Testaa MSI GE620: pois kilpailusta …

Laptop MSI Megabook GE620-017FRTarkennus: tämä GE620 MSI pitäisi näy tässä vertailussa. Siitä yksinkertaisesta syystä, että tämä kannettava tietokone on liian kallista sisällytetään. Kuitenkin päätimme pitää näyttää, mitä ansaitsemme maksamaan hieman enemmän sellissään ... tai ei!

esittely

MSI GE620
tekniset tiedot
Ref. oikea016FR
Screen - Määritelmä15.6" tuuman WXGA
1366 x 768 pikseliä
suoritinIntel Core i7-2630QM 2,0 GHz (2,9 GHz TB)
Lukumäärä4 Hyper
muisti2 x 4 Gt DDR3 1333 MHz
näytönohjain
NVIDIA GeForce GT 540M
varastointi750 GB 5400 RPM
Hitachi Travelstar 5K750
Wi-Fi802.11 b / g / n (AR9285)
Bluetooth2.1 + EDR
card ReaderxD, SDXC, muistikortit, MS, MS PRO, MMC
PC-liitäntä1 USB 2.0, 2 USB 3.0, Gigabit Ethernet
Liittimet A / V-HDMI, VGA, kuulokkeet, mikrofoni
webbikamera1.3 Mpix
näppäimistö103 chiclet avaimet numeronäppäimistö
ohjauslevy74 x 44 mm, 2 painiketta
OSWindows 7 Home Premium 64-bit
takuu2 vuotta
akku6 solua 4718 mAh
mitat383 x 250 x 32,3 (37,6) mm
Paino (akun kanssa)
2,58 kg
MSI julkisti on jo 5 kuukautta, GE620 kannettava on 15,6 tuuman muodossa. Pukeutunut harmaa, se käyttää huonolaatuista muovia, kun laite ei välttämättä huokuu laatua. Saranat tukevat näytön, esimerkiksi, ovat muovia ja on vaikea väittää, että niiden toiminta ei heikkene ajan myötä. Jos rungon on taipumus säilyttää jälkiä, pinta, joka on käsituelta ja näppäimistö näyttää torniin sen paljon vähemmän herkkä.

MSI GE620
Kaiken ulkoasua tämän laptop on varsin järkevää, mikä saattaa yllättää, sillä akselilla gamer ottanut MSI joitakin muita näkökohtia, palaamme. Se on joka tapauksessa kaukana aggressiivinen suunnitella joitakin malleja tuotemerkin.

MSI GE620
Mitat Tämän kannettavan ovat korkea keskimääräinen tässä vertailussa, etenkin sen leveys ja paksuus. paino puolella, vähän siellä se ylittää 2,5 kg tanko, joka antaa sen korkeus Toshiba L755 ja HP ​​dv6 eli jälleen keskialueen. Olkaamme mainita lopuksi näytön tämän kannettavan, kirkkaus ja kontrasti ovat melko hyvä, parempi kuin useimmat muut kannettavat tähän ratsia (vain kaksi Dell mallit sisältävät vertailun).

Komponentit, välineet

Jos ulkonäkö tämä kannettava ei eroa muista malleista Tämän vertailun taso komponenteista, se on toinen juttu. Todellakin, MSI perustelee hinta 950 euroa läsnäolo Core i7-2630QM hänen kone, neliydinprosessoriin paljon tehokkaampia paperille, Core i5-2410M ja Core i3-2310M jotka antavat muut kannettavat tietokoneet. Tulemme näkemään, miten tämä prosessori antaa etua GE620.

näytönohjain puoli on kuitenkin MSI kannettava erottuu ei välttämättä kilpaile GeForce GT 540M, joka löytyy myös Aspire 4830TG Acer. Lähes 300 euroa enemmän kuin Acer, yksi voisi odottaa enemmän ...

Muilta kuitenkin olemassa muutamia valituksia tehdä. Ehkä MSI voisi hän valita Bluetooth-moduuli 3,0 eikä 2,1 ja kiintolevyn käydessä 7200 rpm. Siinä kaikki ... Itse löydämme PC: lle 8 Gt RAM-muistia (luku joka on mielestämme enemmän markkinointikikka kuin aidosti hyödyllinen elementti), 750 Gt, langaton siru -Fi 802.11n, täysi muistikortinlukija ja akun kapasiteetti on mukava (mutta ei enempää) on 4718 mAh.

MSI GE620 MSI GE620
Sivulla oleva liitännät ei ole huono myöskään, kaksi USB 3.0-porttia ja kolmatta USB 2.0, HDMI-ulostulo ja yksi toinen VGA-muodossa ja lopulta perinteinen äänen tulo ja lähtö. Juuri voi tehdä kritisoimme puute eSATA.

Audio, joka varustaa GE620 on varsin mielenkiintoinen, sillä neljä kaiutinta! Väistämättä se hyödyttää MSI, vaikka Dell XPS 15 näyttää leikata ylitse basso selvempi ja määritellä paremmin. Mitä webbikamera joukkue tällä kannettava riittää parhaimmillaan. Kuvat ovat valoisia ja hyvin määritelty, mutta ovat hieman liian vastakkain oletuksena, joka voidaan korjata helposti asetuksia ohjelmiston edellyttäen, Arcsoft Webcam Companion.

MSI webbikamera

ergonomia

Saavuttamatta erittäin hyvä ergonomia tarjoaman Asus The GE620 on edelleen hyvin miellyttävä käyttää. Näppäimistössä ensinnäkin koostuu avaimet riittävän suuri, lukuun ottamatta "Enter" -näppäintä, korkeus on liian alhainen. Tämän seurauksena meillä päätyvät usein painamalla tähti sijaan tulla. Itse asiassa, MSI ei ole käyttänyt tikin että Asus oli vähentää numeronäppäimillä saada tilaa. Kursorinäppäimillä ovat niiden riittävän korkea ja leveä.

Klo oikoteitä, MSI on ollut hyvin antelias sekä yhteisen elementin toimintonäppäimen (näyttö, käyttöön tai pois käytöstä ohjauslevy, kamera, Wi-Fi ja Bluetooth, valmiustilassa tai täytäntöönpanoa Turbo akku + -tilassa MSI), äänenvoimakkuuden säätö ja kirkkautta suuntaan painikkeita, vaan myös viisi pikavalintojen läsnä näytön näppäimistön yläpuolella.

MSI GE620 MSI GE620
Nämä toimivat avata optisen aseman kelkan (sillä ei ole painike), päälle tai pois ruudulta, avattava Power Management työkalua, katso "S-Bar" MSI (katso alla) tai jopa antaa tiettyjä näyttötilan elokuva Pro (lisää kyllästetyllä värejä, parempi kontrasti). Viimeinen erä muistion tätä näppäimistöä, läsnäolo avaimet kirjoituksia omistettu pelaajille. Josta tulikin GE620 se ei ole aivan yksinkertaista toimistokäyttöön ...

MSI GE620 MSI GE620
Suhteen ohjauslevy nyt, ymmärrämme sen mukava korkeus, vertikaalinen ja horisontaalinen työntölaite, ja liukuu suhteellisen miellyttävä se tarjoaa. Näyttää kuitenkin siltä, ​​liian vähän leveä teemme kaikki ansaitsevat kiitosta. Kosketuslevy voidaan poistaa käytöstä tätä avainta edellä osoitinlaitteen, koskettamalla että päällekkäisyys jo pikavalinta näppäimistö. Huolimatta paikannus, emme ole koskaan toiminut virheellisesti, että avain. Serendipity? Mitä tulee kaksi painiketta alle ohjauslevy, ne ovat jäykkiä, mutta kärsivät korkeus liian pieni meidän makuun.

MSI GE620 MSI GE620
Mitä ohjelmisto tarjoaa MSI, löydämme Webcam Companion, joka käsittelee videon kaappaamiseen, hyvin suunniteltu kuvankatseluohjelma, visuaalisesti houkutteleva, mutta ei todella hyödyllinen (Easy Viewe), Cinema Pro, joka säätää värejä, kontrastia ja kirkkautta näytön mukauttaa parasta käyttää videota, ääntä asetukset moduuli neljästä kaiuttimista GE620 ja akun kalibrointi: tämä ohjelmisto suorittaa useita lataus- ja optimoimiseksi toiminnan akun mutta älä odota ihmeitä häneltä.


S-Bar
Lopuksi, huomaa läsnäolo kuuluisan "S-Bar", joka aktivoi painikkeet näytön alapuolella vaan pitkälti tarjota oikoteitä jo näppäimistöllä. Lopuksi Easy Face on paljon hyötyä, koska sen avulla voit avata Windows-istunto asettamalla juuri kohtaamaan webbikamera. Laite on erittäin tehokas ja reagoiva, paljon enemmän kuin Asus, joka on samanlainen toiminto.

MSI Helppo Face

esitykset

suorituslaskuria
Mikä antaa tämän kannettavan kilpailijoiden? Mitkä ovat sen suoriutuneet raaka tietojenkäsittely, 3D-näytön, kulutus ja autonomia? Siellä on salattu ja verrataan tuloksia seuraavilla sivuilla:
  • synteettiset testit
  • käytännön testejä

Käsityksemme

Päätelläkseen meidän on pidettävä mielessä, että tämä kannettava tietokone voidaan sijoittaa tasavertaisesti muiden mallien, koska sen huomattavasti korkeamman hinnan. Julkaisi tässä yhteydessä siis GE620 on hyvä kone, jossa nopean prosessorin, mielenkiintoinen ergonomia (vaikka kosketuslevy on liian pieni), täydellinen laitteet. Pahoittelut sijaitsevat asiassa autonomiaa (vain 3 tuntia), materiaalien valintaan ja graafisen osan varmasti tyydyttävä, mutta riittämätön tähän hintaan mielestämme.

MSI GE620

Mitä enemmän + erittäin nopea prosessori + laitteet / näyttö + Suorituskyky généralesLes poistot hinta- Autonomy réduite- Touchpad liian étriqué2.5PerformancesautonomiaErgonomia / Finishhinta paikannus

Muokattu 11/07/2012 klo 11:42