Seagate on 60 TB 3,5 tuuman SSD

Seagate paljastettiin Flash-muisti huippukokouksen SSD ennätys kapasiteetti: 60 TB pinottu yhdessä 3,5 tuuman kirjekuori. Laite on tällä hetkellä tekniikan esittely arvoa, mutta se voisi mennä tuotanto vuonna 2017 nykyisestä.

17 kentillä 3,5 tuumaa tarpeeksi nopeasti kerätä 1 Po (petatavun) tallennustilaa flash-muisti. Seagate on todellakin paljastettiin tiistaina avajaisissa flash-muistin huippukokouksen (Santa Clara, Kalifornia), prototyyppi SSD 3,5 tuuman katselu kirjaa kapasiteettia 60 TB. Liittyi SAS (Serial Attached SCSI) ja Vaikka liiketoiminnan, SSD käyttää muistipiirejä Micron allekirjoitettu (oletettavasti 3D TLC), ja pyörii yhden ohjaimen, joiden esitykset ei julkistettu.

Nämä 60TB sisältämät kirjekuoressa perinteisen kiintolevyn teoriassa tarjota suurempi tiheys kuin 2,5 tuuman SSD 16TB ilmoitti Samsung.

Sen lisäksi kapasiteetin mukaan Seagate pitää jälleen ennätyksellinen: että energiatehokkuuden 4 TB hyödyllisiä wattia kohden. Yhdysvaltain yritys, tulevaisuudessa korkean kapasiteetin SSD on tarkoitus voittaa datakeskuksen yrityksille, jotka haluavat kasvattaa tallennuskapasiteettia ilman käyttöön uusia telineet ja ilman kutsua tallennuslaitteet eri kuin ne tallentavat kuuma tiedot (yhteinen pääsy) tai kylmässä.

Seagate herättää saatavuus 2017, ilman yksityiskohtaisempia tietoja. Hinnan tästä kantaesitys epäilemättä kohtuuttoman: vertailun, 16 TB Samsung odotetaan kääntyvän noin 10 000.

Seagate SSD 60TBMuokattu 10.08.2016 klo 8:32