Happyview.fr πωλούν τα γυαλιά σε απευθείας σύνδεση σε τιμές ευκαιρίας


ο χώρος άνοιξε στις αρχές του Ιουνίου, προσφέρει τα πλαίσια και τα γυαλιά στην παρουσίαση της παραγγελίας.

Όλα τα φορούν γυαλιά θα σας πω, οι φακοί και τα πλαίσια είναι ακριβό και είναι πολύ καλά επιστρέφονται από την κοινωνική ασφάλιση. Με αυτό κατά νου, η περιοχή Happyview.fr έφτασε στις αρχές Ιουνίου για τη θέση της πώλησης γυαλιών Internet με την φιλοδοξία να μειώσουν τις τιμές.

Η ιστοσελίδα προσφέρει έτσι «πακέτα» που κυμαίνονται 39 έως 139 ευρώ, όταν δεν είναι ασυνήθιστο να πληρώσουν μεταξύ 200 και 300 ευρώ, ή περισσότερο, σε ένα οπτικό. «Αυτή είναι μια αγορά όπου οι τιμές είναι τεχνητά διογκωμένες, λέει ο Marc Adamowicz, συν-ιδρυτής του site και πρώην διευθυντής προϊόντων της Kryss. Η μέση τιμή ενός ζεύγους γυαλιών, τη Γαλλία, είναι 300 ευρώ, ενώ το κόστος είναι 50 ευρώ για την κατασκευή. "

Happyview.fr αναμένει επίσης μια πολύ βολική διεπαφή. Ο χρήστης ελέγχει μια σειρά από κριτήρια για τον καθορισμό του πλαισίου που θέλει: τη μορφή, το χρώμα, το βάρος, το υλικό, το στυλ, άποψη, ήλιο. Η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης μια ενότητα κοσμετολογία που επιτρέπει την επιλογή της ζευγάρια γυαλιά προσαρμοσμένο στη μορφολογία του προσώπου. Στη συνέχεια, ο χρήστης μπορεί να προσπαθήσει ουσιαστικά. Συγκεκριμένα, έστειλε τη φωτογραφία του με Happyview, ή να επιλέγει ένα που ταιριάζουν το πρόσωπό του με το χώρο, τα γυαλιά μετά καλλιεργούνται στη φωτογραφία για να δείξει την κατέστησε αποτέλεσμα.

Δεν νομική απαγόρευση

Η πραγματική δοκιμασία είναι επίσης δυνατή. Happyview επιτρέπει στους ασθενείς να δοκιμάσει ένα ζευγάρι εβδομάδα γυαλιά μελετάται. Η ιστοσελίδα στέλνει το μήνυμα, με 3 ευρώ για ταχυδρομικά τέλη με προπληρωμένο φάκελο για την επιστροφή.

Τα γυαλιά είναι ένα προϊόν για την υγεία, ισχύουν ορισμένοι κανόνες. Έχοντας επίγνωση ότι είναι ένα πεδίο θαμπάδα, η περιοχή είναι άμεσα κοινοποιείται στο Υπουργείο Υγείας. Υπενθυμίζει ότι τα προϊόντα αυτά υπάρχουν καθήκον να συμβουλεύει, την ασφάλεια και το επίπεδο των πωλητών αρμοδιότητας επικυρωθεί από τα διπλώματα.

«Στη Γαλλία, δεν υπάρχει κανένα κείμενο αντιμετώπιση απόσταση γυαλιά πώλησης. Εκτός από αυτό Hawking, δεν υπάρχει νομική απαγόρευση, λέει ο Laure Baëté, σύμβουλος στο Forum Δικαιωμάτων στο Διαδίκτυο. Αλλά υπάρχει ένα μονοπώλιο των οπτικών. Η πώληση των γυαλιών υπόκειται στην υποχρέωση των πληροφοριών και την ενίσχυση του σκάφους και πρέπει να ελέγχουν την προσαρμογή του προϊόντος στον ασθενή, συμπεριλαμβανομένης και της απόστασης της κόρης του οφθαλμού. Από απόσταση, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. "

Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις υποχρεώσεις, Happyview έχει CEO διπλωματούχο οπτικό. «Επιπλέον, η ειδική οπτικό έλεγχο κάθε παράθυρο, πριν αποσταλεί στον πελάτη, προσθέτει ο Marc Adamowicz. Ειδικότερα, ο οπτικός χρησιμοποιεί ένα μετρητή φακού για να εκτελέσει αυτό το στοιχείο ελέγχου. Πρόκειται για μια συσκευή που μπορεί να ελέγξει τη σφαιρική δύναμη και την επικέντρωση των οφθαλμικών φακών. "

Όσο για τη σειρά, είναι νομικά υποχρεωτική για όλους τους ασθενείς κάτω των 16 ετών. Happyview ζήτηση για όλους. Τα έγγραφα αποστέλλονται στο χώρο από το Internet, χρησιμοποιώντας ένα έντυπο με το drop down μενού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο, ταχυδρομικώς ή με φαξ.