Mehulinko: parvea 2017

Heillä on myötätuulessa ruoan ystäville terve, Mehulinko on ehdottomasti syrjäyttänyt mehustinta tai juicer. Kiusasi kone? Tutustu vinkkejä ja valikoimaan.

Pixabay juicer

Mehulingon, mikä se on?

juicer, tämä on ensisijaisesti pieni kotitalouden kohteen. "Vielä yksi! "Oletko kenties; kyllä, mutta ei muita teidän eri robotteja ja muita laitteita voi tehdä mitä hän tekee.

Nimensä, Juice Extractor voit noutaa hedelmä tai vihannes mehua. Toisin mehustimen, se hyväksyy erilaisia ​​kuvioita, ja sen uuttaminen tila tekee hyvin erilainen kuin sentrifugin. Itse asiassa, se murskaa ja sifts hedelmiä erityisen suurella nopeudella (tämä on hinta, että keskipakoisvoima erottaa massan mehu), joka luo lämpöä; kulta, pienin lämpötilan nousu on vaikutus tuhoaa useimmat vitamiinien läsnä mehua! Jolloin voit päätyä hedelmämehua ja / tai varmasti herkullisia kasviksia, mutta "inertti", kuten vitamiineja ja kivennäisaineita ovat poissa.

Mehulingon myös erottaa massan mehu; mutta hitaasti pyörivä ruuvijärjestelmä (40-60 kierrosta / minuutti), joka korvaa hedelmä tai vihannes seulalla vältetään ylikuumenemisen ja säilyttää ravitsemuksellisista ominaisuuksista mehua. Sen avulla voit tehdä erittäin terve tuoremehua, mutta ei pelkästään valmistella sorbetit, smoothiet, vihannesmehuissa ... Lyhyesti sanottuna, tämä on uusi monitoimilaite, joka yhdistää oman työsuunnitelman, ei vain juicer "luksus" ja yhden tehtävän!

Erityyppiset mehustimiin

Riippuen käytöstä ja paikka teillä omassa keittiössä, valitse mehustinta sinulle.

  • Vaaka puristimet
Nämä ovat yleisimpiä. Yhtäällä moottori, muut: evakuoinnin massan. Kahden: ruuvi poistojärjestelmä. Lastaus on ylhäältä, ja mehu kerätään ruuvi. Yksinkertainen ja monipuolinen järjestelmä! Huonona puolena: ne ovat myös bulkiest laitteita.

  • Pystysuuntainen puristimet
Kompaktimpi ne suosivat pieniä keittiö tai niille, jotka ovat jo hyvin varustettu laitteet! Nämä poistolaitteita muistuttavat sentrifugin, moottorin sijoitettu laitteen pohjaa, keräilijä kulho, jossa on kaksi lähtöä (yksi mehu, yksi massan), ja uuttojärjestelmän sijaitsee kulhoon ja joka on varustettu pyörivän harjan, joka "hunting" kuivajäämien ulostuloa kohti. Lähtö "mehu" on varustettu korkki, jonka avulla voit sekoittaa eri mehut kulhoon ennen tarjoilua.

  • Puristimet käsikirjat
Ne toimivat kova työ! Poistojärjestelmä Näiden juicers on vaakasuora tyyppi; heillä ei ole sähkömoottori mutta kampi. Ne ovat yleensä varustettu asennussarja työsuunnitelman. Plus: ne kuljettavat kaikkialla ja ovat ympäristöystävällisiä. Vähintä, et voi pusertaa minkään tuotteen, ellet ole rautanyrkki ...

Mitä tehdä juicer?

Yhteenvetona juicer voit:
  • Hedelmämehuja, luonnollisesti!
  • vihannesmehuissa tai hedelmiä kovaa ja / tai kuitumaisia, kuten porkkanaa, omenoita, selleri, vehnä ruohoa ...
  • Kasvismehu: saada tämän ennalta liottaa saksanpähkinöitä, hasselpähkinöitä, manteleita ennen niiden uuttolaitteeseen sekoittamalla säännöllisesti pienellä määrällä vettä.
  • Nektaria smoothiet ja hedelmäsoseet (ihanteellinen sorbetit) ansiosta siivilöi suurempia reikiä.
  • Lopuksi uutetaan mehua, erityisesti pieniä punaisia ​​hedelmiä (vadelmat, karhunvatukat), vapaa sellun ja siemenet, voit tehdä hyytelöitä.


Nimittäin: tuore mehu uutetaan käyttäen juicer säilyttävät vitamiineja ja kivennäisaineita kuin 12 tuntia maksimi, jos sitä säilytetään välittömästi jäähdytä läpinäkymätön, ilmatiiviiseen säiliöön (usein toimitetaan mukana). seuraava sivu > Muokattu 09.29.2017 kello 16:21