Top 10: Οι καλύτερες 4G smartphones κάτω από 200 ευρώ (Οκτώβριος 2017)


Έχουν μεγάλες οθόνες προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις, και είναι πλέον προσιτά σε κάθε προϋπολογισμό. Φτηνές 4G smartphones είναι τα αστέρια το 2017. Εδώ είναι τα δέκα καλύτερα.

Το κύμα των χαμηλού κόστους δεν γλίτωσε το smartphone 4G! Καλό για τους καταναλωτές, όλο και περισσότερο, έχουν επιλέξει μια πολύ μεγάλη ταχύτητα προσφορά μη δεσμευτική. Χωρίς δέσμευση, και ως εκ τούτου χωρίς να επιδοτείται το κινητό. Κύρια δραστηριότητα προσφέρουν πραγματικά απεριόριστες σχέδια 4G αυτού του τύπου, από 20 € το μήνα (ή και λιγότερο κατά τη διάρκεια των προσφορών χρόνο), αλλά χωρίς καμία smartphone για την εκκίνηση. Εξ ου και το ενδιαφέρον να πάρετε ένα χαμηλότερο μοντέλο κόστους ...

Επιλέξαμε τα 10 καλύτερα smartphones 4G ελέγχονται από το γράψιμο και η τιμή των οποίων δεν υπερβαίνει τα 200 ευρώ. Μερικά εμπορικά σήματα δεν διστάζουν να προτείνουν μοντέλα κάτω των 100 ευρώ, αλλά μια πολύ χαμηλή τιμή είναι δυνατή μόνο σε βάρος κάποιου απόδοση: συχνά μειωμένη αυτονομία για σχεδόν τίποτα, κακή αισθητήρας της κάμερας ή μιας οθόνης κακής ποιότητας.

Όταν εγγραφεί σε ένα πακέτο 4G, έχει ένα πολύ υψηλότερο ρυθμό από ό, τι το 3G (150 Mbit / s στη θεωρία αλλά, στην πράξη, πολύ λιγότερο με περισσότερο ταχύτητες συγκρίσιμες με ADSL). Για να περιηγηθείτε στο Internet, να παίξετε streaming βίντεο ή μετά τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, θα ήταν κρίμα να περιορίζεται σε χρήσεις του από την κακή ποιότητας υλικά. Όλα επιλογή smartphone μας σωστά απαντήσει στις περισσότερες από αυτές τις χρήσεις.

προσιτά smartphones, αλλά η απόδοση

Αυτό το μήνα, η κατάταξη περιλαμβάνει κυρίως τα μοντέλα 5 έως 5,7 ίντσες (για τους λάτρεις του μεγάλου μεγέθους). Η τεχνολογία οθόνης είναι σχεδόν αποκλειστικά IPS (εκτός Samsung J5), με την ποιότητα της οθόνης που παραμένει σε γενικές γραμμές στο ραντεβού. Side δύναμη, έχουμε μείνει με περισσότερα μοντέλα που μπορεί να παίξει τα περισσότερα παιχνίδια 3D. Αυτές οι συσκευές γενικά αποδειχθεί καλό (ή πολύ καλό) αντοχή και, τέλος, φωτογραφία-βίντεο πλευρά, αν η ποιότητα δεν φτάνει αυτή των high-end smartphones (ιδιαίτερα σε χαμηλό φωτισμό), παραμένει σε γενικές γραμμές πολύ ειλικρινής.

Διαβάστε επίσης:
- Έρευνα: smartphones κάτω από 200 ευρώ
- Έρευνα: smartphones μεταξύ 200 και 500 ευρώ
- Έρευνα: high-end smartphones

10. Huawei Υ6 Pro

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Εκτός από την προσιτή τιμή του, το Υ6 Pro πείθει με καλή αντοχή. υπηρεσίες και τον εξοπλισμό του είναι πολύ κοντά σε εκείνες του ξαδέλφου του, το ... Τιμή 6Α πωλείται 10 ευρώ φθηνότερα!

Συνολική βαθμολογία: 7.24 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 179 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Huawei Υ6 Pro

9. Samsung Galaxy J5 (2016)

Το Samsung Galaxy J5 (2016)01net.com- Το Samsung Galaxy J5 (2016)Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Με τις χαμηλότερες τιμές για την πλειονότητα των εμπόρων λιανικής πώλησης, το Samsung Galaxy J5 (2016) πέφτει κάτω από τα 200 ευρώ και μεταξύ περίοπτη θέση στην κατάταξη. Εκτιμάται για την όμορφη AMOLED οθόνη των 5.2 ιντσών, δεξιοτεχνία και την ισχυρή αντοχή της.

Συνολική βαθμολογία: 7.30 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 199 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Samsung Galaxy J5 (2016)

8. Μοτοσικλέτα G4

Lenovo Moto G401net.com- Lenovo Moto G4Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Ξεκινώντας το 2017, η Lenovo είχε την καλή ιδέα να μειώσει την τιμή του Moto G4 του, να τον κάνει να πέσει κάτω από 200 ευρώ. Αναπόφευκτα, η ίδια έρχεται ως ένας από τους στυλοβάτες του Top μας 10. Πολύ ισορροπημένο, είναι αρκετά ισχυρό για να παίξει. Δείχνει επίσης ανθεκτική, με μια καλή οθόνη και πολύ σωστή εικόνα.

Συνολική βαθμολογία: 7.31 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 199 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Moto 4G

7. Wiko Προβολή

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Με πλήρη εξοπλισμό και μεγάλου μεγέθους οθόνη 5,7 ιντσών 18: 9, η θέα δεν έχει καμία έλλειψη από τα αξιοθέατα. Με συμπαγή έξυπνο σχεδιασμό, αυτό το smartphone εμφανίζει τη συνολική αξιοπρεπείς επιδόσεις για την τιμή του.

συνολική βαθμολογία 7.40 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 199,99 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση των Wiko View

6. Μοτοσικλέτα G5

Lenovo Moto G501net.com- Lenovo Moto G5Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια G αποτυγχάνει να κερδίσει με ειλικρίνεια εναντίον εξαιρετικό προκάτοχό G4 με την οποία παραμένει στον αυχένα και το λαιμό. Ακόμα προσιτή, η G5 παρακαλώ από την οθόνη του, η σωστή δύναμη και κυρίως να ανταποκρίνονται interface του. Ωστόσο, δεν έχει την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση για να πείσει εντελώς.

συνολική βαθμολογία 7.53 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 199,99 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Moto G5

4. (ισοπαλία) Τιμής 6Α

τιμή 6Α01net.com- Τιμή 6ΑΑγοράστε στις καλύτερες τιμές

Πρώτα η περιοχή A να διατεθεί στο εμπόριο στη Γαλλία, Honor 6Α κρατά την υπόσχεσή της: να επιτρέπουν τις απαραίτητες με πολύ μειωμένο συντελεστή. Οφείλει το υψηλό του σε μια όμορφη αντοχής, καθώς και πολύ πολύτιμο μέταλλο τελειώματα για αυτό το βραβείο.

Συνολική βαθμολογία: 7.54 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 169 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του 6Α Τιμής (προσεχώς)

4. (ισοπαλία) ARCHOS 50 Saphir

Archos 50 Saphir01net.com- Archos 50 SaphirΑγοράστε στις καλύτερες τιμές

Πραξικόπημα που εκτελεί Archos 50 με Sapphire της. Η συσκευή δεν είναι μόνο ένα μέρος των ενισχυμένων προτύπων και φθηνότερα σφράγισε τη στιγμή, αλλά είναι περισσότερο η πολυτέλεια είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά στην αγορά. Το καλύτερο από όλα, η ποιότητα της οθόνης είναι στο ραντεβού!

Συνολική βαθμολογία: 7.54 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: 199,99 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Archos 50 Saphir

3. redmi Xiaomi Σημείωση 4

Xiaomi Σημείωση 4 redmi01net.com- redmi Xiaomi Σημείωση 4Αγοράστε στις καλύτερες τιμές Με αυτό το μοντέλο σε μέγεθος 5,5 ίντσες, η κινεζική κατασκευαστή Xiaomi δεν απογοητεύει για άλλη μια φορά, αφού η σημείωση 4 ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Σκληρή και ταλαντούχος στη φωτογραφία, το μοντέλο αυτό μεταλλικό περίβλημα έχει τώρα 32 GB της αποθήκευσης και 3GB μνήμης RAM, η οποία θα πρέπει να βελτιώσει τη λειτουργία της. Στο 199.90, είναι συμβατό με όλα τα 4G συχνότητες μας.Συνολική βαθμολογία: 7.66 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 199.90 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Xiaomi Σημείωση 4 redmi

2. Xiaomi redmi 4X

Η Xiaomi redmi 4X01net.com- Το Xiaomi redmi 4XΑγοράστε στις καλύτερες τιμές

Τεχνικά πολύ κοντά redmi 4, η Xiaomi redmi 4X βρίσκεται σε μια ασυναγώνιστη αξία για τα χρήματα και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Θα βρείτε ένα τακτοποιημένο περιβάλλον εργασίας του λογισμικού μπόνους και ένα μεταλλικό σχεδιασμό. Ελαφρώς λιγότερο πειστική από την redmi 4, διαθέτει ένα πλεονέκτημα: είναι συμβατό με 4G συχνότητες μας.

συνολική βαθμολογία 8.17 / 10 | κατασκευαστής τιμή : 179 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Xiaomi redmi 4X

1. Huawei P8 lite 2017

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Ξεκίνησε μόλις πριν από λίγους μήνες έως 259 ευρώ, η άριστη P8 lite 2017 Huawei πέσει κάτω από 200 ευρώ. Αυτό το smartphone με κομψό σχεδιασμό δεν σημαίνει ξεπερασμένη: ωραία οθόνη, καλή απόδοση, ικανοποιητική ποικιλία ... σχεδόν όλα τα υλικά για την απόλαυση του χρήστη.

συνολική βαθμολογία : 8.27 / 10 | κατασκευαστής τιμή 160 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του lite Huawei P8 2017

#services ένα {color: # e40613 σημαντικό?}#services ένα: hover {color: #! 6b6a6a σημαντικό?}υπηρεσίες 01net

Ανακυκλώστε smartphone

Μια οικολογική χειρονομία που γίνεται οικονομικότερη λύση! Ανακυκλώστε τη Samsung -iPhone -Sony Xperia -Nokia Lumia