Airtame: HDMI vaihtoehtoinen avain Chromecastilla, Apple TV ja Miracastia

Airtame on nimi HDMI avaimen, joka näyttää täydellisempi vaihtoehto Google Chromecastin.

Airtame
Muoto Laitteen voi tuomita HDMI naapureita
Ilmeisesti Airtame HDMI on avain kuin monet muut, mutta toisin kuin useimmat, se ei ole pienoiskoossa laite on suunniteltu toimimaan Android televisiosta. Hanke on huomattavasti kunnianhimoisempi: se esittelee itsensä parempi vaihtoehto Google Chromecastin, Apple TV ja jopa Miracastia ja Widi standardia.

Airtame on todella langaton vastaanotin haluaa kattavampi kuin kaikki nämä ratkaisut. Kun liitetään HDMI-portin television tai monitorin ja virtansa Micro USB, se voi kopioida tietokoneen näytöllä tai lisätä ylimääräinen monitori, tietokone perustuu Windows, OS X tai Linux.

Vertailun vuoksi Chromecast ei voi jäljitellä että selaimen välilehti, Apple TV toimii vain Applen laitteiden tai ratkaisuja, ja Miracastia toimii vain uusissa tietokoneissa. Airtame on kuitenkin merkittävä ero: Toisin kaikille niille, se ei ole yhteensopiva mobiililaitteiden.

Airtame

Ristiriidassa mobiili mutta kattavampi tietokoneella


Todellisuus Airtame -asetus yli viihdettä tuottavuutta. Sitä voidaan käyttää replikoimaan näytön kolme muuta näyttöä. Voimayhtiö johon se lepää mahdollistaa myös aktivoida "julkinen Stream", useat muut tietokoneet voivat näyttää, kokoukseen tai luokka ilman projektoria ilman kameraa esimerkiksi. Ohjelmisto tukee laitteiston koodaus ja säätää asetukset (puskuri, koodausnopeuden, kuvaa / sekunti), joka perustuu lähetyksen sisältöä (kuvia, videoita, interaktiivisten ohjelmien).

Airtame Projekti on ilmestynyt 21 marraskuu 2013 lavalle Euroopan Indiegogo Crowdfunding, joukkue on Tanskan. Nykyisin noin kaksikymmentä päivää loppuun varainkeruun, hanke on ylittänyt tavoitteensa. Kuitenkin yksi voi ennakkotilata $ 90 hinta toimitus toukokuussa.

Airtame

Mennä pidemmälle
  • Tutustu Chromecast video (alla)
  • Meidän videoportaaliin
Muokattu 30/12/2013 klo 16:04