Asus Fone Pad: tabletti 7 tuumaa, joka puhelin

Jälkeen Padfone, älypuhelin, joka muuttuu tabletti, Asus eikö hän voisi aloittaa Fone Pad? Te ymmärrätte tämän 7-tuumainen tabletti voidaan myös soittaa puheluita. Käsite, joka asetamme koetukselle.

Tabletti Asus Fone Pad ME371MG 16GB - Valkoinen (klooni)
Asus Fone Pad
tärkeimmät ominaisuudet
käyttöjärjestelmäAndroid 4.1.2
Suorittimen / nopeusCPU: Intel Atom Z2420 1.2GHz
GPU: PowerVR SGX540
Muisti / autotalliSisäinen muisti 16GB
RAM 1 Gt
Micro SD-korttipaikka
Screen teknologia ja määritelmänäyttö 7" LCD 1280x800 pikseliä
kameraWebcam 1,2 megapikselin
GPSkyllä
FM-radioei
akku4270 mAh
mitat 196,4 x 120,1 x 10,4 mm
paino316 grammaa


Suunnittelu ja ergonomia


Tabletin 200 euroa, Fone Pad on melko mukava loppuun, ja jopa enemmän kuin hänen pikkusiskonsa ilman puhelin, muistion. Alumiininen selkä on mukava ja tarjoaa hyvän otteen ja osa irrotettava pehmeä muovi, tarjoaa pääsyn SD- ja SIM-korttipaikkaa.Julkisivu ominaisuuksia epätavallinen elementti tabletti: kuuloketta, sillä puhelinpalvelut sitten. Webbikamera, yhtäkkiä, on siirtynyt oikealle. Ei fyysinen painike tai kosketa: ainoa näppäimet sijaitsevat reunalla, melkein taakse tabletin, kuten Nexus 7.

asus Fonepadasus Fonepadasus Fonepadasus Fonepadasus Fonepadasus Fonepadasus Fonepadasus Fonepad© Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad © Clubic.comAsus Fonepad

Toinen yhteinen piste on puute kameran takana tabletin. Ole varma meidän liikkua, mutta se voi auttaa joissakin tapauksissa. Se tekee ilman täällä.

Klo 316 grammaa, Fone Pad on huomattavasti kevyempi kuin Nexus 7, ja erittäin mukava käsitellä. Käyttö puhelimen toimintoa käsi on edelleen melko outoa, mutta hylly on riittävän kapea, jotta se.

komponentit


Fone Pad integroi kerran ei satu, Intel Atom Z2420 prosessori kellotti at 1.2GHz, yhden sydämen, mutta johtaja Hyperthreading. Graafisen tarjoaa PowerVR SGX 540, jälleen yksinkertainen sydän.

Asus Fone Pad CPUAsus Fone Pad CPU

Kuten usein Asus, tabletin näyttö on hyvä laatu: 7 tuuman IPS paneeli määritelmä 1280x720 pikseliä. Se ei ole yksi uuden sukupolven Nexus 7, mutta se on edelleen suurelta osin kyseessä on 7-tuumainen tabletti.

Myös merkittävä: varastointi. 16GB Nexus 7, kun sisäinen tietokanta tekee on vain 8, erityisesti Micro SD-korttipaikka, myös puuttuu Nexus voi pidentää sitä. RAM puolella, se on gigatavun. Classic.

Ei NPC niin, mutta silti löytyi 1,3 megapikselin webbikamera / 720p, yhteisiä piirteitä tämän tabletin.

Tulemme tärkein ominaisuus Fone Pad: kun läsnä on 3G + piiri yhteensopiva HSPA + (teoreettinen suoritusteho jopa 21 Mbps). Tabletti on myös Wi-Fi-järjestelmä tukee b / g / n, Bluetooth 3.0-siru ja GPS-siru.

OS ja käyttöliittymä


Asus Fone Pad tarjoaa version 4.1.2 Android, mikä on sääli, sillä siitä puuttuu joitakin lisätoimintoja kuten usean tilin hallinnan ja widgetit lukitusnäytöllä. Käyttöjärjestelmä on kuitenkin mukana joidenkin muokkaukset hyötyä useimmille, mutta eivät muuttaa olennaisesti Android kokemus: se on enimmäkseen sovelluksia ja muita widgetejä.

Asus Fone Pad kuvakaappauksiaAsus Fone Pad kuvakaappauksia

Huomaa myös läsnäolon pop-up versioita joidenkin sovellusten, kuten laskin, kalenteri tai sähköpostiohjelman. Se voi olla, mutta olisimme toivoneet kaksinkertainen ikkuna tilaan kuin Galaxy Note 8.0.

jotkut lokalisointi kysymyksiä myös huomattava virtuaalisen näppäimistön, kuten otsikot, kuten tutkimus-, joskus täynnä avaimet. Arvostamme kuitenkin rivin suoraan saataville numeroita.

Asus Fone Pad kuvakaappauksia

puhelinliikenne


Puhelimet kerros Fone Pad on verrattavissa älypuhelin: puhelun laatu on kunnollinen, mutta ote on selvästi ongelma. Ottaa tabletin korvaan ei ole aivan kaikkein käytännöllisin: hieman naurettava se näyttää toisaalta se ei ole harvinaista saada asemoida tabletti "tavoite" kuulokkeen kunnolla. Lyhyesti, käyttää edullisesti HF.

Asus Fone Pad kuvakaappauksiaAsus Fone Pad puhelinliikenteen

Äänenlaatu on tyydyttävä, mutta mikrofoni hieman ongelmia meluisissa ympäristöissä.

Internet ja multimedia


Fone Pad avulla voit surffata mukavasti: mitään ratkaisevaa eroa kokemus Nexus 7 tekstit ovat luettavissa, vieritys sivuja ja zoomaa ilman koukkuja ja JavaScript suorituskyky on verrattavissa siihen, mitä löytyy useimmat tablettia 7 tuumaa.

Asus Fone Pad kuvakaappauksiaAsus Fone Pad kuvakaappauksia

Videoharrastajat myös tyytyväinen tabletin lukemiseen turvallisesti MKV HD, mutta varokaa: toimitukseen lukija ei dekoodaa AC3 ääniraitoja. Vaihtoehtoisen pelaaja kuten MX-soitin sitä vastoin ei ole ongelma.

Asus Fone Pad kuvakaappauksia

Jos kuulokkeet näytti meille tyydyttävä, pieni monokaiutin takana tabletin ole ihme. On käynyt yhä tarpeeksi tehokas auttamaan.

Entä pelejä? Atomin suorituskyky on OK, mutta alle voi tarjota tällaisen tabletin avulla neliytiminen Mediatek (random ... Asus muistion saman tai Acer Iconia A1). Se pysyy nesteen useimmissa peleissä, mutta kaikkein ahne (Real Racing 3 tuskin erityisesti), mutta joitakin satunnaisia ​​ruokavalio tippaa. lisätietoja, että jotkut pelit ovat ristiriidassa prosessorin: se on ATM: n tapauksessa tai Max Payne.

Asus Fone Pad kuvakaappauksia

esitykset


Mitata suorituskykyä Asus Fone Pad Olemme toimittanut useita testejä, tehdään uusimman version Android tabletin ajoitettu testin aikana, eli version 4.1.2 .

Benchmark: 276-3210Benchmark: 276-3200Benchmark: 276-3204© Clubic.comBenchmark: 276-3210 © Clubic.comBenchmark: 276-3200 © Clubic.comBenchmark: 276-3204

Tulokset saadaan Fone Pad ovat linjassa muiden lähtötason tabletteja, toisin sanoen aika keskimäärin, jopa lovi alapuolella tabletit alle Mediatek SoC quad ydintä. Se ei välttämättä tarkoita arkikäyttöön, joka on edelleen varsin mukava, mutta yhden prosessorin ydin tabletin osoittaa selvästi rajansa kaikkein intensiivisen testauksen.

autonomia


Arvioida riippumattomuuden video Asus Fone Pad, luemme 720p silmukka kunnes tabletti sukupuuttoon. Kirkkaus on asetettu enintään 50%, aktivoi Wi-Fi ja Bluetooth pois käytöstä.

Asus Fone Pad: tabletti 7 tuumaa, joka puhelin

Fone Pad ylittää 6 tuntia käyttöaikaa näissä olosuhteissa: se on alle Mini iPad tai Nexus 7, mutta suorituskyky on edelleen aivan oikein verrattuna muihin Android-tablettien ja huomattavasti korkeampi kuin Galaxy Huomautus 8.0.

johtopäätös


Asus Fone Pad vaikea vakuuttamaan meidät tehokkuutta tabletin puhelin kädessä, mutta voi ainakin olla pieni 7-tuumainen tabletti, joka on varustettu 3G-yhteys on noin 200 euroa. Lisäksi pinta on enemmän kuin oikea, hyvä laatu näytön ja laajennettavissa tallennuskapasiteetti, toisin kuin Yhteys 7, myös Asus. Kuitenkin valinta Intel Atom yksittäinen ydin voi olla hieman tiukka viimeisimmän pelejä. Hyvä tabletti kuitenkin.

Asus Fone Pad

Useimmat A + 3G tabletti 200 euroa + näytön laatu + Hyvä 3D-suorituskykyä finitionLes poistot moyennes- Puhelimet inconfortable- Jotkut incompatibilités3Finitionergonomiaverkkomultimediaautonomia

Muokattu 09.26.2017 kello 16:57