Kuka Your Daddy: haltioitunut simulaattorin, joka kuoppia isä ja poika

Parhaillaan kehitteillä onnistuneen Kickstarter kampanja, peli Kuka on Daddy tarjoamme ilmaisen julkisen alfa, joka tunnistaa harhainen käsite pelin.

Ensi silmäyksellä, Kuka on Daddy on videopeli, joka voi olla varsin vastenmielinen: se ei ole kovin kaunis, ja nämä kaksi merkkiä ovat animoituja melko rajoitettu tällä hetkellä. Mutta peli tarjosi ilmainen alfa-version kehittäjä, paljastaa nopeasti pelattavuus offset.

Kuka's your daddy
Otsikko on vastakkain kaksi, joka pelattavuus Epäsymmetrinen: pelaaja ottaa isä, joka on tehdä kaikkensa varmistaakseen mahdollisimman kotiinsa. Miksi? Koska toinen pelaaja on hänen vauva, kirjaimellisesti itsemurha, mikä puolestaan ​​tekee kaikkensa ottaa riskejä useiden vaaroja löytyy asunnon. Piilossa lämpimään uuniin, löytää haarukka pelata pistorasiaan, juoda valkaisuaine vielä uida rintauinti kylvyssä: Tässä muutamia tarjoamista mahdollisuuksista pelin.

Joe Williams, pelin luoja, oli ensin kehitetty käsite kääntämällä kehittäjä vitsi. Ja lopuksi, ajatus kiinnostaa keskustelukumppanit, niin paljon, että hän päätti hakea rahoitusta Kickstarter. Hän halusi nostaa summaa, vaatimaton, $ 1 500: ja se on lähes 2500 dollaria putosi hänen taskussa, lokakuussa.


Kuka on Daddy ei ole kutsumusta tulla jotain, että " rento peli 1 vastaan ​​1 "Kuten Joe Williams. Otsikossa on ollut varsin hiljainen, kunnes tulo sen alfa-version viime viikolla, mikä johti saapumista monet pelin videoita YouTubesta.

Alfa-version selvästi puuttuu loppuun ja pelata kaksi on edelleen hieman monimutkainen, yhteydet ovat hauraita. Mutta täydellisempi versio odotetaan 2016 Steam.Muokattu 12.15.2015 kello 10:02