Muuta puhelin: opas siirtymiselle

Vaihe 3: tallentaa yhteystiedot


Tästä ratkaiseva kysymys täysin, se on eriteltävä tapaukset. Jos puhelin, joka erotat on jo Android älypuhelin, Mobile Windows 10, Windows Phone 8.1, tai iOS, se on yksinkertainen. Jos kyseessä on toisen käyttöjärjestelmän (Symbian, Bada jne) tai suorastaan ​​klassinen puhelin (ominaisuus puhelin), Se mahdollisesti olla monimutkaisempi. Selityksiä.

Kun kyseessä on älypuhelin, oletuksena, yhteystiedot tallennetaan laitteeseen ja synkronoidaan pilvi kautta käyttäjätilin. Gmail Android, Outlook.com (tai Live tai Hotmail, riippuen ajan loit Microsoft-tili) Windows 10 Mobile ja iTunes iOS. Toisin sanoen, SIM on todennäköisesti tyhjä, niin et ole riippuvainen palauttaa yhteystiedot.

Näin ei älypuhelin, synkronointi Maksimidatanopeuden - myös herkimmille - etäpalvelinten. Se voi tuntua häiritsevää yksityiselämän, mutta sillä on valtava etu yksinkertaistaa älypuhelin muutokset on tarkoitettu tai ei (varkaus, menetys, jne).

Jää vain kytkeä Gmail tai Microsoft huomioon uuden älypuhelimen löytää liittyvät koskettimet pilvessä. Windows Phone, vain lisätä Google-tilin (asetukset -> tilejä -> Lisää tili). Androidin, sinun on ensin asennettava Outlook-sovellus, siirry asetukset -> tilejä -> Lisää tili -> näkymät. Älypuhelin synkronoi Sähköpostiyhteystietosi vaan liittyy myös Microsoft-tili.

Lisääminen wp tili Lisäämällä Android tilin 1 Lisäämällä Android tilin 2
Kuitenkin, jos puhelin oli asetettu varmuuskopioida yhteystiedot SIM, tai jos käytät SIM iältään vielä vanhempi puhelin tallennettuun sen puhelinnumerot tähän siruun, nopea hakata asettaa kaikki kunnossa. Sovellusasetuksista yhteystiedot, sinun täytyy kysyä näyttää vain SIM-yhteystiedon. Jos on todella, valitse "Tuo yhteystiedot SIM-kortti." Synkronointiin on pilvi päälle, osoitekirjaa päivitetään automaattisesti.

Näytettävät yhteystiedot Tuo SIM kontakti
Tämä on oletusarvo tapauksessa (jopa pakollista Windows Mobile). Muuten (Android), sinun täytyy mennä asetukset -> tilejä -> google synkronoinnin mahdollistamiseen kontakteja. Ennen käyttöä rokkari, sinun tulisi varmista, että mikään ei ole puuttuu yhteystietosi contacts.google.com (Google-tili) ja people.live.com (Microsoft tilit). Molemmat alustat mahdollistavat yhdistää päällekkäiset tai puhdas, se voi olla hyödyllistä tehdä siihen muutamia muutoksia.

Tuo Gmail kontaktit tuonti Outlook yhteystiedot
Jos tulet iOS, sinun tarvitsee vain tehdä viedä yhteystiedot sivustosta iCloud.com vCardin ja tuoda uudelleen tämän tiedoston .vcf kontaktien kautta Googlen Gmail tai Microsoft Outlook.com. Windows Phone on jopa mahdollisuus tuoda yhteystietoja Apple iCloud tilin.

vcard iCloud
Mitä jos edellinen laite oli käynnissä toinen käyttöjärjestelmä Android, Windows Phone ja iOS 8.1? Tällöin yhteystietosi ovat SIM tai SIM-kortin ja puhelimen muistiin. Parempi ei lasketa mahdollisesta synkronointi. Joissa puhelin, joka voidaan liittää tietokoneeseen, on varmasti ulosvetäjällä yhteystietoja edellyttäen tarkoitettu ohjelmisto. Kun vienti toteutuu, yksinkertaisesti tehdä tuonti kuvatulla yllä olevassa kappaleessa.

Kies
Hyödyllisyys Kies Samsungin käytetään erityisesti pyörivien älypuhelimiin OS Bada

Ja kun kyseessä on puhelimen ilman mahdollisen yhdistämisen tietokoneeseen? Ilman mahdollisuus kopioida kaiken kädessä, pelottava mutta ikävä, on kaksi mahdollisuutta: käytä Varmuuskopiopalvelutilisi kaukoyhteydenpitoa yleensä tarjoamia toimijoiden tai matkustaa SFR, Orange, Bouygues ja vapaa store suorittaa päällekkäisyyttä sisällön SIM-kortin uuteen korttiin, joka on todennäköisesti eri muodossa. Koska viime älypuhelimet enää käyttää standardin SIM-muodossa, mutta mikro-SIM tai nano-SIM. < edellinen seuraava sivu > Muokattu 09.29.2016 kello 13:55