Top 10: Οι καλύτερες high-end smartphones


Είτε ή το μέγεθος phablet ultracompact, high-end smartphones διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν την καλύτερη απόδοση. Εδώ είναι τα δέκα καλύτερα μοντέλα ελέγχονται από το εργαστήριο 01net.com ...

Σε αυτή την κατάταξη, η Samsung κατέχει εξέχουσα θέση με, στο top 5, Galaxy της σημείωσης 8 και S8, ακολουθούμενο από το έτος μοντέλων παρελθόν Galaxy S7. Huawei δεν έχει μείνει με Ρ10 και ιδιαίτερα Mate του Pro 10 που ανεβαίνει στο βάθρο. Ανάμεσα σε αυτά τα μεγαθήρια τηλεφωνίας ολίσθηση κάποια ψήγματα όπως OnePlus 5T, το LG G6 ή το Sony Xperia XZ-1 συμπαγής. Λίγο πίσω λόγω της τελειοποιήσιμος αυτονομίας, το iPhone και το iPhone Χ 8 Πλέον είναι από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς.

Για αυτό είναι κατά κύριο λόγο η αυτονομία που βραβεύεται με το μοντέλο ανάλυσης μας στις δοκιμές μας: ένα καλό smartphone θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσετε πριν από το τέλος της ημέρας ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Είναι αυτό το σημείο που συχνά υπονομεύει το iPhone, παρά την εξαιρετική συνολική απόδοση τους.

Γιατί να αγοράσετε ένα high-end smartphone;

Βρίσκεται στην αγορά smartphone χαμηλό κόστος λιγότερο από 200 ευρώ, η συνεχώς βελτιωμένη απόδοση και συνεπή 4G. Γιατί λοιπόν να πληρώσει τριπλά ή περισσότερο για high-end; Ακριβώς επειδή οι εμβληματικές μοντέλα διακρίνονται τόσο από ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, εξαιρετικά συχνά με μεγαλύτερες οθόνες και καλύτερα, αλλά και μια πραγματική ευελιξία. Πολύ ισχυρό, υπερέχουν ειδικά 3D gaming, εικόνας και βίντεο.

Εξοπλισμός Τέχνης, τελευταία τεχνολογία

Τα high-end smartphones διαθέτουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και μια πρόσφατη έκδοση του συστήματος που οδηγεί ακόμη και η τελευταία. μπαταρίες τους είναι γενικά μεγάλης χωρητικότητας, δίνοντας το κινητό αντοχή πέρα ​​από την μέρα. Οι επεξεργαστές επιλέγονται από τους κατασκευαστές είναι από τα πιο πρόσφατη. Στη φωτογραφία η ποιότητα - ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού - συνεχίζει να πετάξει στα ύψη. Η συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων σε μαγνητοσκόπηση την επιλογή μας, για παράδειγμα, «4K» (3840 x 2160 pixels).

Διαβάστε επίσης:
- Έρευνα: smartphones κάτω από 200 ευρώ
- Έρευνα: smartphones μεταξύ 200 και 500 ευρώ
- Έρευνα: high-end smartphones

10. 8 Περισσότερα για το iPhone

8 Περισσότερα για το iPhone01net.com- 8 Περισσότερα για το iPhoneΑγοράστε στις καλύτερες τιμές

Στη σκιά του iPhone X, iPhone 8 Περισσότερες πρέπει να αρκεστεί σε ένα σχέδιο που χρονολογείται από το 2014. Ωστόσο, έχει πολλές βελτιώσεις: ένα τσιπ Α11 Bionic υπερβολή, μια πιο ισχυρή κάμερα και μια οθόνη LCD που τραβά το καλύτερο αυτής της τεχνολογίας. Ακόμη και χωρίς αποτέλεσμα «wow», αυτό το iPhone είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Συνολική βαθμολογία: 8.59 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 919 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του iPhone 8 Περισσότερα

9. X Iphone

Σε ένα συμπαγές σώμα, η τελευταία ναυαρχίδα της Apple προσφέρει μια υπέροχη και μεγάλη μορφή χωρίς σύνορα οθόνης 18: 9. Εξαιρετικά ισχυρό, το iPhone Χ διακρίνεται επίσης από το νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου ταυτότητας προσώπου της, που αντικαθιστά το Touch συστήματος ταυτότητας.

Συνολική βαθμολογία: 8.70 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 1159 € | Διαβάστε τη δοκιμή του iPhone της Apple X

8. Sony Xperia XZ-1 Compact

Πιο προσιτή και πολύ λιγότερο ογκώδη από την XZ-1, το Sony Xperia XZ-1 Compact έχει πολλά περιουσιακά στοιχεία για την κάλυψη: ένα ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 835, εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης και μία επίστρωση, που βασίζεται στο Android Oreo. Επίσης, προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γεγονός που καθιστά ακόμη καλύτερα.

Συνολική βαθμολογία: 8.74 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: 599 € | Διαβάστε το τεστ Sony Xperia XZ-1 Compact

7. Huawei P10 / P10 Περισσότερα

Huawei P10 Περισσότερα01net.com- Huawei P10 ΠερισσότεραΑγοράστε στις καλύτερες τιμές

Με τη νέα ναυαρχίδα της, η Huawei έχει νέα εμφάνιση και ότι, παρά την απουσία των άκρων, χωρίς οθόνη. Το μηχάνημα εντυπωσιάζει με την ελκυστική του σχεδίαση, η συνολική επίδοση και αισθητήρα μονόχρωμη του (ενίσχυση του αισθητήρα χρώματος) εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό και πρωτότυπο.

Συνολική βαθμολογία: 8.83 / 10 | κατασκευαστής Τιμή: από 599 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Huawei P10 και P10 Περισσότερα

6. Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

01net.com- Samsung Galaxy S7Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση του Galaxy S6 μεγάλων διορθώνει κύρια προβλήματά της - συμπεριλαμβανομένου ενός παρακολουθεί το πίσω μέρος της κάρτας microSD - και ενισχύει περαιτέρω ορισμένα σημεία, όπως η εργονομία, δύναμη και πάνω από όλα την αυτονομία. Μια καλή επιλογή για όσους δεν έχουν τον προϋπολογισμό για το νέο S8.

Συνολική βαθμολογία: 9.12 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 599 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Samsung Galaxy Galaxy S7 και S7 Edge

5. LG G6

LG G601net.com- LG G6Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

LG έρχεται πίσω σκληρά με νέα G6 του, μετά από μια απογοητευτική G5. Διακρίνεται από την όμορφη οθόνη, ικανοποιητική αντοχή της, αλλά και την εικόνα του ικανότητες, αρκετά μπλόφα. Προτίμηση είναι, για παράδειγμα, η παρουσία του δεύτερου αισθητήρα με έναν ευρυγώνιο φακό.

Συνολική βαθμολογία: 9.13 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: 749 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της LG G6

4. Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 801net.com- Το Samsung Galaxy Note 8Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Μετά τις ατυχίες της σημείωσης 7, Samsung Galaxy Note έρχεται με 8 ζωές μέχρι τις προσδοκίες. Το smartphone ξεχωρίζει από S8 και S8 Πάνω από μια διπλή μονάδα της κάμερας, με εστιακό αφιερωμένη στην κατακόρυφο, και το S Pen του. Δεδομένου ότι τα δύο μοντέλα που κυκλοφόρησαν την άνοιξη, η σημείωση 8 απολαμβάνει τον Exynos 8895 επεξεργαστή και ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην οθόνη άκρη.

Συνολική βαθμολογία: 9.16 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 1009 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Samsung Galaxy Note 8

3. Huawei Mate Pro 10

Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Με αυτό το όμορφο smartphone, η Huawei έχει το πρώτο μοντέλο με τη μορφή 18: 9 άκρες της οθόνης και εξαιρετικά λεπτό. Αυτό το νέο βιβλίο Mate και παραστάσεις που του επιτρέπουν να ανταγωνιστούν τα καλύτερα και για μια τιμή που είναι λογική.

Συνολική βαθμολογία: 9.32 / 10 | κατασκευαστής Τιμή: 799 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Huawei Mate 10

2. OnePlus 5T

OnePlus 501net.com- OnePlus 5Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Ισχυρή, ανθεκτική, τώρα εξοπλισμένη με OLED άκρη της οθόνης σε άκρη και τραβώντας έξω από την εικόνα του παιχνιδιού, το νέο OnePlus 5T είναι μια επιτυχία. Όπως συμπαγές από τον προκάτοχό του, διατηρεί την ελκυστική τιμή. Αυτό είναι χωρίς την καλύτερη τιμή για το high-end αγορά. Σημειώστε ότι η έκδοση εκμεταλλευόμενοι 8GB RAM και 128GB της αποθήκευσης είναι διαθέσιμη για 559 ευρώ.

Συνολική βαθμολογία: 9.44 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 499 € | Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του 5T OnePlus

1. Samsung Galaxy S8 / S8 Περισσότερα

Samsung Galaxy S801net.com- Samsung Galaxy S8Αγοράστε στις καλύτερες τιμές

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung είναι μια επιτυχία τόσο από πλευράς σχεδιασμού και απόδοσης. Αγαπάμε την όμορφη εμφάνιση, χωρίς άκρα, την ποιότητα της εικόνας, τη δύναμη και την αξιοσημείωτη αντοχή του. Εξ ου και η υψηλή τιμή και για τις δύο εκδόσεις.

Συνολική βαθμολογία: 9.68 / 10 | Τιμή κατασκευαστή: από 809 € | Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Samsung Galaxy και Galaxy S8 S8 Περισσότερα

#services ένα {color: # e40613 σημαντικό?}#services ένα: hover {color: #! 6b6a6a σημαντικό?}υπηρεσίες 01net

Ανακυκλώστε smartphone

Μια οικολογική χειρονομία που γίνεται οικονομικότερη λύση! Ανακυκλώστε τη Samsung -iPhone -Sony Xperia -Nokia Lumia