5 -sovelluksia Liikuntatiede vuonna 2017!

Haluat palata urheiluun, mutta eivät tiedä, mistä aloittaa ... ja jos alamme asentamalla joitakin kunto sovellusten hänen eloisa, on aina hyvässä seurassa?

Valikoimaamme urheilukäyttöön on saatavilla sekä Android- ja iOS, ja kun tämä ei pidä paikkaansa, koska tarjoamme hyvä vaihtoehto. Voit valita mukaan älypuhelimeen.

1 - Juoksu: juoksijoille, aloittelijoille pro!

Saatavilla Android ja iOS.

Juoksu, ei yksi, vaan useita sovelluksia! Running, kyykky, maastopyörä ... se on saatavilla perustuu suosikki toimintaa, jonka avulla voit seurata toimintaa parhaimmillaan.

Sovellus juoksuradoilla sen polun ja aikaa, suoraan älypuhelimella. Nämä tiedot tallennetaan, joten voit sitten analysoida ostoksia. Vielä yllättävämpää, sovellus voi esimerkiksi kertoa, kun vaihtaa kengät perustuu kilometrien jotka on matkustanut. Ole kuitenkin varovainen: jos jotkut ominaisuudet ovat erittäin mielenkiintoisia, mutta se joskus vaihtaa maksulliseen versioon (4 € 99) lukituksen.

Tämä tiedosto ei ole asentaa sitä, ennenkuin kenkänsä.

2 - HIIT intervalliharjoittelu: työntää itse kunnes viime toinen!

Käytettävissä vain Android.

Tehdä sydän muodossa HIIT (High Intensity Interval Training for tai jaettu) on muodikasta. Täytyy sanoa, että tämä lyhyt muotoa pituus, mutta erityisen voimakas optimoi käytetyn ajan urheilusta.

Tämän sovelluksen, voit valita kestot liikuntaa, mutta myös levätä ja useita kierroksia, eli toistoa välein liikunta - lepoa. Voit jopa lisätä valmisteluaikaa tarpeen lämmetä ja ajan venyttely.

Lyhyesti sanottuna erinomainen ohjelma sen ajastin liikuntaa!

2a - Ajastettu - ajastimen IOS

Saatavana iOS.

Oletko enemmän #iPhone joukkue? Crack varten Ajastettu - Ajoitus koulutus- ja HIIT Harjoitukset! Tämän sovelluksen avulla voit määrittää kestot liikunnan ja levon ja seurata täydellisesti.

Tietenkin voit edelleen kuunnella musiikkia pitää motivaatiota koko istunto. Muista tallentaa asetukset istuntojen että säännöllisesti!


3 - Seitsemän: ole aikaa hukattavana

Saatavilla Android ja iOS.

Kiireiseen elämään ei jätä aikaa mennä huoneeseen tai edes aloittamassa pitkä ajomatka? Ei enää tekosyitä: Seven, sinun tarvitsee vain 7 minuuttia tehdä vähän harjoitus.

Tämä sovellus on hyvin leikkisä, koska se toimii roolipelin. Se kestää 7 kuukautta menestyksekkäästi tulla todellinen mestari. Ja varokaa: jos yhden kuukauden aikana et kolme päivää ... tulet takaisin nollaan. Mutta mitään syytä sinne, tietäen, että mitä tarvitset on tuoli ja motivaatiota.

Silti parempi kuin istua sohvalla, eikö?

Sport fitness jalka race

4 - Fitbit: niille, jotka katsella!

Saatavilla Android ja iOS.

Jos sinulla on Fitbit osoittaa, tämä sovellus on yksinkertaisesti välttämätöntä. Sen avulla voit ladata kaikki tiedot laitteesta, noudata tiedot päivittäin ja jopa haastaa ystäviä!

Tämän app voit seurata kaikkia toimintoja teet päivittäin, mutta myös mitä syöt. Menemättä laskea kaikki kalorit nautitaan, se huomata ateriat joudut entistä kriittisemmin ruokavaliota. Sovellus valvoo myös unen tai sykettä.

Lyhyesti sanottuna, on olennainen kun on Fitbit ... mitä suosittelemme!

5 - MyFitnessPal: paras ystävä laskea kaloreita

Saatavilla Android ja iOS.

Ruoka on iso osa menestystä, tai ei, on laihtuminen. Siksi MyFitnessPal luonut Kalorilaskuri. Mutta miksi laittaa sen valikoima sovelluksia urheilua?

Juuri siksi tämä laskuri voi ottaa huomioon poltetut kalorit. Vielä parempi, sovellus voi olla yhteydessä muiden kanssa, kuten Runtastic. Ajettaessa, kalorit lisätään automaattisesti päivittäistä kalorien tavoite.

Mielenkiintoisia niille, jotka haluavat mennä eteenpäin.Muokattu 20.04.2017 klo 15h49