VLC tulee Xbox One: vihdoin MKV moniraitainen

Sovellus VLC vihdoin saapuu Xbox One, aukkojen täyttäminen mediasoittimen toiminnot Microsoftin konsolin.

Lisäksi perinteisen pelaaja VLC media, VideoLan yhdistys tarjoaa Windows Storessa ns universaali VLC sovelluksen, käynnissä Windows- tietokoneelta puhelimeen.

Universal Alusta Windows sovellus (UWP) toimii nyt myös Xbox One. Tämä on vielä alustava versio, beta, mutta voit asentaa sen nyt etsimällä "VLC" Windows Storessa konsolista.

Siellä on yksi vuosi lähes päivälleen Xbox Yksi isännöi sovellus kotiin mediasoitin. Mutta se tarjoaa silti, että kuorman epätäydellisen MKV tiedostoja, et voi valita muita kappaleita kuin ensimmäinen, joka tekee hyödytön sovellus monille käyttäjille. On MKV tiedosto ehdottaa VO, VF ja useita tekstityksiä, käyttäjät todella estetty alkuperäiseen versioon ilman tekstitystä.

Xbox Yksi System Update lokakuu
Aiemmin: MKV, DLNA, TV, Plex: Xbox Yksi tuli all-in-one-uneksi Microsoftin konsoli

VLC täyttää välin nämä selittämätön rajoituksia.

Sen lisäksi, että MKV moniraitaäänityksen, sovellus tukee FLAC musiikkitiedostoja ja DLNA, jonka avulla jakaa tiedostoja suoraan tietokoneelta tai palvelimelta, ilman siirtää ne USB-tallennuslaitteen. Optinen media kuitenkaan ei tueta, mutta Media Player -ohjelma on yhteensopiva DVD- ja Blu-ray.

VideoLAN pyytää käyttäjiä ilmoittamaan toimintahäiriöiden tällä sivulla.

Lataa VLC Windowsille
Lataa VLC Android
Lataa VLC MacOS
Lataa VLC iOS
Muokattu 10.10.2016 klo 15h10