Chrome: uusi beta plugin optimoi hallinta ja autonomia

Kuten lupasin, Google ilmoitti, että työskennellyt kulutus sen Chrome-selain uudella plugin hallintaa.

Lopulta viime kuun aikana järjestämä keskustelutilaisuus punertava, kehitystiimi vastasi useisiin kysymyksiin käyttäjiltä. Aurimas Liutikas insinööri Kromi projektin, ja totesi: " Teemme aktiivisesti töitä optimoimalla akun kun Chrome on käynnissä etualalla tai taustalla ".

Gogole kromi
Ytimessä ongelman, Google sanoo aluksi Flash Player. Yhteen sen virallisen blogeja, yhtiö sanoi, että se oli työskennellyt Adobe optimoida hallintaan itsenäisyyden läppäreissä. "Kun olet verkkosivulla Flash, keskeytämme viisaasti tietyn sisällön (esim Flash-animaatioita), jotka eivät ole keskeinen Web-sivulla, kun taas keskeinen sisältö (video, esimerkiksi) jaetaan ilman keskeytys ". Jos sivu elementti on pysäytetty, kun olet kiinnostunut, klikkaa sitä käynnistää sen.

Tämä uusi ominaisuus voidaan ohjata suoraan selaimen asetuksista. Se on integroitu uusin beta ja on tällöin käytettävissä kaikissa versioissa sovelluksen.

Kuitenkin niin, että yli Flash, liiallinen akun kulutus Chrome selittää myös selainlaajennukset jotkin käynnissä taustalla. Tommy Li, insinööri mukana kehittämässä osoittaa, että parannuksia otetaan käyttöön tulevina kuukausina.

  • Lataa Google Chrome beta

Lue myös:
  • Chrome: optimoida Google (vihdoin) muistin hallinta

Lataa Google Chrome Windowsille.Muokattu 12.05.2016 kello 11:08