SSD: Samsung nousee 32TB 2,5 tuumaa

Samsung on onnistunut kaksinkertaistamaan tiheys SSD ennätyksellisen kapasiteettia hän esitteli aiemmin tänä vuonna. Hän sanoi nyt valmis markkinoille ajaa 32 TB 2,5 tuuman muodossa.

Samsung on voittanut vaiheessa kilpailussa tiheys flash-muisti julkistamalla maaliskuussa 16 TB SSD 2,5 tuuman muodossa. Tällä viikolla hän sanoo onnistui kaksinkertaistamaan johtoon, ja paljastaa klo Flash-muisti huippukokouksen (Santa Clara, CA), SSD, joka menee tällä kertaa 32 TB, edelleen 2,5 tuuman kirjekuori. Se kokoontuu samaan aikaan Seagate, joka esitetään samalla tapahtuman 60TB SSD, mutta 3,5-tuumainen.

Korean valtiot ovat onnistuneet kaksinkertaistamaan tiheyttä sen SSD ennakoilla ympäri 3D NAND (V sanottu NAND Samsung). Tässä se avaa neljännen sukupolven muisti, mikä lisää 64 kerrosta vastaan ​​48 edellisen, kasvua noin 30%. Tämä uusi flash mahdollistaa sirujen suunnittelu 64 gigatavua kuolla, yksittäisten esityksiä luokkaa 800 Mb / s, sanoi Samsung lausunnossaan.

  • SSD: juoksusta 3D NAND käynnistyy

Samsung on niin pinottu 16 näistä kuolee, muodostamiseksi sirut 1TB, ja yhdessä 32 näiden pelimerkit PCB kehittämään SSD 32TB. tarkka luonne siihen liittyvän ohjaimen ja suorituskyky ei ole esitetty. SSD antaa SAS rajapinta 12 Gb / s ja on kuori 12 mm paksu.

Jos se on tällä hetkellä vain tekniikan esittely, merkki ilmoittaa, että se alkaa markkinoida neljännen sukupolven tuotteita perustuu sen V-NAND viimeisellä neljänneksellä, mikä olisi edistää kasvua vapaata kapasiteettia kuluttajien SSD markkinoilla.

Ennätys tiheydet kuin näkyy tässä artikkelissa pysyvät niille säilyttää ja ammatti, koska kohtuuttomia hintoja. 2,5 tuuman SSD 16TB esitteli aiemmin tänä vuonna, esimerkiksi liittyy hintaa noin 10000 dollaria.

Samsung SSD 32TBMuokattu 11.08.2016 kello 14:44