Windows vie lopulta suoraan tue RAW-kuvia

Windows lopulta huolehtii RAW uudella "Camera Codec Pack 'house, täyttö, mutta vain osittain, suuri aukko valokuvataiteen kentällä.

Windowsin valokuvien katselu
Tukea RAW tiedostoja Explorerin ja Windowsin valokuvien katselu Windows Live Photo Gallery tai muita ohjelmistoja hyödyntäen Microsoft Media Foundationin puitteissa tähän asti perustuneet asennus- ja ylläpidetään Kolmantena päivänä dekooderit, kuten kamera valmistajille. Tietämättömyys tämä mahdollisuus ajaa useita valokuvaajia palaa hankkia oma tai tyytymään JPEG-muodossa ohjelmiston.

"Microsoft Camera Codec Pack" yksinkertaistaa tilannetta tuomalla yksin Windows-pohjaisia ​​työkaluja tukea RAW-muodot useilta valmistajilta ja kameroita.

RAW-tiedosto on kuin käännös osoittaa bruttovoiton kameran sensorin ennen mitään hoitoa. Se antaa paljon enemmän joustavuutta Valokuvan muokkaaminen, erityisesti väritasapainoa. Toisin JPEG on edelleen pakattuja häviötön, joka tarjoaa parempaa laatua hintaan suuremman painon.

Junan (tai kaksi) viiveen

Jos Windows vain osittain täyttää viive Mac OS X, joka tukee natiivisti RAW sitten version 10.4, käynnistettiin vuonna 2005, ei ole vain koska se vaatii vielä spontaani käyttäjän toimia, koska se ei ole asennetaan automaattisesti Windows Update, mutta erityisesti siksi, että lista tuetuista laitteista on askeleen jäljessä: ei aiemmin (ja toiseksi viimeinen) Canon, Nikon, Olympus tai Panasonic esim tuettuja . Monet omistajat Canon EOS 600D, Nikon D3100, Olympus E-P2 ja Panasonic GF2 on niiden kustannuksista.

Microsoft on kuitenkin ottanut ensimmäisen askeleen kohti vaativille valokuvaajille ja me vetoa, että toteudu tämä uusi tavoite päivittämällä nopeasti Kamera Codec Pack, joka on nyt saatavilla Windows Vista ja Windows 7, vuonna 32 64 bittiä.

Microsoft RAW Codec Pack Microsoft RAW Codec Pack

Lataa Windows Live Photo Gallery Windows.Muokattu 12.05.2016 kello 16:40