Seuraavana Nexus epäilemättä HTC

Sillä sen linjan Nexus laitteita, Google vielä kerran lähestyi HTC kanssa kolmivuotisen sopimuksen.


Sen Nexus, Google on käyttänyt monipuolistaa valmistuskumppaneita. Vuosien mittaan yhtiö on allekirjoittanut HTC, Samsung, Motorola, Asus, LG ja Huawei. Mutta strategioita ympärillä tällä alueella ovat paljon huomiota ja useita vuosia joitakin spekuloida muutos tulossa.

Tällä kertaa erikoistunut blogit kertoa, että Google on jälleen kääntynyt HTC ja varmistaa kumppanuuden kolme vuotta. Aiemmin huhuja oli raportoinut lähentymistä HTC mutta ei pitkään. Muistutettakoon, HTC oli jo suunniteltu ensimmäinen malli julkaistiin tammikuussa 2010 ja kutsui Nexus One. Valmistaja tuottaa myös Nexus 9 ilmoitti vuoden 2014 lokakuusta.

Älypuhelimen teollisuus, HTC on vaikeuksia löytää paikkansa kilpailu Samsungin ja LG. Mobile World Congress, valmistaja on erityisesti korostanut virtuaalitodellisuus kuuloke Tällainen kumppanuus voisi tarjota jonkin verran vakautta.

android kielto gb

Lisäksi se voisi olla mahdollisuus Google kontrolloida enemmän todellista laitteisto. Jo jonkin aikaa, itse asiassa näyttää siltä, ​​että Kalifornian yritys pyrkii paremmin voittaa vastaan ​​huippumalleja Apple. Google plancherait lisäksi oma sirujen suunnittelussa. Jotkut uskovat jopa, että Android voi muuttua oma järjestelmä voidaan paremmin hallita päivityksiä.

Seuraavana terminaali Nexus pitäisi paljastetaan konferenssissa I / O, joka pidetään 18.-20 toukokuussa.

lataa:
  • HTC Sync
  • Android-tiedostonsiirto
Muokattu 10.03.2016 klo 6:54