LG G Pad: tabletti 8 tuuman Full HD

LG on osoittanut jonkin verran hallintaa uusimpaan älypuhelimet, niin hyvä G2. G Pad Korean valmistaja Markkinoiden uusia hyllyjä "mini" kanssa hyvin viettelevää argumentit: laatu näyttö, hyvin viimeistelty muotoilu ja suorituskyky komponentteja.

LG G Pad 8,3
LG G Pad 8,3
tärkeimmät ominaisuudet
käyttöjärjestelmäAndroid 4.2.2
Suorittimen / nopeusCPU: Snapdragon S600 1.6GHz
GPU: Adreno 320
Muisti / autotalliSisäinen muisti 16GB
RAM 2 Gt
Micro SD-korttipaikka
Screen teknologia ja määritelmänäyttö 8" LCD 1920x1200 pikseliä
kamera5 megapikselin / 1080p
Webcam 1,3 megapikselin / 720p
GPSkyllä
FM-radioei
akku4600 mAh
mitat 216,6 x 126,5 x 8,3 mm
paino338 grammaa


Tarvike mutta tehokas suunnittelu


Ensimmäinen kahva G Pad on varsin suotuisa, ilman yllätyksiä. Sen muotoilu on niin omaperäinen, että se muistuttaa Haier tyyliin lähtötasona tabletti pad 712. takaisin matta muovi seoksella (valkoinen tai musta) ja alumiini lomakkeet ei eroteta erityisesti niiden hienovaraisuutta .. . Mikään todella komennot ihailua.

LG G PadLG G PadLG G PadLG G PadLG G PadLG G PadLG G PadLG G Pad© Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad © Clubic.comLG G Pad

Siitä huolimatta sen esteettinen yleisimmistä, G Pad on melko hyvin viimeistelty: ei pelata kokoonpanoon, lasi oleophobic hoitoa, ja yleensä tunne, että tabletti ei hajoa meidän käsissämme.

Ergonomia, paino 338 g mahdolliseksi pitää kädessä ilman vaivaa, mitat ovat hyvin mittasuhteiltaan, jossa on ylä- ja alareunat leveämpi kuin vasen ja oikea.

Vaihteeseen mennessä rungon, toteamme 2 kaiutinta takana, ja kamera, edessä kamera ja Micro SD-korttipaikka.

Täyden HD -näyttö vaikuttava


Vain päälle tabletin ymmärtää, että sen varat eivät ole ulkopuolisia. Näytön G Pad on yksinkertaisesti upeita. IPS LCD-paneeli on erittäin laadukasta, kuten että G2: ei liian värikylläisiä, syvät mustat, virheetön katselukulma ja näytön huuhtele lasi. Mitä tehdä mustasukkainen iPad mini, joka kärsii edelleen väliin kaksi kerrosta, vaikka resoluutiota G Pad on hieman pienempi kuin Mini Retina resoluutiolla 1920x1200, pikselimäärä saadaan 273 dpi , joka on edelleen riittävä.

Qualcomm Snapdragon 600 prosessori puolella, on Snapdragon 600 Qualcomm. Se ei ole sitä, mitä parhaiten osaamme mobiili SoC, erityisesti grafiikka vanhentunut verrattuna S800, mutta siru on pääosin riittävä varmistamaan sujuva ja reagoiva kokemus useimmissa tapauksissa.

G Pad upottaa 16 Gt muistia. Saat tarkoitus tablettia käytetään erityisesti pelata ja katsoa Full HD-video on hieman lyhyt: Onneksi valmistaja on ajatellut integroimalla Micro SD-korttipaikka. RAM on järjestetty: 2 Gt tukevat kunkin prosessorin.

Kannalta langattomien piirien, ei ole yllätys: Wi-Fi b / g / n Wi-Fi Direct yhteensopivuus ja dual-bändi, Bluetooth 4.0 ja GPS.

Kuvassa osa joidenkin erinomaisia ​​ominaisuuksia: 5 megapikselin / 1080p pääyksikön ja 1,3 megapikselin / 720p etu- webbikamera. Renderöinti- laatu on riittävä parhaimmillaan. Kuvat ovat riittävän tarkkoja, mutta meluisa, ja värit hieman mitäänsanomaton.

LG G Pad kuva szene
LG G Pad kuvan yksityiskohdat szene 1LG G Pad szene kuva yksityiskohta 2

1080p videot ovat hyvälaatuisia 30 kuvaa sekunnissa ja automaattitarkennus, mitä apua, jos meillä on valmiina vangita hetken.Käytössä: Interface pilaa hauskaa


G Pad äskettäin julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna Google Play Edition, ja turhautumista ei pysty luovuttamaan Ranskassa on suuri, koska LG: n käyttöliittymä tablet, älypuhelin kaltainen, ei todellakaan ole, että osaamme parhaiten genre.

Visuaalisesti olimme jo arvostelleet G2 tai sen edeltäjien graafista ylikuormitus, joka menee hyvin viimeisintä kehitystä Android, ja kaikki, mikä kammoksuttaa tavata täällä. Useita animaatiot ja siirtymät ovat ilmaisia ​​ja kitsch mahdollista, widgetit ja napit matkivat huono maku todellisia kuvioita, ja kaikki päivätty, kuten Windows Phone ja Android 4.x ollut koskaan käynyt siellä.

LG G Pad talteenottoLG G Pad talteenotto

Mutta ennen kaikkea, LG overlay näytelmiä ylitettiin kaikissa kerroksissa, valtaavat ilmoitukset paneelikytkimiä ja oikoteitä, ja lisäämällä ominaisuudet ja toiminnot, jotka todella eivät lisää käyttäjäkokemusta. LG ei ole ainoa valmistaja tehdä niin, mutta toisin Samsung muokkaukset, jotka ovat joskus merkityksellisiä, kuten multi-ikkuna tilassa useimmat näistä ominaisuuksista ovat ainoastaan ​​aparaatti että me eroon . Ainoa todella mielenkiintoinen lisäyksiä asuvat soveltamisessa yleiskaukosäädin, ja QPair, moduulin liittämiseksi G Pad älypuhelimeen voidakseen karkottaa tabletin ilmoituksia puheluista tai tekstiviestillä tai helposti jakaa yhteys ilman läpi mieltymykset.

LG G Pad talteenottoLG G Pad talteenotto

Voisi sanoa, että yritämme nit Totisesti, tabletti on edelleen varsin käyttökelpoinen, vaikka tämä ylikuormitettu käyttöliittymä. Sujuvuutta ja reagointikykyä ovat moitteettomat, pelata tai katsoa Full HD ruudulla on puhdasta onnea, ja web-selailu, erittäin mukava.

LG G Pad talteenottoLG G Pad talteenotto

Divx sertifiointi Lisäksi on ymmärrettävä, jonka avulla voidaan siirtää minkä tahansa videon, jopa HD MKV jonka ääniraita on koodattu AC3. Kuitenkin kokemus on hieman varjostivat värähtelyt takana tabletin tuottama kaiuttimet, ja käytämme mieluummin kuulokkeiden ulostulo.

LG G Pad talteenotto

Suorituskyky ja akunkesto


Sen Snapdragon 600, LG G Pad saa pois arvosanoin kannalta suorituskykyä. Yleisessä käytössä on yksinkertaisesti löytänyt roikkuu, ja odotimme yhtä! Käytössä SunSpider kuten Geekbench, tabletti on ilmeisesti hieman alle 4 Tegra tai Snapdragon 800, mutta puhumme eroja, jotka eivät johda näkyviä jokapäiväisessä elämässä.

Benchmark: 314-3580Benchmark: 314-3592Benchmark: 314-3582Benchmark: 314-3590Benchmark: 314-3588© Clubic.comBenchmark: 314-3580 © Clubic.comBenchmark: 314-3592 © Clubic.comBenchmark: 314-3582 © Clubic.comBenchmark: 314-3590 © Clubic.comBenchmark: 314-3588

Grafiikka, Adreno 320, joka varustaa G Pad voisi olla haitallista keskipitkällä aikavälillä. Sellaisenaan, mutta se saa tuloksia samanlainen iPad 4, ja olemassa olevia pelejä sujuvasti.

Autonomia on hieman vaihteleva. Jokapäiväisessä käytössä, voimme helposti ottaa kymmenen tuntia. Uskomme kuitenkin, että heti kun vetää liikaa ruudulla, erityisesti akku voi pudota nopeasti. Meidän video akun testi, jossa nousevat kirkkaus maksimiin ottamalla Wi-Fi, G Pad kestää noin 5 tuntia: se on alle Nexus 7 tai iPad Mini.

LG G Pad: tabletti 8 tuuman Full HD

johtopäätös


LG G Pad allekirjoittaa hyvälaatuisella tabletin. Vaikka muotoilu ilman omaperäisyys, sen tärkein puute on oikeastaan ​​ohjelmisto. LG käyttöliittymä ei todellakaan ole mitä tehdään enemmän tyylikäs. Liian haluavat lisätä, Android yksinkertaisuus kadotamme ja tuntuu, että Yhdysvaltain käyttäjät voivat ostaa Google Play, puuttuvat nämä mukautukset sano juuri mitään.

Jos olet halukas jättää tämän rajoituksen, jos olet melko tyytyväisiä käyttöliittymän oman G2, esimerkiksi se voi olla hyvä valinta. Sen hinta on melko ylärajoilla näytön lävistäjä, mutta osat toimivat, merkittävä näyttö, ja erittäin mukava muoto. Ellei olla moitteeton tabletti, G Pad osoittaa, että LG on edelleen pelikortti haku.

Päivitä 09/01: Yksityiskohdat ääntä kaiuttimista, käyttöliittymä ja näyttö.

LG G Pad 8,3

Enemmän + + kaunis mittasuhteiltaan kuvasuhde + liitäntä komponenttien performantsLes poistot surchargée- suuri kulutus silkki- Tärinä alkuun parleurs3Finitionergonomiaverkkomultimediaautonomia

Muokattu 09.26.2017 klo 16h58