Eden: uusi Mobile aikoo BT yksityiskohtaisesti

Tarkentamisen jälkeen aikaa uuden edullisia BT hyvästit Neo Evasio ja paketteja, vain kuusi kuukautta viimeisen päivityksen uudistaa jälleen tuotevalikoimaansa perinteisistä suunnitelmia, nyt nimeltään "Eden".

Logo BT
Bouygues Telecom aktivoi matkalla ykköseksi asiakassuhteen tarkoitettu näitä käsitellään niille, jotka haluavat lisäkkeenä, eikä riippumaton kuluttajille, jolle tarjous B&Sinun on tarkoitus. Näin ollen lupaa yksinkertaistaa edelleen tarjonnan ja rento, myös ja erityisesti ottaen useita toimenpiteitä, joilla torjutaan ulkoisia kiusauksia:
  • 3 kuukautta ja suunnitelma muutos ei toisi enemmän uusimista.
  • Lopussa sitoumuskauden, BT kysyy tilaaja kytkeytymään uudelleen 24 kuukauden ehdottaa uutta mobiili, mutta hintaan, joka kertaa pienempi kuin uuden asiakkaan kautta myöhemmin palautusta.
  • Muuten, hinta ilmainen mobiili suunnitelma sovelletaan automaattisesti, koska terminaali on maksettu takaisin.
Kukin paketeista jää luonnollisesti tai ilman sitoumusta tai ei matkapuhelin, mutta se ei ole mahdollista sitoa 24 kuukauden ajan ilman mobiili-paketti, joka parantaa ensimmäisen palkinnon kussakin paketteja.

Hinnat ovat yleensä pienempiä, mutta yleensä kustannuksella kiintiö, jonka jälkeen virtaus Internet-yhteyden on laipoitettu 128 kbps. BT käynnistää vastineeksi "Internet-asetukset" (5, 7 ja 14 euroa 250 Mt, 1 Gt ja 2), jolla korko on päinvastoin lisääntymiseen yhdenvertainen tarjous. Jotkut tasot myös luovuttavat paikka muille, vauraampia ja siksi kalliimpia.

Lopuksi tilaajat nykyiset tarjoukset useimmiten kiinnostuneita ylläpitämään tarjouksen, jollei niiden käyttö olisi muuttunut.

Eden klassinen

Menestyminen klassinen paketti, uusi "Eden Classic" kehittyy tasaisesti. Jos hänen edeltäjänsä rikastettu rajattomasti tekstiviestejä, mukana on nyt pääsy yhteisön Wi-Fi-verkon operaattorin. Mikä yhteys Internetiin satunnaisesti. Hinnat ovat parhaimmillaan alhaisemmat, vakaa huonompi, mutta molemmilla tasoilla ovat valitettavasti kadonneet (3 ja kahdeksantoista).

BT Eden klassinen
Eden rentoutua

Uuden "Eden rentoutua" antavat väärän yksinkertaistamista esittämät toiveet BT, koska se kolme tasoa viiteen Evasio se korvaa. Eikä mikään pilata Internetin kuukausittainen kiintiö vaihtelee päivystysaika menee 500-350 megatavua alle viisitoista. Visual Voicemail, kun varattu high-end paketit, sisältyvät kuitenkin pyynnöstä. Siksi on vaikea kommentoida tariffien kehittymisestä, koska ei ole vastaavuutta. Suhteellisesti ne näyttävät kuitenkin pysyvän vakaana.

BT rentoutua Eden
Eden älypuhelin

Uuden "Eden älypuhelin" onnistuu molemmissa Neo Neo älypuhelin, säilyttäen pahin molempien: Internetin kiintiö 1 Gt ensimmäistä tuskin alhaisempia kuin toisessa. VoIP on yleistä huomiota kaikilla tasoilla, ja modeemi on nyt sisällytetty käyttöä vaan kiristys 10MB per lataus on kuitenkin todennäköistä voimassa.

BT Eden älypuhelin
Uusi valikoima paketteja "BT Eden" on saatavilla 14 päivästä lokakuuta 2011.Muokattu 27/06/2012 klo 19:23