Logitech C920: uusi standardi HD webbikameroita?

Jatkona erinomaisesta C910, The C920 kamera on uusi high-end Logitech. Tärkein parannus: videon pakkaus ja purku on nyt tehnyt H264 webcam suoraan tasolla avaimella kuluttaa vähemmän CPU resursseja.

Suunnittelu ja ergonomia


C910 oli ominaista muotoilu ja viimeistely menestyneimmistä ja C920 ei yritä keksiä pyörää näiltä osin. Suunnittelu säilyttää muutamia yksityiskohtia muotoja isosiskonsa, nimittäin optinen yksikkö minkä pituinen tahansa, ja kummallakin puolella, kaksi mikrofonia, koska voi ottaa verkkokameralla stereoääntä. Lasi linssi, Carl Zeiss, on suojattu paneeli, ja kaikki näyttää kärsivän vika, aina sama, lisäksi: optinen laite voi suorittaa vaaka- kierrosta, vain kaltevuus pystysuora on mahdollista.

logitech C920logitech C920logitech C920logitech C920logitech C920logitech C920logitech C920© Clubic.comLogitech C920 C920 © © Clubic.comLogitech Clubic.comLogitech C920 C920 © © Clubic.comLogitech Clubic.comLogitech C920 C920 © © Clubic.comLogitech Clubic.comLogitech C920

Leike on myös melko samanlainen, mutta jossa on pieni linnake merkittävä innovaatio: se voidaan ruuvata jalustaan. Kiinnike on edelleen koostuu kolmesta osasta (2 vasten C910), ja Logitech ajatellaan varustaa luistamisen kumi, missä sitä tarvitaan, joka mahdollistaa hyvän vakauden, että nokka on sijoitettu näytön tai pöydälle ristissä jalka. Pidämme myös tukevuutta nivelten: hienoa työtä!

anturi


C920 pystyy jopa 1080p ja 2 megapikselin kuvan ilman interpolointia. Ohjaimet (katso alla) saavuttaa 15 MP mutta ohjelmisto interpoloimalla. Logitech ilmoittaa läsnäolo Carl Zeiss -objektiivi, jossa 20 tasoa automaattitarkennus.

Verrattuna C910, suurin muutos on tasolla videon pakkaus: ensimmäinen Full HD kamera Logitech, jälkimmäinen toteutettiin MPEG 2. Todettiin aikaan rajoja tämän lähestymistavan: on pakattava jälkikäteen videon, joka automaattisesti vähentynyt laatua ja käyttää suorittimen jonkin aikaa.

C920, sitä vastoin, käyttää H.264 pakkausta ja jälkimmäinen tapahtuu verkkokameran itse, ei prosessori. Tärkein etu on, että lähetys on videokuvan 1080p rajallinen kaistanleveys USB 2 pakatun videokuvan on selvästi pienempi koko verrattuna MPEG2 käytetty aikaisemmin. Lisäksi jälkitiivistämiseen vaihe ei ole enää merkitystä: video on heti saatavilla. Päinvastoin: pieni yksityiskohta integroitu puristus: se lämmittää!

Ohjelmisto tarjoaa Logitechiltä


Ei muutosta ohjelmistotarjontansa Logitechin: tämä on aina koostuu Logitechin web-kameran ohjelmisto, toimittama versio 2.50. Tarkoitettu pääasiassa kaapata kuva ja video, ohjelmisto ei ole muuttunut dramaattisesti, koska C910: käyttöliittymä pysyy samana, ominaisuuksia myös.

Logitech Webcam Software Capture video

Lisäksi valinta resoluutio, voimme ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä automaattisen valotuksensäädön ja äänen, valita tarkemman valvonnan parametrien (kirkkaus, kontrasti, valkotasapaino, expositinon ...) ja hyöty automaattinen kasvojen seuranta, ymmärtämättä itse asiassa panoraama ja digitaalinen zoomaa.

Logitech Webcam Software kotiin

Sivuvaikutuksia, mitään raportoitavaa joko he viihdyttää galleria, erityisesti 3D avatarit, jotka muuttuvat vaihtelevalla nuorempien onnea Roswell avaruusolento, dinosaurus tai kissa, mutta sananvaltaa kaiken väsyy melko nopeasti.

Logitech Webcam Software vaikutuksia

Mielenkiintoisempaa, liiketunnistuksen osa tuo näennäinen valvontaominaisuuksien. Ilmeisesti mitään tekemistä, että tarjouksen oikean IP-kamerat, mutta siinä on joitakin ominaisuuksia: herkkyyden säätö liikkeet, tallennuksen tai ei kuulosta, joka osoittaa aika kaapata, pituuden rajoittamisen maksimi videoita, ja asetetaan kellonaika ja päivämäärä suunnitteluun. Olemme ehkä jätä avaimet kotiinsa, mutta tavalliseen käyttöön, on järkevää!

Logitech Webcam Software Detection

Toinen sovellus tarjoavat Logitech Vid ohjelmistotalo visio konferenssissa. Tämä yksi loistaa minimalismia, ja hallinnoi videoneuvottelu HD yksinkertainen, mutta on sanomattakin selvää, että kun puhutaan videoneuvottelut, Skype puhuu, ja lisäksi Logitech mitään virhettä, koska valmistaja laatii laajalti eteenpäin 1080p yhteensopivuus uusimman version Skype vahingoksi sen ohjelmistoja.

Laatu kuvan ja äänen


Hyväksymistä H264 video tarjoaa edistymistä sujuvuutta videoita suhteessa salvat C910. Kaikki hyvä, varsinkin kuvien laatu tuotetun on varsin tyydyttävä. Erot kahden kamerat ovat melko vähäisiä, The C920 esiintyvät meille tarkemman hiukset ja hieman mairitteleva väri, ja päälle, että löytyy web.

Logitech C920 Szene Photo

Videon laatu puhelujen aikana tietysti riippuu yhteyden laatu. Uusin versio Skype for Windows tukee 1080p puheluita ja jos puristus on selvästi paljon enemmän läsnä kuin yksinkertaisella videon kaappaamiseen, tuotetun kuvan paistaa tarkasti. Automaattitarkennus edelleen varsin arvaamaton olosuhteissa huone: luonnollinen valaistus toimistoissa, painopiste on joskus vaikeaa. Kääntämällä neonvalot, siitä tulee optimaalinen!

Logitech C920 skype kehitystä

Huomaa myös, että Skype asettaa kaistanleveyden vaatimukset, mutta myös tekniset ominaisuudet kahden tietokoneen avulla 1080p. Puhelu siirtyy tähän tilaan muutaman minuutin kuluttua, kun Skype tehdä tarvittavat tarkistukset.

Logitech C920 skype chat 1080p

Mitä äänen, se ei tunnu me kärsimme erityisesti vika: se on selkeä ja täsmällinen, vaikka keskustelut ympärillä ovat edelleen melko kuultavissa.

johtopäätös


Sen release, C910 olimme vaikuttuneita sen suorituskyky ja valmistuksen laadun. C920 vain toistaa tämän voittaa kaava parantamalla riitä tekemään houkuttelevia kamera, vaikka se on edelleen melko kalliita. H.264 pakkausta tarjoaa enemmän kooltaan tehty videoita, ja annostelee ärsyttäviä recompression vaiheen ja raskas C910, videot ovat enemmän nestettä, ja kuva näytti meille askel ylöspäin, vaikka se edelleen webcam.

Kysymys kuuluu: Pitäisikö ostaa sen, jos sinulla on jo C910? Varmin argumentti voi olla, että Skype: Jos olet usein käyttäjä videoneuvottelut ohjelmistot, ja jos sinä ja kumppanisi on konfiguraatio ja liitäntää, puhelut 1080p ovat hyvin merkittäviä. Ne harvat extrat kuin mikään jalustalle ruuvi voi olla myös voimavara julkaista podcasteja tai yhteisön videoita. 79 euroa (suositeltu jälleenmyyntihinta), The C920 on edelleen luksusta yhteisestä laitetta web-kamera, mutta tajuissaan käyttäjille palauttaa hyvä kuvanlaatu, selvästi saavat rahansa!

Logitech HD Webcam C920

Mitä enemmän + Kuva + laadukasta pakkausta laitteisto + Finish impeccableLes poistot opiskelija- hinta Ei kierto horizontale4Design / ergonomiakuvanlaatuäänenlaatu-ohjelmistotarjous

BoutiquePrixDétails
PriceMinister€ 73,79näyttö
MarketPlace74,90 €näyttö
Amazon74,90 €näyttö
Amazon Marketplace74,90 €näyttö
Mistergooddeal€ 79,99näyttö
Muokattu 22/08/2012 klo 18:41