Η προσέγγιση Samsung Galaxy A5, μια οθόνη smartphone 18: 9 πολύ φθηνότερα από ό, τι το S8


Η αναφορά του επόμενου μοντέλου Samsung μεσαία εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πάνω από λίγες εβδομάδες να περιμένετε για αυτό το πολλά υποσχόμενο smartphone πρέπει να είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη από άκρη σε άκρη. Όμως, μια πιο ήπια ρυθμό από ό, τι το Galaxy S8.

Ήταν ένα από τα αγαπημένα μας smartphones μεσαίας κατηγορίας φέτος. Η έκδοση του Galaxy Α5 2018 φαίνεται τώρα κοντά. Στο Twitter, ο Γερμανός δημοσιογράφος Roland Quandt εντόπισε την άφιξη της αναφοράς του τηλεφώνου στην ιστοσελίδα της Samsung ως το SM-A530N.

Samsung Galaxy S5 2018 είναι εισηγμένη ιστοσελίδα της Samsung τώρα. Δεν μπορεί να είναι πολύ έξω. https://t.co/MT0CJZCASi

- Roland Quandt (@rquandt) 12 Νοέμ, 2017

Δεν καμπύλα άκρα;

Οι φήμες είναι γεμάτη για εβδομάδες σχετικά με αυτό το μοντέλο. Υπάρχουν μερικές ημέρες, το τηλέφωνο αναφοράς, ακόμη και εντοπίστηκε σε μια δοκιμή HTML 5. ειδικά ανακάλυψε ένα περίεργο ανάλυση οθόνης 846 x 412 pixels. Αν δεν ταιριάζει με το καθιερωμένο μοντέλο Full HD 2017, ωστόσο προδίδει μια αναλογία 18: 9, όπως η Samsung χρησιμοποιεί πλέον το S8 Galaxy και Galaxy Σημείωση 8.

Έτσι, μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι η επόμενη Α5 θα πρέπει να λάβει ένα αρκετά κοντά φαίνονται, εκ των προτέρων, χωρίς καμπύλες γραμμές, αλλά με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη. Απλά μερικές ακόμα εβδομάδες για να περιμένουν. Αυτό το έτος, το Galaxy Α5 παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στην τιμή των 429 ευρώ.