Μετά την επιτυχία του διακόπτη, Nintendo διπλασιάζει την παραγωγή και πάλι την κονσόλα της


25 Αλλαγή σε 30 εκατομμύρια θα παραχθεί το επόμενο έτος. Αρχικά, η Nintendo ποτέ δεν φανταζόταν υπερβαίνει τα 8 εκατομμύρια κονσόλες από ένα χρόνο.

Ποιος θα μπορούσε να προβλέψει τέτοια επιτυχία για το Nintendo υπάρχουν ακόμη ένα χρόνο; Αντιμέτωποι με την αποτυχία του Wii U και τη δυσκολία να ξεκινήσει πάλι, η ιαπωνική εταιρεία είχε δει σε πτώση από επενδυτές οι οποίοι έχουν ήδη σχεδιάζουν την εξαφάνισή του από την αγορά των κονσολών. Παρά την κριτική και έλλειψη εμπιστοσύνης, Big N έχει στοιχηματίσει όλα στο διακόπτη, Hybrid Console πρέπει να ξεχάσουμε την ύπαρξη του Wii U. Ένα χρόνο αργότερα, το στοίχημα είναι κάτι περισσότερο από επιτυχημένη. Το Switch τραβά, παιχνίδια λάβουν κρίσιμες αρχεία και οι επενδυτές είναι περισσότερο από ποτέ πίσω από τη Nintendo, λες και τα τελευταία πέντε χρόνια, οι Ιάπωνες είχαν ξεχαστεί.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η εταιρεία του Κιότο ανακοίνωσε στους συνεργάτες του την απόφασή του να διπλασιάσει την παραγωγή της κονσόλας κατά το οικονομικό έτος 2018. Nintendo παράγει μεταξύ 25 και 30 εκατομμύρια επιπλέον διακόπτη.

Αλλά πόσο μακριά θα το διακόπτη;

Στις 31 Μαρτίου, 2018 η Nintendo θα πρέπει να πουλήσει 16 εκατομμύρια Switch. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το Wii U σε πέντε χρόνια. Η πρόβλεψη αυτή ανακοινώθηκε από το εμπορικό σήμα στην τελευταία τριμηνιαία αποτελέσματα της είχε τότε τη δυνατότητα στην εταιρεία να διπλασιάσει οικονομικές προβλέψεις της.

Με την αύξηση στόχο την παραγωγή της από Απρίλιος 2018 - Μάρτιος 2019 στο 25 με 30.000.000 Switch, Nintendo αψηφά τους δικούς του στόχους. Αρχικά, η εταιρεία σχεδιάζει την παραγωγή των 8 εκατομμύρια κονσόλες από ένα χρόνο. Ένας από τους στόχους που έχουν ήδη αναθεωρηθεί προς τα πάνω το Μάρτιο, όταν η Nintendo είχε τελικά αποφάσισε να παράγει 16 εκατομμύρια κονσόλες Switch. Η Wall Street Journal αναφέρει ότι ο στόχος της τάξης του 25-30 εκατομμυρίων κατοίκων μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω, ανάλογα με την επιτυχία της κονσόλας αυτά τα Χριστούγεννα, η Nintendo εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να προβλέψει.

Psyonix- Αυτή την εβδομάδα, τρίτη παιχνίδια όπως Doom, Skyrim, LA Noire ή Rocket Λιγκ προσγειώθηκε στο διακόπτη και να ενισχύσει τον κατάλογο κονσόλα.

Αν χτυπάει το Wii U δεν ήταν το πιο δύσκολο στόχο να νικήσει τον διακόπτη θα μπορούσε να περάσει ένα πραγματικό κατόρθωμα: να ξεπεράσει το Wii. Πωλήθηκε 101.600.000 φορές κατά τη διάρκεια των οκτώ χρόνων της ύπαρξής του, το Wii εξακολουθεί να είναι η πιο επιτυχημένη γνωστή από την Nintendo. Όμως, σύμφωνα με την Junko Yamamura, Nomura αναλυτής Securities, ο διακόπτης θα μπορούσε να πωληθεί 115 800 000 μονάδες μέχρι το Μάρτιο του 2023 και ως εκ τούτου θα γίνει το καλύτερο σε πωλήσεις κονσόλα της Nintendo ιστορία. Ειδικά με τις συνεχείς αυξήσεις στις προβλέψεις και τις δυνατότητες της Nintendo για να μειωθεί το διακόπτη σε νέες μορφές θα μπορούσε να επιτρέψει στην εταιρεία να έχει ένα τελικό αποτέλεσμα ακόμη υψηλότερη.

Στα δύο πρώτα χρόνια της ύπαρξής της, ο διακόπτης θα μπορούσε, επομένως, να ρέει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα και αν βασίζεται σε αρχές της προβλέψεις. Αυτό είναι διπλά τα αποτελέσματα του Wii που ήταν αυτό, που διανέμονται 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε δύο χρόνια. Το τρίτο έτος, οι πωλήσεις της κονσόλας είχε διπλασιαστεί σε 50 εκατομμύρια. Ένα φαινόμενο που, αν αναπαράγονται για την Αλλαγή, η Nintendo θα μπορούσε να προσφέρει νέες εγγραφές. Από την απελευθέρωση του διακόπτη, η δράση Nintendo έχει επανακτήσει ένα επίπεδο που δεν έχει παρατηρηθεί από το 2008. Η εταιρία σταδιακά πλησιάζει τα ιστορικά ανώτατο επίπεδο του 2007, όταν το θριαμβευτικό ντεμπούτο του Wii.

πηγή:
Wall Street Journal

Μετά την επιτυχία του διακόπτη, Nintendo διπλασιάζει την παραγωγή και πάλι την κονσόλα τηςΑγοράστε στις καλύτερες τιμές