Viisi USB Audio DAC digitaalista musiikkia

Micromega MyDAC

On melko harvinaista maailmassa korkean teknologian korostettava: Micromega on ranskalainen yhtiö. Kyllä Mosieur! Nyt se ei edes aikaa eilen lopusta kaksikymppisenä. Vuonna 2007 Micromega tuli johdolla Didier Hamdi läpi Audin kokonaisuus: se on sitten, että alkaa monipuolistaminen laitteiden, erityisesti DAC, ja MyDAC julkaistiin vuonna 2011.

Micromega 1

Esittely-yksikön


Tämä on suurin asia meidän valinta, mutta myös lähes pienintäkään. Kyllä, MyDAC on muovia, ja muovista, joka ei oikeastaan ​​halua. Ehkä on se väri, emme tiedä, jos se on luonnostaan ​​valkoinen tai jos se on materiaali, joka on kellastunut. Tämän jälkeen huonon vaikutelman, joka on edelleen kestää jokaisella manipulointi lähteistä säädintä Edestä MyDAC on hyvin vakava laite. Se on jo nähtävissä sen yhteys: USB 2.0 asynkroninen luokka, optinen ääni (Toslink) ja koaksiaalinen, ja RCA analoginen lähtö. Virtalähde on integroitu koteloon, mutta toisin kuin Arcam DAC, The MyDAC ei saa virtaa USB.

Micromega 3 Micromega 2
Ja mitä Micromega ei ole laittanut viimeistelyssä asiaansa, hän näyttää ovat ottaneet komponentteja. DAC CS4351 Cirrus Logic, USB-ohjain XMOS US1210, lähetin-S / PDIF Wolfson WM8804, ja erityisesti kahta eri isäntä kellot 22,5792 MHz ja 24,5760 MHz useita 44,1 kHz: n ja 48 kHz: n. Mitä toimittaa kaunis tekniset tiedot, kuten enintään näytteenotto 192 kHz 24 bittiä, on hyvin laaja taajuusvaste 5 Hz 100 kHz (vain 0,2 dB: n vaihtelu), signaali / kohina edellä 110 dB tai värinää S / PDIF alle 50 ps. Ei Kuuloke kuitenkin intiimi kuuntelu harrastajat ostaa Myzik samalta valmistajalta.

Micromega 4

asennus


Jos et halua soittaa kappaleita 192 kHz / 24-bittinen, voit pysyä USB luokka 1 (oletus asento pienen kytkimen takana). Ja se ei ole huonompi, koska 2,0 tila vaatii, sillä Arcam PRPP muuta samanlainen USB-piirisarja, asentaa erityisiä ohjaimia. Ensimmäinen versio 1.22, sitten firmware-päivityksen, vihdoin asentaa uusimman version, 1,56. Kaikki on hyvin selitetty Support osassa, mutta silti mieluummin tulppa merkki & pelata U-Sabre tai Aune.

asentaa MyDACasentaa myDAc2asentaa myDAc3asentaa myDAc4asentaa myDAc5© Clubic.comLe sivusto Micromega hyvin kuvailee menettelyä, onneksi. © Clubic.comIl on ensin asennettava versio 1.22 kuljettajien. © Clubic.comWindows paniikkia, mutta se ei ole vakavaa. © Clubic.comOn voi jatkaa päivittää firmware. © Clubic.comEt valmistuessaan asentaa v1.56 kuljettajia.

äänenlaatu


Kuten muidenkin DAC testattiin tässä kansioon, MyDAC aiheuttaa merkittävän parannuksen äänen tekee suhteessa meidän integroitu säädin. Tilavuus vahvistuksen tulos, mutta myös parempi irtoaminen ääniä, joista jälkimmäinen on määritelty paremmin. On kuitenkin vaikeaa todella ymmärtää kaikki vivahteet, jotka erottavat teoriassa tämä laite U-Saber (paitsi tietysti lukemisen tiedostoja 192 kHz / 24 bit).

Kaksoissokkojärjestelmän testi MP3 ja FLAC antoi mitään tyydyttävää, ja laite osoittautui oikukas aikana eri yhteyksissä / katkeamisien ja aktivoinnit / deaktivoitumissarjan laitteeseen. Toisin sanoen, huolimatta houkutteleva tekniset tiedot, meillä on varsin houkutusta suositella Cambridge Audio, 40 € enemmän.

Verrattuna sisäisen DAC meidän Onkyo vahvistin, The MyDAC tuntuu tuo hieman erilaisia, mutta se ei ole helppo havaita, siksi tuskin vakuuttava.

Käsityksemme

Jos sähköinen kaavio ja MyDAC äänen muotoilu vaikuttaa täysin suoritettu, Micromega laite ei ilahduttaa meitä enemmän. Ensimmäinen, 250 €, on arvioitu, että maaliin pitäisi olla varovainen kuin mitä tässä on ehdotettu. Saat tarkoitus elementti mahtuvat Hi-Fi-järjestelmä, se on vähän paikalla. Sitten MyDAC oli erittäin oikukas Testasimme: usein huonosti tunnistettu laite jouduttiin irti uudelleen. Lopuksi tiukasti sonically, jos MyDAC menee hyvin tasapainoinen qu'Arcam, voimakkaampi kuin U-Sabre, se ei muuta radikaalisti tilannetta. Kuka Etsi digitaalista tuloa ja tilassa 192 tässä hintaluokassa, suosittelemme auliimmin DacMagic 100 Cambridge Audio.

Micromega MyDAC

Mitä enemmän + Hyvät lähtötaso - melu ilmanvaihto + kaksi digitaalista tuloa + toistaminen 192 + integroitu virtalähde - Double horlogeLes poistot Ei Helmets- halpa hinta- viimeistely lähtö asennus - capricieux2.5Sonorité käyttäytyminenLiittimetviimeistelyLaatu / hinta-suhde < edellinen seuraava sivu > Muokattu 2.03.2016 klo 16:04