Cybook Muse ja Ocean: Bookeen lanseeraa tyylikäs lukuvalo, taskussa tai suurikokoinen

Bookeen perjantai ilmoitti uudistavansa valikoimaa lukuvalot Cybook. Ranskalaisen valmistajan päivittää valikoima sydän ja puolestaan ​​käynnistää huippuluokan kantaman suurikokoinen.

Bookeen Cybook Ocean
196 x 150 x 7 mm, 295 g

Bookeen Cybook Ocean: suuri näyttö on suuri pikseliä


Bookeen toivoi esittelevänsä ensimmäisen lukuvalo 8 tuumaa pois markkinoilta, mutta pakottaa lykkäyksiä hän sai voitolla PocketBook. Cybook Ocean kuitenkin väittää otsikko eReader julkisen hienoimpia maailmassa, jonka paksuus on 7 mm.

Se on puhdas muotoilu alumiinikuoristen ja tasomainen etupinta (reuna reunaan), mutta yksivärinen elektroninen muste näyttö on 1024 x 758 pikseliä (160 pikseliä tuumalla), vastaan ​​1600 x 1200 pikseliä InkPad (250 pikseliä tuumalla). Lähteet ja sukupolven näytön ei julkisteta, mutta sen häikäisynestopinnoite, ajovalot Frontlight ja uusi typografia Caecilia talossa, tämä lukulamppu on enemmän ihmisiä, jotka haluavat laajentaa tekstiä niille, jotka haluavat tiheyden lisäämiseksi sivut. Se on eBook on isokokoisia kirja on pokkari: se tarjoaa yläpinta 80%, mutta näyttää niin paljon sisältöä kullekin sivulle.

Tämä Bookeen Cybook Ocean on saatavilla Ranskassa marraskuusta 20 hintaan 180 euroa, hinta PocketBook InkPad vähemmän suunnittelua, mutta paremmat.

Bookeen Cybook Muse edullinen ajovalot


Bookeen on myös käynnistänyt kaksi Cybook Muse, jotka eroavat toisistaan ​​vain läsnäolo tai puuttuminen edessä valaistus. Nämä lukuvalot seurata kehitystä hyväksymällä tasaiselle alustalle edessä ja ohuempi reunat. Niiden koko pienenee 17% verrattuna edellisen sukupolven Cybook Odyssey, kun ne pitävät 6 tuuman näyttö, 1024 x 758 pikseliä. He väittävät, mutta fyysisiä painikkeita, jotka yleensä häviävät, mutta jotka helpottavat muutoksia sivulle.

Cybook Muse Essential ja Frontlight on saatavilla Ranskassa marraskuusta 14 vastaavasti 80 ja 100 euroa.

Bookeen Cybook Muse Frontlight
155 x 116 x 8 mm 190 g
Nämä kolme lukuvalot vihdoin uusi kosketusnäyttö. He voivat käyttää erilaisia ​​digitaalisia kirjastoja kautta internetiin Wi-Fi, ja tallentaa kirjoja niiden sisäinen muisti 4GB, mutta niillä on myös microSD-korttipaikka, että jotkut haluavat siirtää kirjoja tai PDF ladata omalle tietokoneelle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita
  • PocketBook InkPad: ylentävä lukuvalo 8 tuumaa
  • Amazon Kindle Travel: uusi muotoilu ja uusi näyttö tästä hyväpalkkainen lukuvalo
Muokattu 20/10/2014 klo 18:26