Osto-opas: paras pelaaja koskettimet hetki

Koska hyvä näppäimistö on liittolainen valinta loistavaa peliä, varsinkin FPS, laitevalmistajat annan sydämen ilon muutaman vuoden alalla. Ja vähintä, mitä voimme sanoa, on, että ne ovat luovia. Näin voisimme nähdä näppäimistöt LCD-näyttö, näppäimistö napa USB-näppäimistöt enemmän painikkeita kuin ohjaamo Boeing 747 tai jopa näppäimistöjä integroidulla äänikortti.

Viime aikoina on kuitenkin näemme comeback kytkimet mekaaninen, yllättävää tavalla kuin ensimmäinen IBM PC näppäimistöt käyttää juuri tämän tyyppistä kytkimet. pelaajat he olisivat löytäneet intohimo retro? Etuna kytkimet mekaaninen, riippuen variantti, vain klikkauksen tunne jokaisen lakko ja vastus enemmän tai vähemmän selvä: kaksi pistettä, jotka vetoavat pelaajia. Dynaamisella mutta yleensä äänekäs silmiinpistävää niitä kytkimet Mekaaninen tulla useita versioita eri tuntemuksia ja kirjoitustapojasi enemmän tai vähemmän aktivointia paineita.

Rinnalla palauttamisesta aiheutuvat kustannukset kytkimet mekaaninen, kuten hiirillä, muoti on varmasti kaikille RGB koskettimissa. Kukin näppäin voi sitten valaista tietyn ja eri väri viereisen näppäimen valaistuksen vaikutuksia enemmän tai vähemmän vakuuttavia valmistaja. Valikoimaamme näppäimistöt gamer.

Tietokoneen näppäimistön Corsair Gaming K70 RGB - Musta MX Ruskea Tietokoneen näppäimistön Logitech G810 Orion Division
Corsair K70 RGB Logitech G810 Orion Spectrum
Se on tullut lähes normi. Ja kuitenkin, sen käynnistää, Corsair K70 RGB oli kaukana täydellisestä. Tämän näppäimistön kanssa USB-kaapelilla punottu runko, kun taas alumiini- ja irrotettava rannetuki, leveä ja kumi, on kaikki. Se on taustavalaistu RGB, on ARM-prosessori hallita ladattavia Animaatiotehosteiden Internetissä, ja antaa multimedia näppäimet. Sen sisäiseen muistiin voidaan tallentaa valaistus profiileja, kun avaimet käyttää Cherry MX kytkimiä (valitsemaan tilattaessa). Saatamme katua säätämästä näppäimistön koko tai paino. Mutta ei sen hyötyjä. Ainoa haittapuoli kanssa K70 lisäksi puuttuminen avaimet omistettu yksinomaan makrot (se ei estä ohjelmoida makrot tavanomaisten avaimia), karu pikku CUE kuljettajalle ja helppo käyttää. Logitech G810 Orion Spectrum käynnistettiin vuoden 2016 alussa on joitakin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Joiden rakenteellinen selvemmät näyttää siltä kompakti ja eivät rasita rannetuki (jotkut voivat myös pahoillani). Logitech pitänyt käyttää omia kytkin talossa, Romer-G, joka on melko mielenkiintoinen meidän näkökulmasta. Näppäimistössä on medianäppäimillä ja kääntyy taustavalaistu. Voit valita paletista 16,8 miljoonaa väriä, jokainen painike voidaan näyttää oma värinsä. Ja tietenkin, Logitech kotiinsa hyödyllisissä LGS hallita näppäimistön asetuksia ja Kaikkea tietoa profilointi : Jotkut pelit, kuten Division, voi käyttää API Logitech valaisemaan näppäimistöä mieleisekseen kun taas muut pelit käynnistää vaihdat oma profiili.
Alkaen 139,90 eurosComparer Alkaen 133,80 eurosComparer


SteelSeries Apex M800 Logitech G910 Orion Spectrum
SteelSeries Apex M800 Logitech G910 Orion Spark
Sarjassa koskettimia, jotka ansaitsevat tulla tiedossa, Apex M800 tarjoaa alkuperäisen suunnittelun ja loogisesti suunniteltu pelaajille. Kompakti, kokonaan muovista, anti-haamukuvia oman näppäimistön käyttää mekaanisilla kytkimillä (jotka eivät ole Cherry), ja vuonna 2016 velvoittaa tai hankkii RGB taustavalon 16,8 miljoonaa väriä. USB-liitännän kautta ja siinä on punottu kaapeli, näppäimistö on 6 omistettu makronäppäimet mutta sivuutetaan palmrest. Pieni tuntuva hienostuneisuus, ja siinä on napa, jossa on kaksi USB 2.0 -porttia: aina kätevää! Se on silti tottua liian laaja välilyöntiä ja hyvästellä medianäppäintä. Mieleenjäävän G15 ja G19, sveitsiläinen valmistaja on ollut hidasta uudistaa G19. Tämä tapahtuu kanssa G910 Orionin Spark. Näyttävä näppäimistö, katsokaa kidutettu mitään ja kotilaturilla Romer-G kytkimiä. Logitech esittelee avaimet veistetty muotoilu on ilmeisesti on keskusteltu (US-versio virkistää Näppäimistön markkinoidaan ilman ns avaimet). Ranne Loput ei todella auttaa tekemään ranteensa (käsite) ja sisältävät omistettu makronäppäimet. Tietenkin G910 Orion Spark on taustavalaistu 16,8 miljoonaa väriä, kun se tarjoaa kehto taloon hänen älypuhelimeen. G19 katoaa hyväksi tähän ansaan. Joilla ei USB solmukohta, G910 tarjoaa aina hyödyllistä medianäppäintä.
Alkaen 139,90 eurosComparer Alkaen 138,90 eurosComparer


Tietokoneen näppäimistön Razer BlackWidow Ultimate 2014 Tietokoneen näppäimistön Corsair Gaming Strafe RGB - Cherry MX Silent
Razer BlackWidow Ultimate täyteläisyys Corsair Strafe Silent
Se ei ole enää Razer joka on erikoistunut alan syöttölaitteita suunniteltu pelaajille. Ja jos valmistaja on tunnettu hiiri, hän myös kehittää erilaisia ​​näppäimistöjä. BlackWidow Chroma on yksi niistä suosittuja näppäimistöt taustavalolla 16,8 miljoonaa väriä (jos joskus pyytänyt!). Melko raskas ja kömpelö, näppäimistö on valmistettu muovista ja tarjoaa klassisen koskettaa ja 5 makronäppäimet. Sillä ei ole rannetuki mutta tarjoaa USB- ja audio-liitin porttiin. Razer käyttää tässä kytkimet sen suunnittelun, Razer Green, koska hän on todellakin mekaaninen näppäimistö eduista, joita me tiedämme, mutta myös haittoja: yleensä ääni. Innoittamana K70, Corsair Strafe Silent RGB on tarkistettu versio isoveljensä joitakin mielenkiintoisia vivahteet. Ruumis näppäimistö on alumiini, mutta muovista, jotta se säilyttää vakauden pöydälle ja aina tarjoaa mukavan rannetuella. Löydämme muokattavissa taustavalo 16,8 miljoonaa väriä kohden painiketta näppäimistön menettää, ja se on valitettavaa, sen oma media ohjausnäppäimet. Ei ole myöskään omistettu makronäppäimet. Mutta saamme USB-porttiin, näppäimistöön, läpäisy. Se on hyvä. Kuten punottu kaapelin tai kytkimiä, jotka ovat vielä täällä mekaanisia, mutta silti Cherry MX hiljainen tyyppi. Variantti, on hiljaisempi ja se on itse asiassa ?? marginaalilla.
Alkaen 132,99 eurosAcheter Alkaen 154,60 eurosComparer


Tietokoneen näppäimistön Logitech G105 Call of Duty - MW3 (klooni) tietokone Razer Deathstalker täyteläisyys
logitech G105 Razer Deathstalker Chroma RGB
Olemme nähneet, pelaaja näppäimistöissä on tämä erikoisuus, että ne ovat edelleen kalliita. Logitech G105 rekisteröidään vastavirtaan, koska tämä on edullinen pelaaja näppäimistön. Joka perustuu asettaa ja muovi-alustan legendaarisen G15, G105 ei ole mekaaninen kytkin näppäimistö. Se on muovia ja on LED-taustavalo kiinteä väri. Hän otti 6 ohjelmoitavaa avaimet LGS kuljettaja, painikkeet, jotka toimivat kolmessa tilassa, mikä antaa meille mahdollisesti 18 pikakuvakkeet. Kääntäen, näppäimistö ei ole omistettu medianäppäin: sinun täytyy mennä läpi näppäinyhdistelmät joka jää epäkäytännöllinen. Razer tarjoaa kanssa Deathstalker pelinäppäimistö alkuperäinen. Täällä valmistaja ei ylpeillä mekaanista avaimet ja mieluummin tarjota tasainen chiclet näppäimiin kannettavan! Näppäimistössä lähtee kurssi vastaisen ghosting mekanismi kun valmistaja tarjoaa tallennuksen makrot lennossa ja mahdollisuuden siirtää roolin tiettyjä näppäimiä. Näppäimistössä ei valitettavasti ole omistettu medianäppäimet, mutta se on taustavalaistu. Kiinteä taustavalon vihreitä tai yli 16,8 miljoonaa väriä RGB malliin. Huomaa rannetuki rakennettu kehoon näppäimistön.
45 eurosAcheter 84 eurosComparer
Muokattu 06.09.2016 klo 16h24