Αδιέξοδο, το Facebook συγχωνεύει «Ιστορίες» με «Ημέρες» Messenger


Το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να εκσυγχρονίσει εφήμερα εμπνευσμένη Snapchat της. Τώρα είναι πανομοιότυπα μεταξύ των δύο εφαρμογές του Facebook και Messenger.

Facebook καθαριστεί «ιστορίες» του. Ολοκληρώθηκε με την πλευρά του «Ημέρες» του Messenger και «Ιστορίες» στην εφαρμογή του Facebook, τώρα οι δύο θα γίνουν ένα. Εντελώς αντιγραφή Snapchat Ιστορίες - μέχρι να ξαναρχίσει το όνομα - προτίθενται να επιτύχουν εφήμερα ορατό μόνο στους φίλους μου κατά τη διάρκεια 24 ωρών.

Παραλλαγές στην τρέλα

Στο απόκλιση φρενίτιδα του, το Facebook χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα δύο ξεχωριστά κανάλια ανάμεσα σε δύο εμβληματικές εφαρμογές της. Τώρα, αυτά είναι τα ίδια ιστορίες που θα είναι ορατή και στις δύο. Facebook είχε επίσης την ευκαιρία να σκοτώσει το «Direct» χαρακτηριστικό που επέτρεψε να στείλετε προσωπικά μηνύματα εφήμερο μέσα στο Facebook. Τώρα όλες οι ανταλλαγές μηνυμάτων θα είναι κλασικό και μόνιμα μέσω του Messenger.

Αυτή η χρήση της προσωρινής δημοσίευσης έχει παλέψει για να σπάσει μέσα στο οικοσύστημα του Facebook. Διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2017, η δύο τμήματα και Ιστορίες Ημέρα (που βρίσκεται σε ένα banner στην κορυφή εφαρμογές) είναι συχνά κενά, έτσι ώστε το Facebook γεμίζει από μια τυχαία προφίλ φωτογραφίες των φίλων. Το αντίθετο Instagram - ιδιοκτησίας Facebook - όπου εμφανίζεται η χρήση (και πάλι ονομάζεται Ιστορίες) να έχουν σαφώς συνάντησε τους χρήστες του.