Με sleepbuds ακουστικά, Bose θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα


Οι sleepbuds δεν μεταδίδουν μουσική, αλλά χαλαρωτικούς ήχους. Περιλαμβάνουν κυρίως ένα σύστημα μείωσης θορύβου για καλύτερη μόνωση της εξωτερικής κρεβάτι και τη βελτίωση του ύπνου.

Με την QuietComfort 35 Bose είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην ακουστικά μείωσης θορύβου. Αυτό έδωσε μια ιδέα για τον κατασκευαστή: χρησιμοποιούν την τεχνολογία της για την ανάπτυξη «ωτοασπίδες» τα περιουσιακά στοιχεία που θα ακυρώνει τους εξωτερικούς θορύβους (ροχαλητό γείτονες, αυτοκίνητα, κλπ) έτσι ώστε ο ένας φορώντας τα διάσημα sleepbuds μπορεί να κοιμηθεί με ειρήνη.

Εκτός από το κύκλωμα μείωσης του θορύβου, τα ακουστικά επιβιβάστηκε σε ένα μικρό μνήμη flash που αποθηκεύει δέκα χαλαρωτικό ήχους. Αυτοί οι ήχοι σκοπό να κατευνάσει τον χρήστη και να αποσπάσει τη δυνατότητα υπολειπόμενο θόρυβο θα μπορούσε να ακούσει. Σταδιακά ελαττώνονται και δυνατότητα ρύθμισης από την δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για smartphones. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει μια λειτουργία συναγερμού, λιγότερο παρεμβατική για τη σύζυγο από το παραδοσιακό ξυπνητήρι. Τα ακουστικά έρχονται επίσης με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία (αυτονομία δεν καθορίζεται από τον κατασκευαστή) και έρχονται με μια υπόθεση που, όταν δεν επαναφορτίζει αυτόματα σε λειτουργία. Τέλος, Bose προσφέρει επίσης τρία ζεύγη συμβουλές για να ταιριάζει άριστα με τα αυτιά.

Bose έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία crowdfunding στην πλατφόρμα Indiegogo, η οποία αναφέρθηκε για 430.000 δολάρια για $ 50 000 προγραμματιστεί. Τα ακουστικά πωλήθηκαν μεταξύ 150 και 185 δολάρια, έναντι ανακοίνωσε τιμή των $ 249. Οι sleepbuds αναμένεται να παραδοθεί στις Φεβρουάριος 2018.

Πηγή: Bose