Uusia tai uudistettuja: mitä vaihtoehtoja mihin tarkoitukseen?

Menestys kunnostettujen korkean teknologian tuotteita ei aio kieltää, jos joku uskoo tunnuslukujen alan; Samanaikaisesti valmistajat eivät hidastaa uusia julkaisuja, joten uusien ja käytettyjen esiintyy lähes tasoissa joillakin aloilla, kuten puhelin. Mitkä ovat vahvuudet kummankin ratkaisuja, ja miten ohjata valintasi?

Hinnat: planeetoilta!


uusi puoli
Kun vähitellen häviää puhelin paketteja, mukaan lukien hinta mobiili, ja tulo vapaan tarjoaa edulliseen hintaan sitoumus ei tarjoa älypuhelimet, kuluttajat ryntäävät uusia puhelimia.

Devices yhä high-end, korkean hinnan ja uudet versiot ilmestyvät vasta kuukauden kuluttua edellisestä: vaikea seurata taloudelliselta kannalta!

Jos puhelin on poikkeus, koska sen kasvu maailmanlaajuisesti kasvaa, se on korkean teknologian alalla seuranneen käyrä yhä kehittyneempiä ja kalliimpia tuotteita.

Varmasti, pääsy sisältöön (internet, TV ...) on nyt edullisempaa, mutta se ei riitä kompensoimaan laitteiden kustannuksia.

Lopuksi: yleinen vaihtelevia tuloksia vuonna 2016 myyntiin tietokonelaitteiden, multimedia- tai kuvan.

kunnostetut puolella
Arvo on kohokohta pakatusta tuotteesta. Kunnostettu yksikkö, ohjataan ja tarkisti yhteensopiva nykyisen tarjonnan sisällöltään ja toimintoja -20% -70% hinnasta uuden: vaikea vastustaa ...

Tietenkin, kunnostetut korkean teknologian laitteita näytetään tietyn iän: yksi, kaksi, kolme sukupolvea edeltävä malli hetkellä. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laite julkaistiin muutama kuukausi!

Hinta uudelleen pakatun tuotteen riippuu sen ensisijaisena markkinoilla, vaan myös sen asemaa. Todellakin, mistä laitteisto kunnostus on voitu käsitellä joitakin suuria korjauksia ja osa vaihdot; siihen voidaan merkitä jäljet ​​menneisyytensä käytön muodossa naarmuja tai iskun jälkiä.

Lisälaitteiden (esim laturi, liitettävyys, jne) laitteen eivät aina alkuperäisiä. Lyhyesti sanottuna tämä ei ole täysin uusi tuote ja tämä voi tehdä kaikki ero.

Samsung Galaxy S8

Valinta ja innovaatio


uusi puoli
Muunnelmia samaa mallia, tapahtumasta tai rajoitettuina teknologiset innovaatiot julkisti suurella konferenssi ja vahvistaminen pääaihe, lähettämistä uutisia harvat onnelliset kautta vesillelaskutoimia ... alalla korkean teknologian, syntyminen uuden sukupolven laitteisto- harvoin menee huomaamatta.

L ?? Innovaatio on usein argumentti jota alan jättiläiset perustelemaan median kattavuus ja korkeat tariffit. Uuden edelleen tärkeää saada tehokkain tuotteita hetki, kun taas "työtapaturman" on edelleen mahdollista ja voi kannalta kuvan ja kuluttajien luottamusta, olla tuhoisia (Samsung ja sen Galaxy Note 7) .

BoutiquePrixDétails
Amazon Marketplace470,00 €näyttö
Ubaldi500,00 €näyttö
Mistergooddeal522,57 €näyttö
Amazon536,25 €näyttö
TopAchat549,90 €näyttö


Odotettu vuosittain teknisesti taju, The "lähdöt" yhdistyä uskollisia ostajia tuotemerkki hakutehokkuudesta tai haluaa olla aina eturintamassa trendi.

kunnostetut puolella
Toimituksen laajuus ei ole vielä läheskään rajoitettu seuraavasti lopuksi, että uudet! Muutamalla "myöhässä juna" ... Vuonna kunnostettuja, et löydä nykyisen mallin haluttua tuotetta, mutta sen edeltäjät.

Jotka ovat täysin yhteensopivia käytöistä hetkellä! Joillakin aloilla, kuten puhelin-, vauhti veneiden tuetaan; et odottaa yli vuosi paljastaa uusimpia malleja kunnostettu markkinoilla.

Mitä tulee laitteisto, riippuen käytöstä: ammatillinen grafiikka, esimerkiksi, on todella tarvitsevat tehokkaita koneita laajennetulla valmiuksiamme vastata kasvaviin tarpeisiin.

Viimeksi mainittujen, se on parempi varustaa yhdeksän olla päällä suorituskykyä. Mutta perus jokapäiväiseen käyttöön, valitse uusittu tuotteita edelleen houkutteleva vaihtoehto, etenkin yrittäjille aloittamista tai tiukat budjetit kuten opiskelijat ja nuoret työntekijät.

älypuhelin paketti

Kestävä kulutus


uusi puoli
Elektroninen tuote teollisuus on tuottaa saastuminen: ensimmäinen valmistus, jossa käytetään öljy-muovin, energiankulutuksen tehtaissa, metallien käyttö ja kivennäisaineille, joiden uuttamalla n ' ei ole ilman ympäristöhaittoja.

Sitten hän ottaa aktiivinen osallistuminen kasvihuonekaasupäästöjen (kasvihuonekaasuja): yhä tärkeämpää laitteet koteihin eri laitteiden ja näyttöjen luotu virrankulutusta ja energiakustannuksia toteuttamista niiden valmistus ja kuljetus nostavat hiilijalanjälki! Vuonna 2013 kasvihuonekaasupäästöt liittyvät IT-tuotteet nousivat 40% per henkilö Ranskassa.

Lopuksi, nopea vanheneminen ongelma tuotettujen materiaalien kasvava määrä elektroniikkaromua (SER).

vanhentumisesta aikataulun
Vaatimus myyjät hakea laitteisiin ja toimittaa ne kierrätetään ei muuta ongelmaa kansainvälisen ihmiskaupan ovat sähkö- ja huolenaiheita osa omaisuudesta pois vielä uskottu hyväksytty organisaatiot käyttävät.

Lähetettiin maissa, kuten Kiinassa ja Intiassa, he riisuttu arvokas osa (usein jalometallien) epäpuhtauksia ja sitten poltetaan, vapautuu myrkyllisiä höyryjä ja haitallisia otsonikerrokselle.

Lyhyesti, rikkautta ja liiallisesta korkean teknologian tuotteita ja laitteita ovat todellinen kiusa planeetan.

kunnostetut puolella
Jos kuluttaja on ensisijaisesti houkuttelemina hinta kunnostettu tuotteita, yhä useammat ihmiset sanovat myös huolissaan ympäristövaikutuksia niiden käytön korkean teknologian tuotteita. Ohjelmoidun vanhentumisesta konsepti ylivoimaisesti hylättiin tänään.

Kunnostaminen markkinoilla auttaa laajentamaan elinkaaren elektroninen laite, joka muuten olisi päätynyt pöytälaatikkoon tai kierrätyksen piiriin, mitä hän on puutteita.

Viime vuosina, lisäksi, teknologiset innovaatiot korkean teknologian laitteita pysähtynyt: suuri uutinen tänään on enemmän suunnittelun puolella ominaisuuksia.

Joten, tabletti tai älypuhelin tv-ruuduissa käynnisti viime 2 tai 3-vuotiaat lapset täysin vanhentunut nyt, ja anna yhtä tehokas ja mukava käytettäväksi uusimmat mallit!

Osta uudelleen pakatun tuotteen uusi, on hyödyntää laitteita, jotka on vielä pitkään käytön hänelle ansiosta kulku tekninen valvonta ja työnsi korjauksia ja parannuksia.

Innostus näillä markkinoilla, jossa yhdistyvät lähes uusia kohteita ja muita kuluneet on myös merkki siitä, että kuluttaja on muuttanut ajattelutapaa: omistavat laitteiden viimeinen ei ole enää tärkeä sosiaalinen merkki.

Alussa heräämistä!

ohjelmoitu vanhentumisesta

palvelut


uusi puoli
Takaaminen uuden tuotteen sitä voidaan pitää palvelun? Hamon laki, säädettiin vuonna 2014, antaa ns takuu "laillisen takuun vaatimustenmukaisuudesta", voimassa kaksi vuotta, vapaa ja huomioon kaikki korkean teknologian laitteita.

Vähän tunnettu, mutta se ei ole pakollista ja suojaa pettäessä laitteen tai jopa salatun vian (eli epäonnistuminen suunnitella havaittavissa aikaan myynnin).

Sen lisäksi nämä säännökset, tunnetaan paremmin ns kaupallisen takuun valmistajan tarjoamia ja / tai myyjä. Tämä on valinnainen, ja suurin osa niistä, ilmainen.

Juuri tämä vahvistetaan toimenpiteet pettäessä tai toiseen ongelmaan laitteen vaihdon, palautusta tukee asiakaspalvelu, laina aikana ja laitteen korjaus jne

Sitten tulevat takuun laajennukset: vapaa, niiden avulla voit pidentää ehtojen kaupallisen takuun ja tarjoaa muita palveluja. Mutta ole varovainen huolellisesti tarkistaa, että olet varata todellista hyötyä!

Muiden palvelujen mukana ostaa uutta tuotetta, voidaan todeta: läsnäolo kivijalkamyymälöistäsi olemassaolo kanta, pääsy erikoistarjouksia presales tai yksityisen myynnin tyypin, käytön ja helppous usein ilmaiseksi apua ja vianmääritys ...

kunnostetut puolella
Et voi tietää, mutta laillisen takuun vaatimustenmukaisuudesta osalta käytettyjä tavaroita! Heille se ulottuu yli 6 kuukautta.

Kaupallinen takaus myyjältä tai jos valmistaja hallitsee oman kunnostus teollisuuden, täydentää ja ulottuu 6 kuukautta Noin 1 vuosi. Lopuksi Takuu laajennukset ovat mahdollisia, jossa "rahat takaisin" järjestelmiä.

korjaajan älypuhelin kunnostetut

Kunnostajien tarjoavat yhä enemmän palveluja kuluttajille: Huolto ja tuki laitteiden jos vika, vaihda yksikkö palasi työpajan pysyvää korvaamista kun kyseessä ovat suuret hohtaa elpymisen maksua vastaan ​​vanhat laitteet .. .

Uudet ja kunnostetut eivät täytä samaan tarkoitukseen; jos ensimmäinen pitää monopolin innovaatio ja uutuus ja säilyttää yleisön keskuudessa selkeä kuva, jälkimmäinen on suunnattu enemmän ihmisiä tietoisiksi miten heidän valintoja yleistä talouskehitystä ja ympäristössä.

Kunnostetut tuotteet kärsivät yhä näkyvyyden puute, mutta se ei voi kestää: valmistajat tarjoavat nyt omia tuotteitaan pakattu uudelleen ja yleistä huipputeknologian jälleenmyyjille Amazonin tyyppi sopimuksella osake entistä tärkeämpää tämän perheen laitteet.

Alan asiantuntijat, siellä syntyi enintään kolme vuotta, kasvavat nyt.

Pallo on nyt teillä!


Samasta aiheesta:
  • Kunnostetut tuotteet: parempi kuin uusi?
  • Kunnostetut tuotteet: miten ostaa fiksu?
  • Kunnostetut tuotteet: ostoksia kesäksi!
Muokattu 06.23.2017 kello 10:11