BT testaa laatikko rajoittamaton 4G ei nippuja

BT tavoittelee hyvää 4G vaihtoehto kiinteän internetin ja jopa valokuitu, yksilöille.

Se on pitkään lainannut operaattorille aikoo käynnistää 4G kiinteä Internet tarjoaa.

BT on ensimmäinen operaattori tarjoaa 4G riittävän antelias paketteja korvaamiseksi kiinteä internetyhteys. Hän ehdotti vuonna 2013 kuluttajapakkaukseksi 32 gigatavua 40 euroa / kk. Osakevaihto ranskalainen surffaaja juuri luokkaa 30 gigatavua kuukaudessa. Laskuttaa asiakkaalta saada kiinteä modeemi, koska tämä tarjous on tarkoitettu tablettien ja kannettavien tietokoneiden liikkeellä.

Operaattori on vihdoin käynnistänyt 4G kiinteän vuonna 2014, mutta vain yritykset, joilla on 50GB paketti ja reitittimen 120 euroa / kk. Hän koki julkisen tarjouksen ... mutta vain vuoristossa.

Huawei E5180

4G erittäin nopeita provinssissa


Bouygues Telecom pyrkii vihdoin hyväksymään kiinteän 4G. Se käynnistettiin lokakuun alussa kokeilu yleisölle. Kahdeksassa keskisuuret kaupungit, 4G on nyt virallisesti ehdotettu vaihtoehtona ADSL.

28 euroa / kk, täyttävillä asiakkailla on rajoittamaton internetyhteys tarjouksen ja laatikko tuottaen maksimaalisen 150 Mb / s käyttäjän suuntaan ja 50 Mb / s siirto tai suurella nopeudella. Jopa enemmän kuin kiinteä, nämä hinnat ovat teoreettinen maksimi, käyttötarkoituksesta riippuen tällä hetkellä T antennin, johon se on kytketty. Bouygues Telecom myös puhuu mieluummin "Hinnat viisi kertaa suurempi kuin ADSL", ilman että absoluuttisina lukuina.

Hän kertoo kuitenkin, että ne ovat kääntyneet Huawei E5180, joka tunnetaan myös nimellä LTE kuutio sen kyky vangita hyvin 4G ja hyvästä laajuutta langaton 802.11n. On huomattava, että tämä reititin on liitin puhelimen, mutta tarjous BT on "helppo pelata", se ei sisällä puhelinta tai televisiota.

Huawei E5180Huawei E5180

Kanssa tai ilman kohtuullisen käytön?


Osana kokeilua, ei ole kiintiö, yhteys on rajoittamaton ja neutraali, ei-protokollaa on estetty (kuten BitTorrent). Tämän lisäksi kokeilu ei ole niinkään tekninen toteutettavuus käytöstä, joka tekee asiakkaille. Tulevina kuukausina, BT luultavasti jaugera laskuttaa näistä asiakkaista noudattaa kiinteitä matkapuhelinverkkoon ja vaikutus niillä on mobiilisovellukset. Hän päättää sen perusteella, onko asettaa kohtuullisen käytön tai muita rajoituksia.

Mutta asiakkaat, jotka ovat tilanneet kokeilun aikana säilyy etuja. Tarjous on nyt kestävä. Se on nyt saatavilla 13 kaupoissa Arconnay, Beziers, Caen, Chatellerault, Laval, Poitiers, Ranskassa ja Tarbes. Hän varmasti levinnyt muihin kaupunkeihin, mutta se säilyy todennäköisesti rajattu asiakkaille, jotka voivat osoittautua huono lanka palvelun.

Tutustu BT koodit tarjouksemme Clubic vihjeitä

Lue myös:
BT voisi aloittaa laatikko 4G "kiinteällä internet sota"
Bbox Nomad: 32 gigatavua 40 euroa / kk, tai kun 4G voi korvata kiinteä Internet
Bouygues käynnistää 4G reititin yrityksille yhdistettynä 50GB liikennettä
BT: ei rajoittamaton 4G vaan laatikossa 20 euroa / kk?
Muokattu 10.07.2016 kello 24:21