SFR 29,90 euroa laskuttaa asennuksen laatikossaan

SFR on julkistanut uuden palvelun: nyt, 29,90 euroa, teknikon tulee kotiin tilaajan liittää sen laatikkoon.

Teknikot liikkuvat 7 7 päivää Pariisissa


Koska tutkimukset sekä tiedot ARCEP, SFR tilaajille pettymyksen vaarassa useita peruutuksia. Tulos: yhtiö pyrkii tarjoamaan lisäpalveluja. Uusin löytö yritys tällä alueella on tarjota maksettu asennus laatikon. Tai pikemminkin sen yhteyden, koska nykyajan Internetin laatikko on äärimmäisen helppo asentaa: Liitä sähköverkkoon, odottaa tehdä päivityksen ja kytke kaapeli tietokoneeseen.

Palvelua tarjotaan yhteistyössä Mesdepanneurs.fr ja on tällä hetkellä saatavilla vain Pariisissa, Hauts-de-Seinen Val-de-Marne. Ehdotettu aikavälit ovat hyvin laaja: tulemiseen teknikko voidaan ajoittaa klo 8 21h 7 päivää pois 7. Huomaa, että asiakkaalla on aina mahdollisuus kytkeä oman ruutuun maksamatta kuuluisa 29,90 euroa .

La Box THD SFR (2 mega upload)

Asentaminen box: SFR hän voittaa vedon kannattavuutta?


Osa tätä palvelua voi kuitenkin olla mielenkiintoista sinkuille ja vähiten technophiles lähinnä vanhukset. 15 euroa enemmän, asiakkaat voivat hyötyä yhden tunnin koulutus käyttää hänen ruutuun. Tässä kategoriassa väestön, SFR: n strategia voi hyvinkin olla voittaa: yksi yhteyspiste, operaattori myy niiden telepalvelut ja atk-tuki antaa ulkopuolinen tarjoaja. Tämä koulutus voidaan toteuttaa lisäksi asennuksen palvelun lisäksi sitä milloin tahansa.

Kysymys on siitä, nämä palvelut tarjotaan muilla Ranskan alueilla, erityisesti maaseutukunnissa, joissa tarpeet olemassa myös. On myös mielenkiintoista tietää, onko hakemus on odottamassa sinua käynnistämisen jälkeen tällaisen palvelun vaatii ennen investointeja koulutukseen sidosryhmiä.

Katso myös:
  • SFR lisää sen punainen paketteja: 100GB 2 euroa
  • SFR lisää mobiili suunnitelmat asettamalla tarjontaa Privilege
  • Bug SFR: ylihintaa asiakkaat huolimatta poistamisesta verkkovierailujen
  • SFR muutti nimensä Altice
  • SFR: 5G 2020
Muokattu 08.25.2017 kello 16:39