Λήψη: η πρώτη δεκάδα του λογισμικού και των εφαρμογών της εβδομάδας


Γράφοντας προσφέρει εβδομαδιαία επιλογή του νέων εφαρμογών λογισμικού και ενημερώσεων. Το πρόγραμμα για την έκδοση της 10 Νοεμ 2017: Όπερα, τα αρχεία Go, Get Teddy, PES 2018 ...

1. Όπερα

όπερα, το πρόγραμμα περιήγησης στο Web της νορβηγικής εταιρείας Opera Software απολαμβάνει μια ενημερωμένη έκδοση και τώρα στην έκδοση 49. Αυτό ανοίγει πολλές βελτιώσεις ανανεώσετε τις λειτουργίες που υπάρχουν ήδη μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης και ακόμα καλύτερα μια μικρή απλούστευση την εμπειρία του χρήστη της άλλες λειτουργίες.

Στιγμιότυπο, το εργαλείο αφιερωμένο στην ολοκληρωμένη screenshots όπερα, τώρα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες με την ενσωμάτωση ένα εργαλείο επεξεργασίας για να προσαρμόσετε πριν από το μερίδιο των αλιευμάτων. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε βέλη για να επισημάνετε ένα στοιχείο των αλιευμάτων, θαμπάδα πληροφορίες που δεν θέλετε να εμφανίζονται, και, ακόμα καλύτερα, να προσθέσετε ένα selfie και αυτοκόλλητα.

Αν βάλετε τα χέρια σας βρώμικα, δεν είναι το φλυτζάνι τσαγιού σας, Opera 49 απλοποιεί την πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις με εμβολιασμό ένα κουμπί γρήγορης πρόσβασης στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας «Quick Links» στην οποία ομαδοποιούνται αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Έτσι, η πρόσβαση στα ad blocker, θέματα και οι ταπετσαρίες είναι τώρα στα χέρια σας.

Αυτή η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης απολαμβάνει επίσης τα βίντεο υποστήριξης σε VR. Οι ευτυχείς ιδιοκτήτες του Oculus Rift και το HTC Vive μπορούν τώρα να επωφεληθούν πλήρως από εικονικής πραγματικότητας βίντεο στο YouTube, Facebook, Vimeo και άλλοι, δεδομένου ότι όπερα.

Μια άλλη νέα Opera 49 ξέρει τώρα να μετατρέψει αυτόματα τις μονάδες και τα νομίσματα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες. Για να επωφεληθείτε, απλά επισημάνετε μια τιμή για να δούμε αν η οθόνη μετατρέπεται αυτόματα στη μονάδα στη θέση στην περιοχή σας σε μια επεξήγηση εργαλείου. Τέλος, ένα νέο μήνυμα εμφανίστηκε παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες: εκτός από το Facebook Messenger, WhatsApp και το σήμα, είναι πλέον δυνατή η χρήση VK, τα μηνύματα που σχετίζονται με το ρωσικό κοινωνικό δίκτυο με το ίδιο όνομα.

Κατεβάστε Opera για Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε Opera για Mac (Δωρεάν)
Κατεβάστε Opera για το Linux (Δωρεάν)

2. LibreOffice

Η σουίτα γραφείου LibreOffice να λάβει την τρίτη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας των σταθερών καταστημάτων της 5.4. για να ανακεφαλαιώσουμε LibreOffice είναι μια ελεύθερη και δωρεάν σουίτα γραφείου ενσωμάτωση εργαλείων συγκρίσιμες με εκείνες που μπορούν να βρεθούν σε αμειβόμενη επαγγελματική σουίτες όπως το Microsoft Office.

ως εκ τούτου, LibreOffice Διαθέτει επεξεργαστή κειμένου (Writer), ένα πρόγραμμα επεξεργασίας λογιστικών φύλλων (Calc), ένα εργαλείο παρουσίασης (Impress), ένα πρόγραμμα σχεδίασης (Draw), ένα μαθηματικό τύπο επεξεργαστή (Math), ένα διαχειριστή της βάσης δεδομένων δεδομένων (Base) και μια μονάδα διαγραμμάτων.

Κατεβάστε το LibreOffice για τα Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε το LibreOffice για Mac (Δωρεάν)
Κατεβάστε το LibreOffice για Linux 32-bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε το LibreOffice για τα Windows 64-bit (Δωρεάν)

3. Τα αρχεία Go

Η Google αναπτύσσει επί του παρόντος μια νέα εφαρμογή διαχείρισης και κοινή χρήση αρχείων. αρχεία Go, αυτό είναι το όνομά της, είναι σαν ένα ελαφρύ πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων - η εφαρμογή καταλαμβάνει μόνο το 6 MB μόλις εγκατασταθεί - να βελτιστοποιήσετε το χώρο αποθήκευσης και τις επιδόσεις της συσκευής σας.

Η εφαρμογή είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση της αποθήκευσης του smartphone σας και προσφέρει δωρεάν χώρο όταν είναι δυνατόν. Για να φτάσετε εκεί, αρχεία Go Σας προτείνω να αφαιρέσετε τα περιττά αρχεία και άλλα άχρηστα δεδομένα που καταλαμβάνουν άσκοπα πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο σας: εφαρμογές της κρυφής μνήμης, τα αρχεία πολυμέσων που ελήφθη στις WhatsApp, τα ληφθέντα αρχεία, τα διπλά αρχεία, κ.λπ. αρχεία Go Επίσης, προτείνει να αφαιρέσει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε σπάνια να διατηρήσει την ταχύτητα της συσκευής σας.

αρχεία Go κάνει τη διαχείριση των αρχείων σας με την κατάταξη τους με βάση τον τύπο για να σας βοηθήσει να τα βρείτε πιο γρήγορα. Τέλος, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα οποιοδήποτε αρχείο με ένα τρίτο μέρος, ξεπερνώντας μια σύνδεση στο Internet. Πλήρως ασφαλή μεταφορά αρχείων απαιτεί ότι οι δύο συσκευές να ανταλλάσσουν δεδομένα βρίσκονται κοντά γεωγραφικά για να επιτευχθεί μια άμεση μεταφορά, και τι μπορεί να κάνει για iOS με προμήθεια με αλεξίπτωτα.

Κατεβάστε FilesGo για Android (APK) (Δωρεάν)

4. Avast

φέρμα έχει μόλις ολοκληρώσει την ενημέρωση του λογισμικού προστασίας από ιούς της. 17/08/2318 πέρασε στην έκδοση, αυτή η νέα έκδοση τουφέρμα καθορίζει ουσιαστικά σφάλματα και αστάθεια της προηγούμενης έκδοσης. Στις σημειώσεις έκδοσης του προγράμματος, οι προγραμματιστές λένε ότι έχουν διορθωθεί το πρόβλημα που αφαιρέθηκε τους κανόνες του firewall κατά την ενημέρωση του λογισμικού.

Προβλήματα με παθητική λειτουργία έχουν επίσης επιλυθεί, όπως η επιθυμία να επαναλάβει προγραμματισμένες σαρώσεις. Τέλος, η ανανέωση είναι μια ευκαιρία για φέρμα να διορθώσει την κατάσταση όσον αφορά το σφάλμα 007 πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με την υπογραφή τους στο Gmail με την εξερχόμενη αλληλογραφία.

Κατεβάστε το Avast Free Antivirus για τα Windows (Δωρεάν)
Avast Pro Antivirus για Windows (Επίδειξη)
Κατεβάστε το Avast Internet Security για Windows (Επίδειξη)
Κατεβάστε το Avast Premier για τα Windows (Επίδειξη)

5. MEMU Android Emulator

Όπως το όνομα καθιστά σαφές, MEMU Android Emulator είναι ένας εξομοιωτής για να απολαύσετε το Android στον υπολογιστή σας. Η μεγαλύτερη δύναμη του είναι αναμφίβολα η ικανότητά του να υποστηρίξει διάφορες πυρήνα Android. MEMU Android Emulator μάλιστα προτείνει να χρησιμοποιήσετε πολλές εμφανίσεις του Android: Jellybean, Kitkat και Lollipop. Το πρόγραμμα προσφέρει απόδοση αντάξια των σύγχρονων συσκευών και μπορεί να εγκατασταθεί σε περισσότερους υπολογιστές, ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση τους.

τελευταία ενημέρωση MEMU Android Emulator εγκαινιάζει την υποστήριξη για την έκδοση 32 bit του Android Lollipop, τη δυνατότητα να αλλάξετε το όνομα του δικτύου Wi-Fi, διακομιστές DNS και τη διεύθυνση MAC και τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία για περισσότερα LOL MOBA παιχνίδια. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι επίσης μια ευκαιρία για MEMU Android Emulator να εγκαταλείψει το ES File Explorer Διαχείριση αρχείων υπέρ του Διαχειριστή CM αρχείου. Κατά τα λοιπά, οι προγραμματιστές έχουν διεξαχθεί διάφορες διόρθωση σφαλμάτων στην προηγούμενη έκδοση του λογισμικού.

Κατεβάστε το Android MEMU Emulator για τα Windows (Δωρεάν)

6. PlayStation App

Sony αυτήν την εβδομάδα ανακοίνωσε μια μαζική αναμόρφωση της εφαρμογής της PlayStation App για Android και iOS. Από μια γραφική άποψη, PlayStation App θα προσφέρει μια ωραία επανασχεδιασμό, διαθέτει ένα βελτιωμένο σχεδιασμό με έμφαση στη διαίσθηση. Το banner στο κάτω μέρος της διεπαφής διευκολύνει την πλοήγηση μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών όπως τη λίστα των online φίλων, την ενότητα κοινοποίηση και το καλώδιο από την κοινότητα εκδόσεις του PlayStation.

ο PlayStation App συγκεντρώνει τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής στο ίδιο κουμπί πανταχού παρούσα στο κάτω μέρος της οθόνης. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να διαχειριστείτε τις λήψεις σας από απόσταση, εξερευνήστε το PS Store, πρόσβαση στο PlayStation τροφή ειδήσεων.

Η Sony παίρνει αυτή την τελευταία έκδοση του PlayStation App για να εξαγάγετε τη δεύτερη επιλογή εμφάνισης που γίνεται αίτηση από μόνη της με PS4 Δεύτερη Οθόνη. Διαθέσιμο για Android, iPhone και iPad, τώρα ο πρώην αυτόνομη μονάδα παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχουν PS4 σας σε γενικές γραμμές. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο μενού της κονσόλας, εισάγετε κείμενο στο πληκτρολόγιο και ακόμα εμφανίσει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες όταν παίζετε, όπως χάρτες, ραντάρ ή τα αποθέματα.

Κατεβάστε το PlayStation App για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το PlayStation App για iPhone / iPad (Δωρεάν)
Κατεβάστε το PS4 Δεύτερη οθόνη για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το PS4 Δεύτερη οθόνης για iPhone / iPad (Δωρεάν)

7. YesWeGreen

YesWeGreen παρουσιάζει τον εαυτό της ως μια «πράσινη οδηγός πόλης». συνεργατική υπηρεσία, η πλατφόρμα βοηθά τους πελάτες να αλλάξουν τον τρόπο που καταναλώνουμε για να τους κατευθύνουν προς μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς τρόπο ζωής. Για το σκοπό αυτό, ανακαλύπτουμε γνωστά και διευθύνσεις, ενίοτε εμπιστευτικά, που ασχολούνται με την τοπική και οικολογική μετάβαση. Εστιατόρια, καταστήματα, χώρους περπάτημα, η επιλογή είναι ποικίλη.

YesWeGreen ξεχωρίζει από το βιβλίο διευθύνσεων λάμδα, προσφέροντας στους χρήστες του να ανακαλύψουν τις γαστρονομικές και δημιουργικά εργαστήρια. Μαθαίνουμε για την ανάκτηση, την ανακύκλωση, το μαγείρεμα, χειροτεχνία, πειστική απόδειξη ότι υπάρχουν και άλλες μορφές κατανάλωσης, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον.

Ακόμα σε μια δεσμευμένη προσέγγιση και φιλικό προς το περιβάλλον, YesWeGreen φροντίζει για τη διοργάνωση τακτικών εργαστηρίων για την κοινότητα και όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Χρησιμοποιήστε YesWeGreen σε απευθείας σύνδεση (Δωρεάν)
Κατεβάστε YesWeGreen Android (Δωρεάν)
YesWeGreen Λήψη για iPhone / iPad (Δωρεάν)

8. Nimbatus

arcade Mid-παιχνίδι, το παιχνίδι μέσα προσομοίωσης, Nimbatus ξεχωρίζει στην ανεξάρτητη τοπίο τυχερών παιχνιδιών για την πρωτοτυπία του παιχνιδιού του και την προσοχή στα γραφικά της. δωρεάν μένει εκεί φαντασία και τη δημιουργικότητά του να παράγει ένα πρωτότυπο drone από διάφορα μέρη. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί, η οποία προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στην αντοχή, την επίθεση ή την άμυνα του πλοίου σας στα σκαριά.

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο σύνθεσή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε την αποτελεσματικότητα των drones σας σε τυχαία περιβάλλοντα. Η εμπειρία ενισχύεται από τις πολλές αποστολές που σας έχουν ανατεθεί και ότι βελτιώσει την ενότητα σας με βάση την αναμενόμενη απόδοση στον τομέα.

Nimbatus ενσωματώνει ένα πολυ διάσταση με την οποία μπορείτε να συγκρίνετε το έργο σας με άλλους παίκτες μπορούν να πάρουν τους αντιπάλους σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμα υπό ανάπτυξη, Nimbatus μια καμπάνια crowdfunding στο Kickstarter.

Κάντε λήψη για Windows Nimbatus (Επίδειξη)
Κάντε λήψη για Mac Nimbatus (Επίδειξη)
Κατεβάστε Nimbatus για Linux (Επίδειξη)

9. Πάρτε Teddy

Πρώτο παιχνίδι της γαλλικής ανεξάρτητο στούντιο Guaranapps, Πάρτε Teddy είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ που, πέρα ​​από cartoony γραφικά, είναι πιο σωματώδη όσο φαίνεται.

σε Πάρτε Teddy, θα πρέπει να βοηθήσει το μωρό Kurt να πάρει αρκουδάκι του. Σε μια ολίσθηση του δακτύλου, τη μετακίνηση του παιδιού σε ευθεία γραμμή από αριστερά προς τα δεξιά ή προς τα πάνω και προς τα κάτω. Μόνο τα εμπόδια είναι σε θέση να σταματήσει την πορεία του Kurt. Όπως καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια διάσπαρτα στο ράφι για να συλλέξει τρία αστέρια σε κάθε επίπεδο για να ανακτήσει την κουβέρτα.

Πάρτε Teddy ξεκινά σχεδόν διακόσια αύξηση των επιπέδων δυσκολίας. Κατά τη διάρκεια της προόδου σας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε δεκαέξι στοιχεία του παιχνιδιού για να σας βοηθήσει να ξεπεραστούν οι πιο δύσκολες εμπόδια.

Κατεβάστε Πάρτε Teddy για το Android (Δωρεάν)

10. Σεπτέμβριος 2018

PES 2018 φτάνει τελικά στο κινητό να παρακολουθεί στενά την χρονική στιγμή της σεζόν 2017-2018 ποδοσφαίρου. Παράλληλα με την ενημέρωση των δεδομένων, θα βρείτε πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία «Friends» που σας επιτρέπει να παίξετε μέρη σε πραγματικό χρόνο κατά τις επαφές σας. Τοπική παιχνίδια προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πρωτότυπα πρωταθλήματα ανοιχτή μόνο σε φίλους. Εκτιμούμε την εισαγωγή πρωτοφανή χειρονομία με την οποία κάνετε με λοβούς πυροβολισμούς και τον έλεγχο πυροβολισμούς.

PES 2018 πλεονέκτημα των γραφικών βελτιώσεις, φιλοδοξώντας να όλο και μεγαλύτερο ρεαλισμό. Το απλοποιημένο σύστημα ελέγχου - σύρετε για να μετακινήσετε και πατήστε το πλήκτρο για να πυροβολήσει - αν adapteparfaitement οθόνες αφής και παρέχει τη δυνατότητα να εκτελεί ενέργειες ακρίβεια.

PES 2018 ενημερώνει κατάλογό της των παικτών και αυτό το θρυλικό αστέρια όπως ο David Beckham για να σας επιτρέψει να συνθέτουν την ομάδα των ονείρων σας.

Κατεβάστε το PES 2018 για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το PES 2018 για το iPhone / iPad (Δωρεάν)