Asus Chromeboxia: tietokone käyttövalmis $ 180

Tämä ei ole suora kilpailija Intel NUC huolimatta esiintymisiä, mutta Chromeboxia. Asus todella lanseeraa uuden miniatyyri atk-pohjainen Chrome OS lisäksi hänen viime VivoPC Windows.

asus Chromeboxia
Asus Chromebox on uusi miniatyyri tietokone, joka on etuna yhdistämällä alhainen hinta Chrome tietokoneita hyvin vähäiseen kulutukseen Haswell prosessorit Ultrabook. Kuka sanoo alhainen kulutus sanoi miedolla lämmöllä ja kertoi mahdollisuus viettää fani: kone vain passiivinen jäähdytys ja vailla kiintolevyn ja siten mitään mekaanista osaa, on täysin äänetön.

Teknisiä muuten samanlainen kuin tavallisen Nuc. Kolme kokoonpanoja:
  • Celeron 2955U: kaksi ydintä ilman Hyper-Threading 1,4 GHz ja GPU HD
  • Core i3-4010U: kaksi ydintä Hyper-Threading 1,7 GHz ja GPU HD 4400
  • Core i7-4600U: kaksi ydintä Hyper-Threading 2,1-3,3 GHz ja GPU HD 4400
Nämä prosessorit ovat tuettuja 2 tai 4 Gt DDR3 muistia ja liittyy 16GB SSD M.2. Yhteys käsittää DisplayPort, HDMI-lähtö, joka on yhdistetty tulo / audiota, neljä USB 3.0, lukija SD-kortti, Wi-Fi N ja Bluetooth 4.0.

Chrome-käyttöjärjestelmä tarjoaa muistutuksen, että Chrome-selainta, jonka avulla itse suorittaa kaikenlaisia ​​mahdollisesti vaativia sovelluksia. Jos Chromeboxia ei ole tietokonetta ja ylimääräisiä käytön mukaan, tehokas prosessori ei ole täysin hyödytön.

Asus Chromeboxia pian markkinoidaan Yhdysvaltoihin $ 180 vuorokautta. Lyömätön hinta tietokone käyttövalmis, mutta se todennäköisesti lukittu Chrome, ellei hakkerit osallistua.

asus Chromeboxia
Pidemmälle
  • Intel NUC Bay Trail: mielenkiintoinen pienoiskoossa PC 120 euroa
  • ZOTAC käynnistää nano kilpailijat Zbox edessä NUC ja Brix
Muokattu 02.4.2014 klo 16:39