Windows 10: laatikkoa versiot paljastuvat kuvat

Jos Windows 10 on ensin tarjotaan päivityksen, seuraava painos Microsoftin käyttöjärjestelmä on saatavilla versio ruutuun.

Ensimmäisenä vuonna saatavuuteen, Windows 10 tullaan tarjotaan ilmainen päivitys nykyisille haltijoille voimassaolevan Windows 7 ja Windows 8.1. Sitten Microsoft markkinoi järjestelmää 119 dollaria Home-version ja $ 199 Pro-version. Ranskassa, Windows 10 kotiin tulisi ladata noin 135 euroa riippuen jakelijan vastaista politiikkaa aikaisemmin 119 euroa Windows 8.

Mutta se ei vie paljon olla Internet-yhteys ladata Windows 10. Itse sivusto erikoistunut WinFuture raportoi viime viikolla, että seuraava järjestelmä on saatavilla USB-avain. Paavalin mukaan Thurrot erikoistunut Microsoft-teknologioihin, tämä näppäin on suoraan markkinoima Microsoft.

WinFuture julkaisee nyt kuvien fyysisten laatikoiden että meidän pitäisi löytää kaupoista. Kaksi versiota - kuvattu alla - tulisi olla käytettävissä. Ensimmäinen, jossa kuuluisa taustakuvan äskettäin Microsoftin. DVD sisältää asenusta, kun yksinkertaisin olisi isäntä USB.

Joka tapauksessa vaikka huhujen Windows 8, Microsoft ei siis ambitionnerait väheksymistä supermarketeissa. Kustantaja tarjoaa lisäksi merkintätoimeksianto Office 365 suoraan laatikko tallentaa kuten prepaid Xbox Live Gold.

Windows 10 Pro laatikkoWindows 10 laatikko Koti
Windows 10 - oletettu laatikot asennus-DVD

Windows 10 USB Box
Windows 10 - oletettu laatikoiden asennuksen USB-avainMuokattu 15.07.2015 kello 11:08