Πέντε ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο PlayStation Plus από τις 15 Νοεμβρίου


Οι φίλοι σας θα μαυρίσετε, έτσι ώστε να πάρετε μια συνδρομή στο PlayStation Plus Sony; Δοκιμάστε το πριν από την έκδοση του!

Έχετε πέσει για το PlayStation 4 (παρά την πρόσφατη κυκλοφορία του Xbox One X) και θέλουν να ανακαλύψουν τις λειτουργίες για πολλούς παίκτες της τελευταίας Call of Duty: Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Activision; Sony εκπληρώνει την επιθυμία σας και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις χαρές του multi-line για 5 ημέρες, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Αύριο, Τετάρτη, στις 15 Νοεμβρίου, έντεκα μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στην ίδια στιγμή, το PlayStation Plus, η υπηρεσία επί πληρωμή (αλλά προαιρετική) για να παίξετε online στο PS4, εισέρχεται σε μια περιορισμένη περίοδο δωρεάν.

Δεν έχει σημασία το παιχνίδι με λειτουργία πολλών παικτών που εισάγετε στην τελευταία κονσόλα σας, θα είναι playable σε απευθείας σύνδεση χωρίς περιορισμό ή υποχρέωση να αγοράσετε μια συνδρομή στο τέλος των πέντε ημερών.

Προειδοποίηση ελεύθερη αφορά μόνο την πρόσβαση στη λειτουργία πολλών παικτών. Προωθητικές προσφορές στο PlayStation Store και τα δύο δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, τα οποία είναι διαθέσιμα για οποιαδήποτε πληρωμένη συνδρομή σε PS + - θα τον εαυτό τους, δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη συναλλαγή.

πηγή:
PlayStation Blog