Mastodon: uusi sosiaalinen verkosto, vapaa ja ilman mainoksia

Kun maailma sosiaalisten verkostojen, on tulokas: Mastodon. Se aiheutti kohua internetissä huhtikuussa 2017 ja hyvästä syystä: se voisi tulla vaihtoehtoinen Twitteriin, että ei pitäisi arvostaa sosiaalinen verkosto pieni lintu, joka on jo kamppailee vakuuttaa uusia käyttäjiä ja lujittaa kasvua. Mastodon on iso argumentteja hänelle, joka alkaa hänen puolellaan 100% vapaa.

Se mikä sai etukäteen charmia Mastodon, joka sai yli 40 000 käyttäjää vain päiviä. Paitsi Mastodon näyttää oppinut Twitter virheitä yksinkertaisesti poistaa ne.

  • Top 20 suurimmista sosiaalisten verkostojen

Mastodon: Free, vapaan ja avoimen lähdekoodin


Open Source -yhteisön jo suitsukkeet sosiaalisen verkoston luoma Eugen Rochko sen hajautettua puoli: missä Facebook ja Twitter keskittyvät kaikki omia palvelimia (joskus aiheuttaa maailmanlaajuisen epäonnistumisia), Mastodon soittaa tietyissä tapauksissa (lue "palvelimet"), joka jokainen voi luoda helposti ja ilmaiseksi, ja löydät listan. Mastodon riippuu siksi kukaan: sen koodi on avoimen lähdekoodin ja API on jo saatavilla niille, jotka haluavat kehittää kolmannen osapuolen sovelluksia käyttää.

mastodontti
Kuten Twitter tai Facebook, Mastodon on ilmainen. Se kuitenkin haluaa tuhota sanonnan, että Internet " jos se on ilmainen se sinulle tuotteen "Ei mainoksia tai tiedonkeruun (mahdollista, koska hajauttamiseen palvelimet). Jokainen voi luoda oman yhteisö on kuitenkin se etu, ei välttämättä ole suljettu kehä: kaikissa tapauksissa kommunikoida.

Pidemmät viestit ja erittäin lisäasetukset


Mastodon iskee rajusti vasten Twitter viestit pian: kun Twitterin käyttäjiä on rajoitettu 140 merkkiä rajoittaa kohtuuttoman alhainen, on Mastodon, viestejä enintään 500 merkkiä. Tarpeeksi hyvin puhua ilman jalkakäytävät.

On sitä paitsi ole algoritmi, joka hallitsee näytön viestien: ainoa aikajanalla soittaa. Ja yksityisyyden puolelle, käyttäjiä palvellaan, monia vaihtoehtoja lähettää vain silloin, kun haluamme ja tämä jokaisen viestin.

Kysymys on siitä, Mastodon on menestys, että sen käyttäjät jo lainata, tai jos se osoittautuu vain jälleen yksi kokemus ei selviä jättiläisiä Twitter ja Facebook. Voit tehdä oman mielen ilmentymä Mastodon!

  • Twitter: lovia ei lasketa 140 merkkiä
  • Twitter: kaksi uutta johtajaa jättää
  • Facebook: painike "Hei" tulla dating site?
  • Data selfie: Täällä kaikki Facebook tietää sinusta
Muokattu 06.04.2017 kello 17:37