Λήψη: η πρώτη δεκάδα του λογισμικού και των εφαρμογών της εβδομάδαςΓράφοντας προσφέρει εβδομαδιαία επιλογή του νέων εφαρμογών λογισμικού και ενημερώσεων. Το πρόγραμμα για την έκδοση των 30 Ιούνη 2017: Avast, το Google Τρίγωνο, σύσπαση, Futurama: Κόσμοι του αύριο ...

1. Avast

Το λογισμικό προστασίας από ιούς φέρμα ενημερώθηκε και περνά 05.17.2302 απελευθέρωση. Οι καινοτομίες του προγράμματος, αυτή η έκδοση τουφέρμα Ανοίγει παράγοντας ransomware για τις εκδόσεις Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και πρώτος. Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι μηχανές προστατεύονται από ενδεχόμενες απειλές rançongiciels. Σε αντίθετη περίπτωση, οι προγραμματιστές έχουν εργαστεί για να αναπτύξει ένα νέο σύστημα ειδοποιήσεων στο ταμπλό του προγράμματος και να ενσωματωθούν οι προειδοποιήσεις στο Κέντρο γνωστοποιήσεων.

Τα pop-ups του λογισμικού έλαβε facelift, ενώ αντικοινοποίηση προστέθηκε στο εικονίδιο του συρταριού εφαρμογή της γραμμής εργασιών. Τέλος, έγιναν διορθώσεις για να λύσει ένα πρόβλημα που επηρεάζει το δημόσιο προφίλ στο λογισμικό του τείχους προστασίας.

Κατεβάστε το Avast Free Antivirus για τα Windows (Δωρεάν)
Avast Pro Antivirus για Windows (Επίδειξη)
Κατεβάστε το Avast Internet Security για Windows (Επίδειξη)
Κατεβάστε το Avast Premier για τα Windows (Επίδειξη)

2. Viber

Άμεσα μηνύματα Viber ενημερώθηκε για PC και κινητό. Αυτή η ανανέωση εισάγει ένα νέο τρόπο για να στείλετε τα αρχεία στις επαφές σας. Είναι δυνατόν τώρα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας, τα έγγραφα, βίντεο και πολλά άλλα εκτελώντας ένα απλό drag and drop από ένα κατάλογο στο παράθυρο συνομιλίας Viber. Αυτή η νέα έκδοση επιτρέπει επίσης επιφάνεια εργασίας για να μεταφέρει τα μηνύματα και άλλο περιεχόμενο απευθείας από μια συνομιλία με μια ολοκληρωμένη κουμπί δίπλα στο μήνυμα, αλλά και από την εκτέλεση μιας drag and drop το περιεχόμενο σε μια νέα καρτέλα συζήτηση.

Στο κινητό, Viber έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη των επεκτάσεων Chat, συντομεύσεις του σε υπηρεσίες όπως το YouTube, το Spotify, Giphy και άλλοι, για να διευκολύνει την ανταλλαγή και την ενσωμάτωση του περιεχομένου μέσα σε συνομιλίες. Τέλος, Viber να σταματήσει την υποστήριξη για συσκευές της Apple με iOS 8 και κάτω, και τώρα απαιτεί τουλάχιστον iOS 9 για να λειτουργήσει.

Κατεβάστε το Viber για τα Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber για Mac (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber για Linux (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber για τα Windows 8 (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber για iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber για τα Windows Phone (Δωρεάν)

3. Google Photos

Η Google παρουσίασε μια νέα έκδοση της Google Photos, γκαλερί της να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να συγχρονίσετε τις εικόνες συλλαμβάνονται από το smartphone σας. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εστιάζει στην ανταλλαγή περιεχομένου και ενσωματώνει διάφορα εργαλεία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Google I / O.

τώρα Google Photos μπορείτε να ρυθμίσετε την κοινή χρήση της βιβλιοθήκης σας με ένα τρίτο μέρος με την είσοδο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αρκετές επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες για κοινή χρήση. Ο χρήστης έχει πράγματι την επιλογή να δώσει ελεύθερη πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του, αλλά μπορεί επίσης να περιορίσει την πρόσβαση σε παλαιότερες φωτογραφίες, επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο σε εικόνες που καταγράφονται από μια συγκεκριμένη ημερομηνία . Σημειώστε ότι μόλις το εξουσιοδοτημένο μετοχών, τις φωτογραφίες που τραβάτε και να βρείτε τον εαυτό τους συγχρονίζονται Google Photos είναι επίσης ορατή σε αυτήν την επαφή.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που ξεκίνησε από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση Google Photos, η δυνατότητα να αρχειοθετήσετε κάποιες εικόνες. Η εφαρμογή προσφέρει τώρα τη δυνατότητα να κρύψει κάποια πλάνα σε «Κύρια Εικόνες», όπως τις εικόνες, οι εικόνες που λαμβάνονται, κλπ, τα οποία, ωστόσο, εξακολουθούν να είναι προσιτά στα αποτελέσματα αναζήτησης, άλμπουμ και, προφανώς, το τμήμα Αρχείο.

Τέλος, Google Photos ξέρει τώρα είναι να μοιραστείτε μερικές φωτογραφίες. Με μηχανική μάθηση, η εφαρμογή εντοπίζει τα πρόσωπα των ανθρώπων στις φωτογραφίες σας και στείλτε έξυπνες προτάσεις σας προσκαλούν να μοιραστείτε τις καλύτερες φωτογραφίες σας με τους ενδιαφερόμενους πολίτες. Αυτές οι προτάσεις είναι προσβάσιμες από τη νέα καρτέλα «Κοινή χρήση».

Χρησιμοποιώντας το Google Photos (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Google Photos για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Google Photos για το iPhone / iPad (Δωρεάν)

4. Google Τρίγωνο

Η Google σήμερα πειραματίζεται μια νέα εφαρμογή για να εμποδίσει τη χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε ορισμένες εφαρμογές. Επίσημα διαθέσιμη μόνο στις Φιλιππίνες για τη φάση δοκιμής του, Google Τρίγωνο Παρ 'όλα αυτά downloadable και δυνατότητα εγκατάστασης σε οποιαδήποτε Android 5.x συσκευή και άνω.

τρίγωνο σας προσφέρει παρακολουθεί την κατανάλωση των δεδομένων και κυρίως να ανακαλύψετε τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στον τομέα. έτσι τρίγωνο προσφέρει τη δυνατότητα να μπλοκάρει τη χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας και να αποθηκεύσετε φακέλου σας εάν είναι απαραίτητο. Αν και το πρόβλημα είναι λιγότερο στη χώρα μας, όπου τα πακέτα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ενσωματώνουν όλο και μεγαλύτερες προσφορές, ή ακόμη, για μερικούς, απεριόριστη, προσφέρει μόνο ένα μικρό φάκελο ενσωμάτωση επιμένουν δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Το πρόβλημα του ελέγχου της κατανάλωσης δεδομένων μπορεί επίσης να προκύψει εάν το εύρος ζώνης σας δεν επαρκεί για να σερφάρετε, επειδή, για παράδειγμα, ένα δίκτυο λίγο αδύναμη και μια εφαρμογή που θα κατεβάσετε τα δεδομένα στο παρασκήνιο .

Η εφαρμογή της Google, και προσφέρει καλύτερο έλεγχο σε ατομικό επίπεδο. τρίγωνο για τον έλεγχο της διάρκειας της άδειας της χρήσης των δεδομένων για κάθε εφαρμογή ανεξάρτητα μεταξύ τους, επιλέγοντας ένα αδειοδότηση 10 λεπτά, 30 λεπτά, ή σταθερό. Στις Φιλιππίνες, όπου η εφαρμογή δοκιμάζεται, εξοικονομώντας στους χρήστες περισσότερες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ανταμείβεται με την απονομή ενός πρόσθετου περιβλήματος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, μια λύση για προπληρωμένες χρήστες να σερφάρουν περισσότερο χωρίς επιπλέον κόστος.

Κατεβάστε το Τρίγωνο Google για Android (Δωρεάν)

5. Cyberduck

Γνωστή για τους χρήστες Mac, Cyberduck είναι ελεύθερο λογισμικό για τη σύνδεση με απομακρυσμένους διακομιστές (FTP, SFTP, WebDAV, Amazon S3, το Google Cloud Storage, το Google Drive, Dropbox, κλπ). Ενημέρωση για την έκδοση 6.1.0 Cyberduck ενσωματώνει μια νέα γρήγορη αναζήτηση αρχείων για onedrive, S3, Dropbox και το Google Drive.

Άλλες καινοτομίες που εισήγαγε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να διατηρήσουν τη δυνατότητα ομαδοποίησης τον τύπο πρωτοκόλλου στο παράθυρο από τα φαβορί. Για τα υπόλοιπα, Cyberduck 6.1.0 διορθώνει πολλά bugs που αποτελεί πρόβλημα διαλειτουργικότητας με Cryptomator ή την πρόληψη ανησυχία να μετονομάσετε τα αρχεία μεγαλύτερα από 5GB.

Κατεβάστε Cyberduck για τα Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε Cyberduck για Mac (Δωρεάν)

6. Twitch

πρωτοφανή Ενημέρωση για εφαρμογές σύσπασης περνώντας στην έκδοση 5.0 για Android και iOS. Ισχυρίστηκε μακροχρόνια χρήστες του βίντεο πλατφόρμα, συνεχούς ροής είναι επιτέλους διαθέσιμη. Οι παίκτες μπορούν τώρα να κινηματογραφήσει και θα μεταδοθεί ζωντανά τους αγώνες απευθείας από το smartphone ή το tablet τους. Ένα χαρακτηριστικό περισσότερο από ευπρόσδεκτη για εκείνους που είχαν προηγουμένως αναγκαστεί να περάσει μέσα από ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή για ροή PC ή.

Εκτός από αυτή τη σημαντική προσθήκη, σύσπασης Mobile έχει συνολικό επανασχεδιασμό και το χρησιμοποίησε για να κερδίσει τη σαφήνεια. Τρεις βασικές κατηγορίες συνθέτουν τη νέα μπάρα πλοήγησης και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε απευθείας, για να Pulse και τη μηχανή αναζήτησης. Η ένταξη των κτύπημα κάνει χρήση της πολύ πιο διαισθητική εφαρμογή, δεδομένου ότι είναι αρκετά για να σύρετε το δάχτυλό του δικαιώματός του ή προς τα αριστερά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες. Εσωτερική κατηγορία, το κτύπημα απλοποιεί επίσης την πλοήγηση ανάμεσα βίντεο, λίστες αναπαραγωγής και ρεύμα.

Βελτιώσεις οθόνης για τη χορήγηση σύσπασης καλύτερη ενσωμάτωση στο κινητό τοπίο. Μια νυχτερινή λειτουργία τίθεται ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά φως το θέμα, ενώ το σύστημα κοινοποίησης περιέχει κάθε χαρακτηριστικό της έκδοσης της επιφάνειας εργασίας.

Σύσπαση Λήψη για Android (Δωρεάν)
Σύσπαση Λήψη για iPhone / iPad (Δωρεάν)

7. Ραδιόφωνο Perfecto

Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, ραδιόφωνο Perfecto αυτή την εβδομάδα παρουσίασε δύο κινητές εφαρμογές για Android και iOS. Έργο που ξεκίνησε από τον Philippe Ελιγμός, αυτή η web radio διακρίνεται από τους ανταγωνιστές της από τη λειτουργία της. Επί του παρόντος τα οφέλη είναι περισσότερα από 800 τίτλους του κλασικού ροκ επιλεγεί από τον πρώην ροκ και Λαογραφικό επεξεργαστή. Διάδοση των κομματιών είναι ελεύθερη και είναι συνεχής, χωρίς διαφημίσεις.

ραδιόφωνο Perfecto θα πρέπει να δούμε σύντομα τα προγράμματά της για την επέκταση με την προσθήκη νέων τίτλων και την εισαγωγή της ειδικότητας. Σάββατο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και ευπρόσδεκτη ελιγμούς στο πρόσωπο που υπόσχεται δίωρες συνεδρίες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε την μουσική εμπειρία που απεικονίζεται από μια επιλογή των αρχείων, ανέκδοτα, πληροφορίες για συναυλίες και ειδήσεις. Την Παρασκευή, εν τω μεταξύ, είναι αφιερωμένο στις εκπομπές του θρυλικού συναυλίες, όπως «Live at Leeds» The Who ή τα «Muddy Watter» Rolling Stones. Για δική σας ευχαρίστηση ακούγοντας, όλες οι συναυλίες μεταδίδονται στο ακέραιο.

Ακούστε ροκ χωρίς διακοπή στο ραδιόφωνο Perfecto (Δωρεάν)
Κατεβάστε Radio Perfecto για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Perfecto ραδιόφωνο για iPhone / iPad (Δωρεάν)

8. Lucah

Παιχνίδι ρόλων και ανεξάρτητη περιπέτεια Lucah θα σας οδηγήσει σε έναν εφιαλτικό κόσμο και σημειώνονται καλλιτεχνική διεύθυνση. Ενσαρκώνει ένα από Μαρκές, τα παιδιά καταραμένοι δυνάμεις, με την επιφύλαξη της αναταραχής και του τρόμου.

Λειτουργώντας σε ένα τρομακτικό κόσμο, που απεγνωσμένα προσπαθούν να επιβιώσουν και να ανταλλάξει την αγωνία σας από λίγη γαλήνη. Για να υπερασπιστεί ενάντια πλάσματα που κατοικούν στο σκοτάδι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις σας και να αναπτύξετε μια στρατηγική της melee επίθεσης και άμυνας ανακάτεμα αγώνα και κυμάνθηκε.

Lucah είναι απόλυτα παρουσιάζεται στο σύνολο του αυτό το είδος της ΑΟΠ. Μπορείτε να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τα επίπεδα σας πρόοδο, μαθαίνουν να συνδυάζουν τις κινήσεις για να εκτελέσετε ισχυρό combos. Η περιπέτεια είναι μεταλλάσσονται καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, την προσαρμογή στον τρόπο που παίζουν και τον έλεγχο του παιχνιδιού σας.

Ακόμα υπό ανάπτυξη, Lucah παρέχει πλήρη ισχύ σε Windows, Mac και Linux, το καλοκαίρι του 2018. Για να βοηθήσει τη χρηματοδότηση της, μια εκστρατεία Kickstarter ξεκίνησε από τον δημιουργό του.

Κάντε λήψη για Windows Lucah (Επίδειξη)
Κάντε λήψη για Mac Lucah (Επίδειξη)

9. Futurama: Κόσμοι του αύριο

Μικρό αδελφό Simpsons, Futurama ακολουθεί το παράδειγμα των ηλικιωμένων του και παρουσιάζει το κινητό με τη δική οικοδόμος πόλη της Futurama: Κόσμοι του αύριο. Στο μακρινό μέλλον, θα οικοδομήσουμε μια νέα Νέα Υόρκη με την εικόνα σας και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί απόλυτη δέσμευσή σας είναι να σώσει το σύμπαν.

Όπως Simpson: Σπρίνγκφιλντ, Futurama: Κόσμοι του αύριο προσφέρει για την κατασκευή των εικονική κτίρια της σειράς. Σε σας πρόοδο, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα μυθικά χαρακτήρες και πλήρη επική αποστολές.

Futurama: Κόσμοι του αύριο στοιχηματίζει σε πολλαπλές παιχνιδιού, συνδυάζοντας δράση εξερεύνηση, προσομοίωσης και διαχείρισης. Περιήγηση στο γαλαξία σε αναζήτηση περιπετειών χώρο ολοένα και πιο τρελό και την καταπολέμηση εχθρική αλλοδαπών στην καταπολέμηση σε λειτουργία 16-bit.

Είναι αλήθεια ότι στη σειρά που την ενέπνευσε, Futurama: Κόσμοι του αύριο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα του χιούμορ που εμποτίζει το γαλαξία δεδομένου ότι χτίζετε σταδιακά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις επιθυμίες σας.

Futurama: Κόσμοι του αύριο για το Android (Δωρεάν)
Futurama: Κόσμοι του αύριο για το iPhone / iPad (Δωρεάν)

10. Μέχρι το Τείχος

ανυπέρβλητη πρόκληση αποτελείται από πενήντα κόσμων Μέχρι την Wall πειράζει αντανακλαστικά και τη διασκέδαση σας έλλειψη συντονισμού σε ένα δαιμονικό παιχνίδι arcade σας. ένας χαρακτήρας σε έλεγχο λοφώδη βρόχου είναι εκεί, με στόχο την ολοκλήρωση κάθε επίπεδο του 100%, χωρίς να χτυπήσει εμπόδια.

Νευρικό, πάντα στην επιφυλακή για την παραμικρή αδυναμία, Μέχρι την Wall τυραννούν ζαλισμένος και μουδιασμένη δάχτυλα. Αφήστε τον εαυτό σας να αποσπαστεί η προσοχή για μια στιγμή, και θα χάσετε αμέσως. Σχεδόν τιμωρητική, το παιχνίδι θέλει να πιέσει τον αντιπρόεδρο αφαιρώντας σχεδόν το σύνολο των φυσικών συνθήματα που μπορεί να σας συνδέω. Μια αναπάντεχη τροπή διαστρεβλώνει το διάστημα, και τώρα το σύστημα ελέγχου δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε.

Παρά την αυξανόμενη δυσκολία της, Μέχρι την Wall παρακινεί τις πιο επίμονες παίκτες. Επειδή είναι κυρίως μια έντονη άσκηση συγκέντρωσης. Τα σχετικά σύντομο επίπεδα παρακάμψουν τον κίνδυνο της απογοήτευσης με την αποτυχία της σε λίγα δευτερόλεπτα αριστερά. Αλλά για να φτάσουμε εκεί, θα προπάντων επιδείξει μια αξιοσημείωτη ακρίβεια και ταχύτητα.

Κάντε λήψη για Android επάνω στον τοίχο (Δωρεάν)
Μέχρι το Τείχος Λήψη για iPhone / iPad (Δωρεάν)