Täällä voisi näyttää uuden Google Pixel

Kuten uuden sukupolven lippulaiva Pixel, Googlen on mahdollisimman huomaamattomia. Tiedot fuitent silti ja jopa annettiin videokuvaaja suunnitella 3D-malli tulevaisuuden älypuhelimen.

Kaksi laadukasta versiot Google Pixel 2


Google Pixel 2 pitäisi olla älypuhelin, vaan erilaisia ​​älypuhelimia. Laite on todennäköisesti varustettu 4,97 tuuman näyttö toimii FHD (resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä leveys-suhde on 16: 9). Se on samankokoinen kuin ensimmäinen malli pikseliä. Jopa reunat joko reunassa olisi säilytettävä. Äänijakkiin 3,5 mm olisi poistettava ja korvattava stereokaiuttimilla. Älypuhelin pitäisi toimia Snapdragon 835 siru, jonka pääasiallisena sydän olisi Clocke 2,45 GHz, on varustettu 4 Gt muistia ja 64 Gt tallennustilaa. Nämä erikoisominaisuuksia tekee tästä älypuhelin puhelimen pisimmällä markkinoille pieniä malleja. Nimi tämän tulevaisuuden älypuhelin: kuha.

Hänen vanhempi veljensä, nimeltään Taimen, tulee varustaa näytön 5,99 tuuman OLED valmistamia LG. Reuna on kapeampi kuin Walleye, suurin tallennustilaa on 128 Gt ja RAM vielä 4 Gt. Se olisi vain yksi kamera takana dual LED.

google Pixel

Epävirallinen video on jo verkossa


Kaikki tämä tieto mahdollisti videokuvaaja erikoistunut 3D-malleja Älypuhelinten suunnitella video, jossa näytetään, mitä tulevaisuus voisi näyttää Googlen Pixel 2. Under pseudo käsite Creator, Hän on julkaissut kymmeniä videoita älypuhelimissa, jotka ovat ilman muodollista esityksiä.

Hänen uusin luomus osoittaa siis puhelimen sormenjälkitunnistin, terveydenhuollon logo "G" selässä ja viivainta kaksi nappia. Puhelin on esitetty neljä väriä: tummansininen, harmaa, punainen ja oranssi.  • Pixel 2: 4K näyttö, Android ja Snapdragon 835 8?
  • Google peruuttaa Pixel XL 2 "muskie" entistä enemmän suuria älypuhelin
  • Google Pixel 2: kolmasosa malli nimeltä Taimen?
  • Google tarjoaa uuden näyttöpikselin sen älypuhelimet
  • Googlen seuraavaan pikselin näytön kanssa kaarevat reunat?
  • Google Pixel XL paljastuu jälleen Geekbench
  • Pixel: Google julkistaa kaksi high-end älypuhelimiin
  • Huawei on kieltäytynyt tuottaa Google Pixel
Muokattu 07.07.2017 klo 16h58