Norton Identity Safe: vapaa varastointi salasanoja pilvessä

Kustantaja Norton turvallisuus on tarjota internetin käyttäjille ja liikkuvien käyttäjien ilmainen apuohjelma nimeltä Identity Safe. Näin voit tallentaa käyttäjän salasanat pilvessä ja automaattisesti täyttää lomakkeita Webissä, ja mobiililaitteissa, joihin se on asennettu.

Norton Identity Safe toimii ladattujen jossa lukitaan ja salattuja käyttäjätunnukset, salasanat ja muut tiedot käyttäjälle. Koko on suojattu kaksi salasanaa: yksi Norton-tiliä, ja toinen, erilainen, että teline itse. Kun asennettu Mac, PC, älypuhelin tai iOS tai Android tabletti, ohjelmisto hallinnoi salasanoja syötetty verkkosivuilla ja muissa palveluissa käyttäjän, niin että tämä ei tarvitse kirjoittaa niitä joka kerta, ja samalla suojella niitä.

Norton Identity Safe
Norton Identity Safe selittää pyrkii tekemään elämästä helpompaa käyttäjille, joilla on vaikeuksia mieleensä monia salasanoja, jotka usein periksi hellittää kuin sama kaikkialla, tai yksinkertaistaa vaarallisesti, joten ne on helppo pyöreitä. Jos kustantaja lisää, että kaikki tiedot sen palvelinten salattu olemme kuitenkin kuvitella, että jotkut käyttäjät eivät ota riskiä tallentamalla kaiken yhteen paikkaan.

Vapaa, tämä apuohjelma voi varjostaa toinen ohjelmisto, 1Password, joka tarjoaa samaa palvelua, mutta maksettu - 50 $. Norton Identity Safe on ladattavissa verkkosivuilla julkaisijan sekä Applen App Storesta ja Google Playsta.Muokattu 11/07/2012 klo 16:28