρηση της Dell XPS 13 2-σε-1

1. Samsung Galaxy S TabPro (12", Wi-Fi)

Samsung Galaxy S TabPro (12

Το Samsung Galaxy S TabPro συνεχίζει να μονοπωλεί την πρώτη θέση στην κατάταξη μας. Αλλά αυτό είναι το τέλος της ζωής ως καταδικασμένη να αντικατασταθεί από το Galaxy βιβλίο. Αν σας ενδιαφέρει, μην περιμένετε να σπάσει, μαύρα μοντέλα είναι σπάνιες, το λευκό είναι ακόμα διαθέσιμη σε ορισμένες τοποθεσίες κατά τη στιγμή της γραφής.

Πιστέψτε μας, είναι ένα υβρίδιο που θα θέλαμε να δούμε πιο συχνά. Δεν είναι δύναμη που βάζουμε στα μάτια τους, γιατί αυτή η συσκευή είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με άλλες μηχανές αυτής της κορυφής. Όχι, πρώτη πραγματική δύναμή του είναι η οθόνη της Σούπερ AMOLED των 12 ιντσών (2160 από 1440 pixels), γεγονός που καθιστά τεχνικά ντροπή όλες τις άλλες συσκευές σε αυτό το Roundup. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η αυτονομία της! Μετρήσαμε σχεδόν 10 ώρες αναπαραγωγή βίντεο. Τέλος, τελικά οδηγούν το σημείο περιλαμβάνει την τιμή του Tab S - η οποία είχε μειωθεί από 1.000 σε 800 ευρώ για μερικούς μήνες - είναι αυτή την περίοδο οι πωλήσεις κάτω των 500 ευρώ Cdiscount. Άλλες εταιρείες θα συνεχίσουν να πουλήσει περίπου 750-800 ευρώ.

Σημείωση: 8.21 / 10 | κατασκευαστής τιμή 800 € (Βρείτε μια καλύτερη τιμή) | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Samsung Galaxy S TabPro (12 '', Wi-Fi)

Top 10 κατατάξεις υβριδικό PC σε Απρ 2017

1. Samsung Galaxy S TabPro (12", Wi-Fi)
2. Dell XPS 13 2-σε-1
3. Η HP Specter 13 X360
4. Microsoft Surface Βιβλίο
5. Microsoft Surface Pro 4

6. Spin Acer 5
7. Toshiba Satellite Ακτίνα 12
8. Αλλαγή Acer Άλφα 12
9. Huawei MateBook M3
10. Spin Acer 7

διαφήμιση

Προσφορές

code-promo.01net.com

Απολαύστε αφιερώματα με 01net

Κουπόνια Darty - Προσφορές Grosbill - Εκπτώσεις MarketPlace