Microsoft kutsuu onedrive epävirallisesti Linux

Vaikka Microsoft on juuri ilmoittanut päivityksen onedrive tallennustilaa, epävirallinen synkronointiasiakkaalle on juuri tehnyt sen ilmestyminen Ubuntu.

Microsoft pian hyötyä Standardin osuus 15 Gt vapaata tilaa, ja Redmond yhtiö ilmoitti, että se murtaa enemmän hintaa liittymien vastaamaan paremmin kilpailuun. Samaan aikaan, Canonical editori, muokkaamalla GNU / Linux-jakelu Ubuntu kutsuu käyttäjät siirtää tietoja pois sen palvelimille. Todellakin, kovassa kilpailussa Microsoftin, Googlen, Dropbox ja Co., yhtiö päätti lopulta sulkea Ubuntu One ja 31. heinäkuuta.

onedrive-d

On olemassa lukuisia vaihtoehtoja, kuten Google Drivea InSync, Dropbox, SugarSync tai SpiderOak. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että jotkut harkitsevat korvaa Ubuntu One onedrive ja uusi työkalu nimeltään onedrive eli kehitteillä varmistaa synkronointi Microsoftin palvelimia. Tämä projekti perustuu Python onedrive, joukko komentoriveistä rakentuu Microsoftin API.

Kuten korostettiin erikoistunut OMG Ubuntu blogi, että tieto liittyy aikaan laitos ei ole yksinkertaistettu. Se hakee lähdekoodin GitHub ja asentaa riippuvuudet. Sisäänkirjautumisikkuna sitten todentaa niiden Microsoft-tili ja valitse paikallinen kansio käyttää synkronoinnin.

Käyttäjä on GNU / Linux-jakelun hän on valmis hyväksymään ratkaisun Microsoft? Jos aluksi joitakin kiristellään hampaita, ajatus ei ehkä ole niin naurettava, varsinkin jos jakauma on asennettu dual boot Windows 8.1 järjestelmä, jossa onedrive toteutetaan perusteellisesti.

Kehittäjä onedrive eli aikoo varmistaa yhteensopivuus Ubuntu, Red Hat, CentOS ja Fedora. Lisätietoja tällä sivulla.Muokattu 06.24.2014 kello 20:29