Xbox vs PlayStation 4 One X Pro: το μεγάλο “τυφλή δοκιμή”


Κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, το Xbox One X από τη Microsoft είναι ο μεγάλος αντίπαλος του PS4 Pro. Αδύνατο να ξεφύγει από μια άμεση αντιπαράθεση. Έτσι, ποιος καλύτερος τρόπος για να απευθύνω έκκληση προς μια αμερόληπτη κριτική επιτροπή να αποφασίσει μεταξύ αυτών των δύο πρωταγωνιστών;

Αυτή είναι η «classico» στον κόσμο των κονσολών βιντεοπαιχνιδιών. Η αφίσα; Microsoft εναντίον της Sony. Κάθε εκπροσωπούμενη από τον περασμένο πρωταθλητής του μέχρι σήμερα, το Xbox One X αντίστοιχα για τις ΗΠΑ και το PlayStation 4 Pro με τους Ιάπωνες. Η «πιο ισχυρή κονσόλα του κόσμου» το 2017 απέναντι από το πρόσωπο που κατέχει τον ίδιο τίτλο, από το τέλος του 2016.

Η τοποθεσία που επελέγη δεν είναι άλλος Creed Δολοφόνος της: Origins (ACO), η υπέροχη και πανέμορφη πιο πρόσφατος τίτλος της Ubisoft για την αρχαία Αίγυπτο. Βελτιστοποιημένη για τις δύο πλατφόρμες, αυτό το παιχνίδι είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί υπολογιστική αποθέματα ισχύος τους.

Επιπλέον, το Xbox πλευρά ACO είναι πιστοποιημένο για 4K σύμφωνα με τα πρότυπα της Microsoft. Μια ακρίβεια που δεν φέρει τη Sony στην κατάταξη της ... εκτός από το ότι, κατά κανόνα, οι συσκευές τροφοδοσίας και τα γραφικά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το PS4 Pro για να πλησιάσει πιο κοντά.

Microsoft Xbox One X vs Sony PlayStation 4 ProLM / 01net.com- Microsoft Xbox One X vs Sony PlayStation 4 Pro

Επιπλέον, Creed Δολοφόνος της: Origins είναι ένα παιχνίδι με το οποίο είναι αδύνατο να «εξαπατήσει» με τις ρυθμίσεις γραφικών. Στην πραγματικότητα, στις δοκιμές μας, δεν υπάρχει δυνατότητα εστιάζει απόδοση είναι τα γραφικά ήταν διαθέσιμες, σε αντίθεση με το Gears of War 4 χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές μας το Xbox One X.

Ποια είναι λοιπόν τα στοιχεία και βελτιστοποιήσεις γίνονται από προγραμματιστές που έχουν ελιγμούς. Η μόνη τεχνολογία που έχουμε με ειδικές ανάγκες στις κονσόλες και τα δύο Τηλεόραση Samsung 65 ιντσών QLED QE65Q8 είναι το HDR. Κρατήσαμε τις λειτουργίες προεπιλεγμένο χρώμα των δύο βραχίονες (RGB) και έχουμε εξασφαλίσει ότι οι τηλεοράσεις έχουν οριστεί με τον ίδιο τρόπο μετά το μενού. Η «Λειτουργία Game» από αυτά έχει επίσης κοπεί.

Για να διασφαλιστεί, τέλος, ότι και οι δύο κονσόλες είναι να «ισότητα», θα τακτοποιήσει όλες τις δυνατές στοιχεία σε κονσόλες μενού για την έξοδο HDMI μεταδίδει ένα ρεύμα 4K (ή κάτι παρόμοιο) στην οθόνη.

Οκτώ ζευγάρια μάτια είναι καλύτερα από ένα!

Μεγάλες οπαδούς, μέτρια παίκτες, ελιτίστικο, casual gamers, αρχαρίους, και μάλιστα ορισμένοι πλήρη noobs ... το φάσμα των gamers στη σύνταξη 01net.com είναι πολύ ευρύ. Τέλεια! Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να σχηματίσουν μια κριτική επιτροπή όσο το δυνατόν περισσότερο αντιπροσωπευτική των διαφόρων προφίλ παίκτη.

Οκτώ άνθρωποι επάνω στο τέλος, μας ομάδα των gamers. Κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής υπεύθυνος για την αξιολόγηση της ρευστότητας και φυσική κίνηση μιας ακολουθίας παιχνίδι ζωντανά, ταυτόχρονα και στις δύο οθόνες TV προετοιμασμένοι γι 'αυτό.
Θα έπρεπε επίσης να σημειωθεί η συνολική γραφική ποιότητα των δύο ακολουθιών της ACO παιχνίδι. Η ζωντανή και η άλλη στατική. Το τελευταίο ήταν ένα στιγμιότυπο οθόνης της ίδιας σκηνής που λαμβάνονται ταυτόχρονα στο χώρο του παιχνιδιού, φωτογραφική μηχανή προσανατολισμένη με τον ίδιο τρόπο ...

δολοφόνος's Creed Origins Xbox One XAS / 01net.com- screenshot της Πίστεως Origins Παράδειγμα 4K Assassin παιχνιδιού πραγματοποιούνται τόσο το Xbox One X ότι το PS4 Pro

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το screenshot παραπάνω σε πλήρη ορισμό.

Ζητήσαμε επίσης την κριτική επιτροπή να επικεντρωθεί στις ιδιότητες των στοιχείων της εικόνας, πάντα πολλά αλιεύματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πλησιάσει όσο ήθελαν οθόνες και να μεταβείτε από το ένα έως το άλλες.

Εμείς, τέλος, ζήτησε να μαντέψει ποια οθόνη ήταν συνδεδεμένο το Xbox One X. Για να γίνει αυτό το «τυφλή δοκιμή», που φυσικά κρυμμένα κονσόλες στη θέα των ινδικών χοιριδίων μας. Είχαν τοποθετηθεί σε ένα καναπέ δύο μέτρα τηλεοράσεις. Το Xbox One X συνδέθηκε με την τηλεόραση δεξιάς, PS4 Pro προς τα αριστερά. Κρατήστε αυτό κατά νου για το μέλλον!

Για να επιβλέπει την ομαλή λειτουργία των αξιολογήσεων, ο υπηρέτης σου δεν συμμετέχει στο σκορ. Ωστόσο, έχει καταφέρει να αξιοποιήσει την ανάλυση, επεξεργασία και σχόλια σχετικά με τα αποτελέσματα, εκ των υστέρων, την παροχή τεχνικής διευκρινίσεις όταν είναι απαραίτητο. Διευκρινίσεις για την ανάκτηση στο τέλος του κάθε τμήματος της εκτίμησης παρακάτω ( «μάτι δοκιμαστή»).

Ρευστότητα: πλεονέκτημα του Xbox One X

«Οι κινήσεις της παλάμης λόγω του ανέμου είναι πιο φυσικό δεξιά και αριστερά.» «Animation καμήλα και ο χαρακτήρας είναι σωστό περισσότερο ρευστό» ή «αριστερά, φαίνεται ότι η καμήλα έχει μεγαλύτερη δυσκολία να ανέβει η κλίση και δεξιά.» Εδώ είναι μια μικρή επιλογή των απολυμένων παρατηρήσεις verbalized κατά τη διάρκεια της δοκιμής άνεση μας.

Μετά την καταμέτρηση της ροής των σημειώσεων, το Xbox One X κερδίζει κατά μέσο όρο 4,5 / 5, ενώ το PS4 Pro, παίρνει μόνο 3.87 / 5.

Πέντε από τους ενόρκους μας απονεμήθηκε πλήρη σήματα για το Xbox One X (5/5), ενώ το Pro PS4 σε συγκομιδή, που χορηγείται από έναν από τους ενόρκους «δεν παίκτες.» Αλλά καμία από αυτές τις κονσόλες έχει λάβει βαθμολογία κάτω από 3/5. Απόδειξη ότι δεν επιβραδύνσεις ή διακεκομμένα καρέ ήρθε να αμαυρώσει την εμπειρία θέασης κατά τις φάσεις του παιχνιδιού.

Το μάτι του δοκιμαστή : Η επιλεγμένη σκηνή δεν είναι αυτό που μπορεί να φέρει δύο μεγάλες κονσόλες δυσκολία μας, η γενιά των πολυγώνων και υφές είναι όμως αρκετά σημαντικό για να αναζητήσουν αρκετά συστατικά.

Παραμένει εκπρόσωπος του gaming εμπειρία, γιατί πάντα σε κίνηση (ένας δολοφόνος, είναι πάρα πολύ μικρή), από το περιβάλλον της ερήμου με εκείνη ενός ημι-αστική περιοχή, οι χαρακτήρες διαχειριστής του υπολογιστή πτερόρροιας (NPCs), τα ζώα, βαριά σκιά, φυσικό ή τεχνητό φωτισμό, κ.λπ.

Σε αντίθεση με το Xbox One X, PS4 Pro πιο δύσκολο να διατηρηθεί. Μια εκτύπωση επιβράδυνση εμφανίζεται ιδιαίτερα όταν η άποψη των αλλαγών φωτογραφική μηχανή και ως κινήσεις του κύριου χαρακτήρα προστίθενται εκείνες των δραστηριοτήτων του τοπίου (αιολική, σκνίπες, ...). Ωστόσο, ο ορισμός της εικόνας παραμένει πάντα υψηλότερη από 1080p, υποδεικνύοντας ότι Pro εξακολουθεί να έχει αποθέματα.

συνολική ποιότητα της εικόνας: πλεονέκτημα του Xbox One X

«Στην αριστερή οθόνη [PS4 Pro], θόλωση ή εξομάλυνση είναι αρκετά δραστήρια σε όλες της εικόνας. Υπάρχουν στοιχεία, αλλά σε σχέση με το δικαίωμα της τηλεόρασης [Xbox One X], ξεχωρίζουν λιγότερο. " «Η υφή των μαλλιών της καμήλες, τις παλάμες και τα ρούχα των χαρακτήρων φαίνεται πιο "ραμμένες" και μεγάλωσε δεξιά και αριστερά. «Και πάλι, η νέα Microsoft κονσόλα κέρδισε τις ψήφους (4,3 / 5 κατά 3,8 / 5 για το PS4 Pro), αλλά συγκομιδή μικρότερο από το μέγιστο σκορ: τρεις εναντίον δύο για το PS4 Pro.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σύλληψη στην εγγενή ανάλυση

Δύο άτομα από το πάνελ μας έχουν ακόμη προτιμάται καθιστώντας το PS4 Pro σίγουρα κρίνουμε ότι λίγο «ομαλή και γόμα για να μετριάσει την ανακούφιση» ή «λίγο ασαφής» σε ορισμένα σημεία (κυρίως στο παρασκήνιο ), αλλά «πολύ πιο διασκεδαστικό να βλέπει κανείς.» Σύμφωνα με αυτούς, η γραφική απόδοση του Xbox One X ήταν πολύ «επιθετική» από την ανάδειξη πολλές λεπτομέρειες σε διάφορα μέρη που κρέμασε τα μάτια τους και έτσι τους ενόχλησε.

Αντιθέτως, τρεις από ινδικά χοιρίδια μας (ανώτεροι παίκτες) έχουν βαθμολογία 3/5 έως PS4 Pro, αν κρίνουμε - δικαίως - ότι η «διαγράφονται και εξομαλύνεται» πτυχή ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ιδιαίτερα τα δεύτερα στοιχεία και το τρίτο επίπεδο, και ακόμη περισσότερο στο παρασκήνιο.

Το μάτι του δοκιμαστή : Πίνακας μας έχει προσδιορίσει τις ορατές διαφορές αρκετά εύκολα. Με την τοποθέτηση δύο εικόνες δίπλα στην άλλη, οι διαφορές ισχύος μεταξύ των δύο κονσόλες υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση λεπτομέρειες οθόνη, ανάγλυφα στρες (υλικά, είδη διακόσμησης, κ.λπ.) . Οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες One X για το Xbox από ό, τι για το PS4. Και οι προγραμματιστές της Ubisoft ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί την διαθέσιμη ισχύ του Χ και καλά υλοποιηθούν στην ACO.

Ωστόσο, κανένας από κριτική επιτροπή μας έχει παρατηρήσει ... ότι το μέγεθος των εικόνων και στις δύο τηλεόραση δεν ήταν το ίδιο! Και αυτός είναι ο λόγος: οι δύο κονσόλες για να εμφανιστεί το 4K για 4K τηλεοράσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στείλει στην «πραγματική» 4K στους σωλήνες.

Το Xbox One X παίρνει την ιερή και απαραβίαστη Ultra High Definition σε όλες σχεδόν τις δοκιμάζονται σκηνές, και δεν φαίνεται πάρα πολύ να μειώσει τον ορισμό on the fly, στις περισσότερες περιπτώσεις. Το Pro PS4, το οποίο, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας, αδυνατεί να εμφανιστεί το 4K πραγματική και λιγότερο τεχνητό. Είναι ακόμα αρκετά μακριά από τις παρατηρήσεις μας (1440p, ή λίγο περισσότερο), και παίζει με το μέγεθος της εικόνας για να διατηρήσει ένα σταθερό ρυθμό ροής 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι ο ακριβής ορισμός της εικόνας και στις δύο κονσόλες έλλειψη άκρως εξειδικευμένα εργαλεία μέτρησης.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο σε κάθε περίπτωση: να επιτύχει την ψευδαίσθηση της 4K, το PS4 Pro συχνά διεξάγει περισσότερο ή λιγότερο έντονη τέντωμα της εικόνας, όπως το μήκος ότι το ύψος της οθόνης. Είναι σχεδόν ανεπαίσθητη με γυμνό μάτι όταν στη θερμότητα της στιγμής (σκηνές μάχης, διήθηση ή άλλη), επειδή τα γραφικά λειτουργεί πολύ γρήγορα και ό, τι συμβαίνει σε μικροδευτερόλεπτα. Αλλά σε ένα αεροπλάνο ή ακίνητη εικόνα, αυτή έχει ήδη παρατηρήσει λίγο περισσότερο.

Για παράδειγμα, η επίδραση του βάθους και του μεγαλείου του τοπίου είναι λιγότερο έντονη στο PS4. Τα πάντα φαίνεται λίγο συσκευασμένα. Επιπλέον, μερικές φορές στερείται μικρά κομμάτια των περιφερειακών εικόνας κατά τη σύγκριση της απόδοσης των τηλεόραση στο άλλο, σε μια ενιαία εικόνα, που την ίδια στιγμή με την κάμερα προσανατολίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Γραφικά στοιχεία ποιότητας: Xbox πλεονέκτημα One X

Εδώ, δεν κινούμενες εικόνες. Μόνο screenshots του παιχνιδιού. Urban, το Νείλο, στην έρημο, επιλέξαμε αρκετά καθαρό περιβάλλον στο παιχνίδι, έχουν τοποθετηθεί τον ήρωα με τον ίδιο τρόπο στον ίδιο χώρο, με την ίδια γωνία της κάμερας ή 98% παρόμοια και αριστερά αναθεωρητές μας σχολιάσω αυτό που είδαν.

Αυτό είναι το «χατ τρικ» για την τελευταία κονσόλα της Microsoft! Αν τα γραφικά καθιστούν γενικά είναι αυτό που διακρίνει είναι φυσικό ότι το ίδιο ισχύει και για τα πάντα που σχετίζονται με λεπτομέρειες. Κέρδισε τη μέση βαθμολογία 4,6 / 5 ... αλλά το PS4 Pro παραμένει στον καθρέφτη όσο παίρνει 4/5!

Xbox One X δολοφόνος's Creed OriginsAS / 01net.com- Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι το Xbox One X είναι πιο ισχυρό από το PS4 Pro δεν είναι απρόσβλητες από "παραπάτημα" σε ένα μεγάλο γραφικό σφάλμα!PS4 Assassin Pro's Creed OriginsAS / 01net.com- Η ίδια εικόνα, η οποία ελήφθη στο PS4 Pro, χωρίς σφάλμα, αλλά η εντύπωση έντονο τέντωμα της εικόνας και ως εκ τούτου ένα κομμάτι γεμάτο ανάγλυφα.

«Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ασπίδα [Σημείωση του συντάκτη: σε πρώτο πλάνο] είναι εντυπωσιακά και να σταθεί καλά στα δεξιά, ενώ υπάρχει ήδη λίγο τραχιά στα αριστερά. «» Τα δέντρα στο λόφο σε απόσταση, μειώνονται στο κράτος pixel στα αριστερά, δεξιά, έγχρωμο τετράγωνο συστάδες είναι πιο πολλές και μπορεί να μαντέψει εύκολα ότι πρόκειται για ένα δέντρο. " «Η διακόσμηση της έδρας της καμήλας καλά και στις δύο περιπτώσεις, αλλά εκείνοι στα δεξιά είναι πιο έντονη.»

Το μάτι του δοκιμαστή : Προσφορές για τον εαυτό τους και να συνοψίσει όλα όσα χρειάζονται για να δούμε. Πράγματι, όταν κάποιος παίρνει το χρόνο για να δείτε τις φωτογραφίες, έχετε συνειδητοποιήσει ότι το Xbox One X καταφέρνει να βρείτε τις λεπτομέρειες στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Το PS4 Pro δεν το κάνει, όμως ντρέπεται μερικά από τα οφέλη της. Έτσι, σε μία από τις εικόνες δοκιμής μας, κατάφερε να διαχειρίζονται καλύτερα υφές βλάστηση βρίσκεται μέτρια διάνοια. Φαίνεται σαν να έχει επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο χώρο, μακριά από άλλα μέρη σε αυτό το διάστημα, ενώ το Xbox One X, φαίνεται να ακτινοβολεί παντού ευκολότερη, πιο δυνατός ... αλλά όχι απαραίτητα πάντα σύνεση.

Συμπέρασμα: Xbox One X παίρνει όλο το PS4 Pro εξακολουθεί να παρέχει

Ήρθε η ώρα να δώσει το τελικό σκορ από το μέσο όρο των βαθμολογιών δίνονται από την κριτική επιτροπή μας. ο Xbox One X παίρνει ένα 4,46 / 5 και PS4 Pro α 3.89 / 5.

Ένα αποτέλεσμα σύμφωνο με το αποκορύφωμα της εκτίμησης μας, που ζήτησε από τους ενόρκους να απαντήσει στο ερώτημα «Xbox One X αν είναι προς τα αριστερά ή δεξιά; ». Σε οκτώ, μόνο δύο (μη-player) έχουν επισημάνει στην οθόνη του Pro PS4, αυτός που έφυγε μετά από μια μακρά δισταγμό (όχι, δεν γελούν το άλλο!).

Αυτό επιβεβαιώνει ότι, για τους Φιλισταίους ή ανυποψίαστους παίκτες καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα παιχνίδι στο PS4 και Xbox One X Pro 4K ή 4K είπε, δεν είναι τόσο προφανής. Ακόμη και στην τηλεόραση UHD. Είναι υποχρεωτικό να έχουν οι δύο εικόνες κάτω από τα μάτια για να διαφοροποιήσει επιτυχία ... αλλά πάνω από ένα μάτι (σε) εκπαιδεύονται για να ανιχνεύουν τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Xbox One, PS4 λιγότερο από την έξοδο, την ίδια στιγμή, η Microsoft μετατρέπει τους πίνακες σχετικά με την τεχνική πλευρά. Ήταν η ώρα. Και ανδρεία σε μια διαφορά στην τιμή ... $ 100 μεταξύ των δύο κονσόλες.

Τώρα πρέπει οι ΗΠΑ καταφέρνει ενίσχυση του καταλόγου αποκλειστικότητες ΑΑΑ (παιχνίδι υψηλού δυναμικού) για την επίτευξη επισκιάσει τη Sony. Για το αν οι Ιάπωνες δεν μπορεί να βασιστεί στην ηγετική της θέση στην εξουσία, μπορεί να διακριθεί από τους ανταγωνιστές της με VR (με PSVR) και κυρίως με απίστευτο αριθμό των αποκλειστικών τίτλων που έρχονται. Η Microsoft μπορεί ο ίδιος να πει από το πρώτο εξάμηνο του 2018; Δεν είστε σίγουροι ...